2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canım benim cok yorucu bir surec oldu seninki rabbim hayırlısı nı versin allah birdahakine guc kuvvet versin bebegine allah onu size bagislasin cok uzuldum cok umutlanmistim
Geçen hafta da böyle oldu kahverengi sonra kırmızı yine kahverengiye döndü ve topak topak jel geldi ama değerim yükseldi anlamadım belki yine yükselmiştir bilmiyorum hicbirsey ben ezber bozdum bu süreçte hep dedim yine aynısını diyorum Eger rabbim hayırlı evlat olacaksa sağlıklı olacaksa nasip etsin yoksa olumsuz sonuca raziyim benim yaratıcım beni benden iyi biliyor en güzelini o bilir...HAYIRLI CUMALAR

Ararsın çünkü belirsizlik çok kötü bir şey. Bende kan verdim sonuç bekliyorum. Çok umudum kalmadı ama hayırlısı

kizlar doktorum erken doğumu önleme amaçlı serklaj önerdi yani rahim ağzı dikisi. daha iyi olacagini söyledi. bu konuda bilgisi olan var mi. ikiz hamişler dojtorunuz bu konuda bisey söyledi mi sizlere. bu dikiş 12-14 haftalarda oluyormuş. daha zaman var ama sizlere de sormak istedim

Başka topikte bi arkadas var 20. Haftalarinda açılması oldu hemen serklaj yaptılar. Sürekli de yattı. Geçen hafta doğumunu yaptı ve erken doğum yapmamasina ona borçlu. Tedbir amaçlı yaptiran başka arkadaşlar da vardı

Ayyy çok dua ediyorum sana canımm...Sabah evden çıkmadan ilk aklıma sen geldin Cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim rast getirsin.....
Ay allah razı olsun canım. Gozlerim doldu. Gormedigin tanımadığın bi insanın seni düşünüp dua ermesi kadar güzel bir şey yok. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bana henüz bir şey söylemedi doktorum ama bende önermeyi düşünüyorum.

riskli durumlarda yapiyorlar da önlem amacli da yapilani pek duymadim onun icin tereddüt ettim

Herkese merhaba
Bende bugun katildim siteye... İki denemem oldu birinde yumurta dollenmedi, digerinde ise transfer yapildi ancak sonuc negatif 3. Deneme icin hazirlaniyorum maalesef hem reserv azligi hem cikolata kisti gibi sorunlarim var. Rezerv azligi ise gercekten ciddi manada dusuk Bilmiyorum sadece yazmak istedim sizlere...

canım benimde rezerv azlığı var ve şuan 2.deneme için şubat ilk haftalarında tedaviye başladık hala devam ediyoruz ve embriyo havuzu oluşturmaya çalışıyoruz kısmetse bu ay iptal haziran ayına bakıcaz artık hayırlısı gerçekten zorlu gruptayız allah hepimizin yardımcısı olsun...

İnsallah bu denemelerimiz son denememiz olur ve bunlari bizde zamani geldiginde deneyim olarak anlatiriz sadece Kontrollerinizde kactane yumurta goruyorsunuz acaba?

D Duygu3D bu defa 4 gözüktü ama biri önde gidiyordu onun için iptal 1 yada 2 çıkıyor gözüksede hepsi dolu olmuyor malesef.şuan orta kalitede 2 tane embriyomuz var ona da şükür hiç olmayadabilirdi. bir toplatma daha yapalım dedik (tabi onda kaç tane olur bilmiyoruz hayırlısı canım) kafamız rahat olur napalım hayırlısı olsun çok yıpratıcı bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…