- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.341
Canım nasılsın buraya da bir uğrayım dedim seni gördüm yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm Allah yardımcın olsun dış gebelikten mi şüpheleniyorlar bir an evvel aydınlığa çıkarsın rabbim inşallah dua ediyorum sanaGünaydın arkadaşlar bu sabah yine kan verdim acilde ordaki doktor çok ilgilendi ultrasonda baktı karından hiçbişey göremedi kahverengi kanamam devam ediyor ve değerim de 406 çıktı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Allah sonumuzu hayreylesin
sen cagirmişsin bulantinda kiramamis gelmis anlasilanCanım valla Benim de bugün midem çok kötü Sabah kahvaltısının üstündeyim öğleden sonra başladı Benim bu problemim kendi kendime nazar ettim Ben de bulantı problemi yok diye diye Zorla kendimi getirttirdin sanırım
Canım nasılsın buraya da bir uğrayım dedim seni gördüm yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm Allah yardımcın olsun dış gebelikten mi şüpheleniyorlar bir an evvel aydınlığa çıkarsın rabbim inşallah dua ediyorum sana
flzask2003 arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim babana acil şifalar versin başınızdan eksik etmesin inşallah
Ya çok kötü bir şey miş bu ya üstünüzden uzak birde bu bulantı başımda ağrı yapmaya başladısen cagirmişsin bulantinda kiramamis gelmis anlasilan
valla canim ben iki haftadir böyleyim, sabahlari genellikle kusma geliyor hic bosey fayda etmiyor. dün kontrolo ilceden bursa ya gittik yollarimiz da kötü resmen iskence oldu yolda cikardim
doktorum ilac felanda vermedi gümde iki üc defa cikarmiyorsan gerek yok dedi
Canım doktor 1000 ı geçmesini bekliyor bugün muayene etti ama bişey çıkmadı bakalım pazartesi ne olacakCanım nasılsın buraya da bir uğrayım dedim seni gördüm yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm Allah yardımcın olsun dış gebelikten mi şüpheleniyorlar bir an evvel aydınlığa çıkarsın rabbim inşallah dua ediyorum sana
flzask2003 arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim babana acil şifalar versin başınızdan eksik etmesin inşallah
Hayırlısı olsun cnm ya bu kadar sıkıntı çektin sonu güzel hayırlı olsun inşallah zaten sen olmadı deyince ben hiç inanmamıştım hep içime oldu diye doğuyordu güzel haberler al inşallah dualarımdasınCanım doktor 1000 ı geçmesini bekliyor bugün muayene etti ama bişey çıkmadı bakalım pazartesi ne olacak
Günaydın tatlım naz hanım NasılGunaydinn iyi pazarlar
Hayırlısı olsun cnm ya bu kadar sıkıntı çektin sonu güzel hayırlı olsun inşallah zaten sen olmadı deyince ben hiç inanmamıştım hep içime oldu diye doğuyordu güzel haberler al inşallah dualarımdasın
Günaydın tatlım naz hanım Nasıl
Daha önce konuşmuştuk cnm benimde 2 yaşında bir kızım var tüp oda :) ohhh yarasın tatlıya benimki erkenden uyanıyor şu anda tam gaz devam yaramazlığa evde yürüyemiyoruz oyuncaklardan seke seke gidiyoruz :)Iyi canım Sagol...şimdi uyuyo yaramazlik için enerji topluyo
Sen nasılsın durumunu.bilmiyorum bebegin varmı
Daha önce konuşmuştuk cnm benimde 2 yaşında bir kızım var tüp oda :) ohhh yarasın tatlıya benimki erkenden uyanıyor şu anda tam gaz devam yaramazlığa evde yürüyemiyoruz oyuncaklardan seke seke gidiyoruz :)
Günaydınlar ankaradanKızlar herkes hangi ilden katiliyo yazsakmi..sohbet muhabett olsun
Bismillah dedik bakalım cnm 3. Gün embriyosu iki tane transfer ettiler bugün 3. Günüm 24 ünde belli olacak hayırlısı diyelim herkesle beraber :) ben de Konya danAyy cnm ta kusura bakma unutmusum kafam.çok dalgin bu ara...Maasallah ona hatırladım şimdi evt..tam yaramazlık zamani şimdi naz oyincaklari birakiyo mutfakta ne var yok onlarla oynuyo..canları sagolsun yeterki yapsınlar yaramazlık..ikinci için basliycakmisin cnm
Bismillah dedik bakalım cnm 3. Gün embriyosu iki tane transfer ettiler bugün 3. Günüm 24 ünde belli olacak hayırlısı diyelim herkesle beraber :) ben de Konya dan
Amin cnm Amin hep beraber inşallah rabbim sanada en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin kızlarımız kardeşleriyle oynasınlar artık :)Yaaaa ayy hadii Insallah hayırlısıyla kizina kardeş yada kardeşler gelir çok sevindim.
Sıkı sıkı tutunsunlar can olsun kan olsunlarrr burakmasinlar seni Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?