- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.281
Canimm benim hep aklimdaydin bu durumda insan kalakaliyir hayırlısı en uygun kelime oluyor ama yinede teselli etmiyor Allahım maddi manevi güç versin diyorum insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer tekrar denemek nasip olurSonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
hayırlısı olsun cnm allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahSonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
Sonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
Rabbim sabır versin canım metanetli olmaya çalış.Sonuç negatif kızlar. Rabbim hepinizin yolunu açık etsin. Vardır bi Hayır. Selametle...
Valla burda kimse yok gibi başka topıklerde fıngırdıyorumhuhu kizlar nerelerdesiniz
nerelere takiliyorsun bende geleyimValla burda kimse yok gibi başka topıklerde fıngırdıyorum
Bugün herkes yatıyor sanırımhuhu kizlar nerelerdesiniz
sanirim öyle canimBugün herkes yatıyor sanırım
kalmasa da sıkıntı yapma canim. 3.gün 5.gün farketmiyor. benim 3.gün donduruldu allaha sukur ikisi de tuttuBen de buradayım.İşten geldim. Embriyocuklarımı düşünüyorum.Acaba 5. güne kalırlar mı diye.
Geçmiş olsun inşallah üzülme benimde tanidiklarimdan biri Baybas olmuştu hiçbir sıkıntı yasamadi ama beyin olarak bunu siz ve baban kabul etmeli rahat olmalisinBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
Öyle mi? Ne güzel ya.Allah sağlıkla dogurmayi da nasip etsin.Peki çok dinlendiniz mi transferden sonra.Ben klinikte 2 saat dinlenmeyi planliyorum.İşe de bir hafta gitmeyip rapor alacagim.kalmasa da sıkıntı yapma canim. 3.gün 5.gün farketmiyor. benim 3.gün donduruldu allaha sukur ikisi de tuttu
Benim babam da baypas olmustu.Tek damarı açıktı. 20 yıl yaşadı onunla.Allah şifa versin.Benimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
gecmis olsun canim. allah şifasini versin insallahBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
insallah canim, rabbim hepimize nasip etsin. ben transfer sonrasi yarim saat kadar yattim sonra kalktim. transfer sonrasi günlerde de kendimi yormadan cok ayakta kalmadan işimi yaptimÖyle mi? Ne güzel ya.Allah sağlıkla dogurmayi da nasip etsin.Peki çok dinlendiniz mi transferden sonra.Ben klinikte 2 saat dinlenmeyi planliyorum.İşe de bir hafta gitmeyip rapor alacagim.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Rabbim buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin sağlık sıhhat versinBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?