- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.301
Geçmiş olsun canımBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
Geçmiş olsun inşallah üzülme benimde tanidiklarimdan biri Baybas olmuştu hiçbir sıkıntı yasamadi ama beyin olarak bunu siz ve baban kabul etmeli rahat olmalisin
Benim babam da baypas olmustu.Tek damarı açıktı. 20 yıl yaşadı onunla.Allah şifa versin.
gecmis olsun canim. allah şifasini versin insallah
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Rabbim buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin
Sagol canim amin aminInşallah her sey yolunda gider canım dualarimiz seninle allah yardimcin olsun insallah transferinde en iyi sekilde gerçekleşir senin gunlerini sayarız burda
Cok gecmis olsun canim rabbim babani tez vakitte sifa versin dualerim sizinleBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
Rabbim yar ve yardımcısı olsun babanın canım başından eksık etmesin inş olumlu geçer ameliyati.Amin kızlar çok sagolun Allah razı olsun..
geçmiş olsun cnmBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
Cok gecmis olsun canim rabbim babani tez vakitte sifa versin dualerim sizinle
Rabbim yar ve yardımcısı olsun babanın canım başından eksık etmesin inş olumlu geçer ameliyati.
geçmiş olsun cnmallah şifa versin babani sana ve ailesine bagislasin allah hiç görmemiş gibi olsun inss
Geçmiş olsun canım
Canım sen bence başka Dr.A başla madem Dr. Seni hep böyle belirsizlikte bırakıyor çok şaşırtıcı bir durum bu kadar ilgisizlik olmaz yaGünaydın arkadaşlar bu sabah yine kan verdim acilde ordaki doktor çok ilgilendi ultrasonda baktı karından hiçbişey göremedi kahverengi kanamam devam ediyor ve değerim de 406 çıktı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Allah sonumuzu hayreylesin
Zaten bi sonuclansin o doktora diyeceğim iki çift lafım varCanım sen bence başka Dr.A başla madem Dr. Seni hep böyle belirsizlikte bırakıyor çok şaşırtıcı bir durum bu kadar ilgisizlik olmaz ya
Ya nasıl bi şey bu allahım belki hamılesın göremiyorlar ama belki bebek var başka bi doktora gitsen hemen belki yapılacak bi şey vardırZaten bi sonuclansin o doktora diyeceğim iki çift lafım var
Özelde gittiğim doktora gittim tekrar değerim söyledim idrar ve 3 tane de kan tahlili istedi ve alttan ultrason muayenesi yaptı rahim kalinligi ince çıktıYa nasıl bi şey bu allahım belki hamılesın göremiyorlar ama belki bebek var başka bi doktora gitsen hemen belki yapılacak bi şey vardır
Yılan hikayesine döndü canım Allah sabır versin sanaÖzelde gittiğim doktora gittim tekrar değerim söyledim idrar ve 3 tane de kan tahlili istedi ve alttan ultrason muayenesi yaptı rahim kalinligi ince çıktı
Özelde gittiğim doktora gittim tekrar değerim söyledim idrar ve 3 tane de kan tahlili istedi ve alttan ultrason muayenesi yaptı rahim kalinligi ince çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?