2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun inşallah üzülme benimde tanidiklarimdan biri Baybas olmuştu hiçbir sıkıntı yasamadi ama beyin olarak bunu siz ve baban kabul etmeli rahat olmalisin

Benim babam da baypas olmustu.Tek damarı açıktı. 20 yıl yaşadı onunla.Allah şifa versin.

gecmis olsun canim. allah şifasini versin insallah

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Rabbim buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin

Amin kızlar çok sagolun Allah razı olsun..

Cok gecmis olsun canim rabbim babani tez vakitte sifa versin dualerim sizinle

geçmiş olsun cnmallah şifa versin babani sana ve ailesine bagislasin allah hiç görmemiş gibi olsun inss

Günaydın arkadaşlar bu sabah yine kan verdim acilde ordaki doktor çok ilgilendi ultrasonda baktı karından hiçbişey göremedi kahverengi kanamam devam ediyor ve değerim de 406 çıktı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Allah sonumuzu hayreylesin

Canım sen bence başka Dr.A başla madem Dr. Seni hep böyle belirsizlikte bırakıyor çok şaşırtıcı bir durum bu kadar ilgisizlik olmaz ya

Ya nasıl bi şey bu allahım belki hamılesın göremiyorlar ama belki bebek var başka bi doktora gitsen hemen belki yapılacak bi şey vardır
Özelde gittiğim doktora gittim tekrar değerim söyledim idrar ve 3 tane de kan tahlili istedi ve alttan ultrason muayenesi yaptı rahim kalinligi ince çıktı

Kızlar günaydın
Dün transferim oldu. İğne agrılarımdan bahsetmiştim size. Doktor 3 gün tuvalet dışında kalkmayı yasakladı. Ama sırt ve kalça agrılarımdan yürüyemez oldum. 3 gün sonra ufak yürüyüş verdi. Progestan iğne ve günde 3 kez fitil kapsül kullanıyorum. Ama o fitiller yatmaktan hıc cıkmıyor bişey olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…