- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.261
Canım çok sevindim maşallah Allah nazarlardan korusun Allah isteyen herkese nasip etsingünaydin gunaydinlar herkese.... dün yavrularimi gördüm cok sükür. hersey yolunda ikiside tam günündeler masallah
allahim insallah isteyen herkese nasip etsin bu duygulari
Geçen hafta da böyle oldu kahverengi sonra kırmızı yine kahverengiye döndü ve topak topak jel geldi ama değerim yükseldi anlamadım belki yine yükselmiştir bilmiyorum hicbirsey ben ezber bozdum bu süreçte hep dedim yine aynısını diyorum Eger rabbim hayırlı evlat olacaksa sağlıklı olacaksa nasip etsin yoksa olumsuz sonuca raziyim benim yaratıcım beni benden iyi biliyor en güzelini o bilir...HAYIRLI CUMALAR
Canım benim cok yorucu bir surec oldu seninki rabbim hayırlısı nı versin allah birdahakine guc kuvvet versin bebegine allah onu size bagislasin cok uzuldum cok umutlanmistim
Ararsın çünkü belirsizlik çok kötü bir şey. Bende kan verdim sonuç bekliyorum. Çok umudum kalmadı ama hayırlısıDün akşam zaten kırmızı lekeler gelmeye başladı bugün de kan rengi oldu kahverengiye karışık normalde doktora gidecektim ama vazgeçtim galiba düşüyor karnım fena ağrıyor adet ağrım gibi hayırlısı zaten gözden çıkarmıştım çoktan bunaldim bir An önce eski adet düzenine dönmek istiyorum hiç eski adet düzenini arayacağım aklıma gelmezdi
Ayyy çok dua ediyorum sana canımm...Sabah evden çıkmadan ilk aklıma sen geldin Cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim rast getirsin.....Ararsın çünkü belirsizlik çok kötü bir şey. Bende kan verdim sonuç bekliyorum. Çok umudum kalmadı ama hayırlısı
güzel haberlele gel insallah canim. umut her zman var canim umutsuz olma lütfenArarsın çünkü belirsizlik çok kötü bir şey. Bende kan verdim sonuç bekliyorum. Çok umudum kalmadı ama hayırlısı
Başka topikte bi arkadas var 20. Haftalarinda açılması oldu hemen serklaj yaptılar. Sürekli de yattı. Geçen hafta doğumunu yaptı ve erken doğum yapmamasina ona borçlu. Tedbir amaçlı yaptiran başka arkadaşlar da vardıkizlar doktorum erken doğumu önleme amaçlı serklaj önerdi yani rahim ağzı dikisi. daha iyi olacagini söyledi. bu konuda bilgisi olan var mi. ikiz hamişler dojtorunuz bu konuda bisey söyledi mi sizlere. bu dikiş 12-14 haftalarda oluyormuş. daha zaman var ama sizlere de sormak istedim
Ay allah razı olsun canım. Gozlerim doldu. Gormedigin tanımadığın bi insanın seni düşünüp dua ermesi kadar güzel bir şey yok. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsinAyyy çok dua ediyorum sana canımm...Sabah evden çıkmadan ilk aklıma sen geldin Cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim rast getirsin.....
kizlar doktorum erken doğumu önleme amaçlı serklaj önerdi yani rahim ağzı dikisi. daha iyi olacagini söyledi. bu konuda bilgisi olan var mi. ikiz hamişler dojtorunuz bu konuda bisey söyledi mi sizlere. bu dikiş 12-14 haftalarda oluyormuş. daha zaman var ama sizlere de sormak istedim
Cnm inss kanda pozitifi görürsün güzel haberlerini okuruz allah işini rast getirsinArarsın çünkü belirsizlik çok kötü bir şey. Bende kan verdim sonuç bekliyorum. Çok umudum kalmadı ama hayırlısı
masallah senin de mi ikiz. grubumuz da ikiz hamisler artiyor. aslinda serklaj iyi olur diyorum allah korusun erken dogum riski var sonucta ikizlerde ama ne bileyim sonrasi sıkıntı olir mu diyorumBana henüz bir şey söylemedi doktorum ama bende önermeyi düşünüyorum.
riskli durumlarda yapiyorlar da önlem amacli da yapilani pek duymadim onun icin tereddüt ettimBaşka topikte bi arkadas var 20. Haftalarinda açılması oldu hemen serklaj yaptılar. Sürekli de yattı. Geçen hafta doğumunu yaptı ve erken doğum yapmamasina ona borçlu. Tedbir amaçlı yaptiran başka arkadaşlar da vardı
Rabbim hayırlısını versin canım elden bi şey gelmiyor inşallah bi dahakine canımSonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
Hayırlısı ne diyelim keşke benimki de netlesseSonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
canım benimde rezerv azlığı var ve şuan 2.deneme için şubat ilk haftalarında tedaviye başladık hala devam ediyoruz ve embriyo havuzu oluşturmaya çalışıyoruz kısmetse bu ay iptal haziran ayına bakıcaz artık hayırlısı gerçekten zorlu gruptayız allah hepimizin yardımcısı olsun...Herkese merhaba
Bende bugun katildim siteye... İki denemem oldu birinde yumurta dollenmedi, digerinde ise transfer yapildi ancak sonuc negatif 3. Deneme icin hazirlaniyorum maalesef hem reserv azligi hem cikolata kisti gibi sorunlarim var. Rezerv azligi ise gercekten ciddi manada dusuk Bilmiyorum sadece yazmak istedim sizlere...
canım benimde rezerv azlığı var ve şuan 2.deneme için şubat ilk haftalarında tedaviye başladık hala devam ediyoruz ve embriyo havuzu oluşturmaya çalışıyoruz kısmetse bu ay iptal haziran ayına bakıcaz artık hayırlısı gerçekten zorlu gruptayız allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?