- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.321
Hemde nasil yıprandim bir bilsen hem kanama var hem değer yükseliyor hem de kese bişey görünmüyor normalde 6 hafta bitmiş olmasına rağmen hicbirsey belli değil çok bunaldim nerden başladım bu tedaviye diye hayiflanmaya basladimAllahim.bi an önce durumunu netlige erdirsin Insallah belirsizlikte zor sende yiprandin cnm .
Mrb kizlar kizlar transferim olacak besinci gune kadar gitmis ay cok.hecanliyim bekliyorum simdi sirami dua edin kizlar budefa olsun
geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin canimBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
Amin canım insallah babaciginada tez zamanda sifa versinBenimde pek yazasim yok bugün. Babacigim anjiyo oldu bugün ama çok damarı tikaliymis baybass dedi doktor geç kalmissin dedi..tahliller yapilacak durumuna göre baybass olacak ona uzuldum. uzun bi ameliyatmis.Insallah hayirlisiyla babamda atlatır bu durumu..Rabbim nerde sifa bekleyen varsa sifasini versin Insallah
geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin canim
Amin canım insallah babaciginada tez zamanda sifa versin
Mrb kizlar kizlar transferim olacak besinci gune kadar gitmis ay cok.hecanliyim bekliyorum simdi sirami dua edin kizlar budefa olsun
cnm gözün aydın inş sımsıkı tutunsunlar bebislerin sanaMrb kizlar kizlar transferim olacak besinci gune kadar gitmis ay cok.hecanliyim bekliyorum simdi sirami dua edin kizlar budefa olsun
Cnm inss en sorunsuz sekilde atlatirsin allah yardımcın olsun cnmÖzelde gittiğim doktora gittim tekrar değerim söyledim idrar ve 3 tane de kan tahlili istedi ve alttan ultrason muayenesi yaptı rahim kalinligi ince çıktı
Yatmaya devamSelamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
İnşallah canım hayırlı sonuçlanması dileğiyleBeni bugün klinikten aradılar.Pazartesi 5. gün embriyosu transferi yapılacak.İnşallah hayırlı olur.
Beni bugün klinikten aradılar.Pazartesi 5. gün embriyosu transferi yapılacak.İnşallah hayırlı olur.
benim hic keyfim yok canimSelamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
Her şey bebişler için.Birkaç haftaya geçer inşallah.benim hic keyfim yok canim
mide yanmasi, bulantisi beni berbat etti agzimin da midemin de hic tadi yok. ne yemek yapmak istiyorum ne yemek istiyorum. hersey bebislerimiz icin bunada şükür ama insallah 12.jaftadan sonra azalir gecer
Amin canim insllah allahim hepimize nasip etsin yok canim 2 tanesi tek gelmis biri birinci kalite ikincisi ucincu kaliyeydi insllah busfer tutar5 taneside gelmismi cnm Maasallah...hadi bu defa hayırlısıyla olsun insallah canım..RAbbim emeklerinin karşılığını versin Insallah.
Sagol canimInsallah canım
Sagol canim amin insllahcnm gözün aydın inş sımsıkı tutunsunlar bebislerin sana
Canım valla Benim de bugün midem çok kötü Sabah kahvaltısının üstündeyim öğleden sonra başladı Benim bu problemim kendi kendime nazar ettim Ben de bulantı problemi yok diye diye Zorla kendimi getirttirdin sanırımbenim hic keyfim yok canim
mide yanmasi, bulantisi beni berbat etti agzimin da midemin de hic tadi yok. ne yemek yapmak istiyorum ne yemek istiyorum. hersey bebislerimiz icin bunada şükür ama insallah 12.jaftadan sonra azalir gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?