2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydınlar ankaradan

Günaydın kırklareli lüleburgazdan :)

Bismillah dedik bakalım cnm 3. Gün embriyosu iki tane transfer ettiler bugün 3. Günüm 24 ünde belli olacak hayırlısı diyelim herkesle beraber :) ben de Konya dan

günaydınnnnn kizlar.bende Bursa dan

Her ilden varizz.amaaa istanbuldan kim var acaba

Bende izmirden. Transferimin üçüncü günü. İğnelerden kalçam Kocaman oldu be uyuyabiliyorum nede yatabiliyorum. Hayırlısıyla inşallah bende pozitifi görürüm
Hayırlı olsun arkadaşım benimde üçüncü günüm benim ki üçüncü gün embriyosu iki tane senin kaçıncı gün kaç tane beraber hayırlı haberler veririz inşallah herkesle birlikte

Hayırlı olsun arkadaşım benimde üçüncü günüm benim ki üçüncü gün embriyosu iki tane senin kaçıncı gün kaç tane beraber hayırlı haberler veririz inşallah herkesle birlikte
Saol canım ikimizede hayırlı olsun inşallah. Benim iki tane 2. Gün embriyosu konuldu ikiside 5.gün. Sayılı gün geçmiyor bana bugunde rahmim kasılıyor her ay olurdu ona canım sıkıldı biraz Progestan iğne seninde zorluyor mu?

Yanlış yazmışım iki tane 5. Gun embriyosu konuldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…