2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
Canimm benim hep aklimdaydin bu durumda insan kalakaliyir hayırlısı en uygun kelime oluyor ama yinede teselli etmiyor Allahım maddi manevi güç versin diyorum insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer tekrar denemek nasip olur

Bende burdayım işten geldim ve yatıyorum kanama devam ediyor bende bakalım yarın sonucum düşmüş mu ve kaca düşmüş inşallah düşmüştür diyorum artik

Ben de buradayım.İşten geldim. Embriyocuklarımı düşünüyorum.Acaba 5. güne kalırlar mı diye.

Benimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah

Geçmiş olsun inşallah üzülme benimde tanidiklarimdan biri Baybas olmuştu hiçbir sıkıntı yasamadi ama beyin olarak bunu siz ve baban kabul etmeli rahat olmalisin

kalmasa da sıkıntı yapma canim. 3.gün 5.gün farketmiyor. benim 3.gün donduruldu allaha sukur ikisi de tuttu
Öyle mi? Ne güzel ya.Allah sağlıkla dogurmayi da nasip etsin.Peki çok dinlendiniz mi transferden sonra.Ben klinikte 2 saat dinlenmeyi planliyorum.İşe de bir hafta gitmeyip rapor alacagim.

Benim babam da baypas olmustu.Tek damarı açıktı. 20 yıl yaşadı onunla.Allah şifa versin.

gecmis olsun canim. allah şifasini versin insallah

Öyle mi? Ne güzel ya.Allah sağlıkla dogurmayi da nasip etsin.Peki çok dinlendiniz mi transferden sonra.Ben klinikte 2 saat dinlenmeyi planliyorum.İşe de bir hafta gitmeyip rapor alacagim.
insallah canim, rabbim hepimize nasip etsin. ben transfer sonrasi yarim saat kadar yattim sonra kalktim. transfer sonrasi günlerde de kendimi yormadan cok ayakta kalmadan işimi yaptim

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Rabbim buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…