- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.361
Amin cnm Amin hep beraber inşallah rabbim sanada en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin kızlarımız kardeşleriyle oynasınlar artık :)
Günaydınlar ankaradan
Günaydın kırklareli lüleburgazdan :)
Bismillah dedik bakalım cnm 3. Gün embriyosu iki tane transfer ettiler bugün 3. Günüm 24 ünde belli olacak hayırlısı diyelim herkesle beraber :) ben de Konya dan
günaydınnnnn kizlar.bende Bursa dan
en cok istanbul vardir bence ama bugun herkes disari atmistir kendiniHer ilden varizz.amaaa istanbuldan kim var acaba
en cok istanbul vardir bence ama bugun herkes disari atmistir kendini
Iyiym canim dinlenme asamasindayim sen nasilsin neler yapiyorsunNasilsin cnm
Iyiym canim dinlenme asamasindayim sen nasilsin neler yapiyorsun
Benimde sabah bulantıları başladı kalkar kalmaz kusuyorum koca günde bulantı yaşıyorum ama buna bile seviniyorum şükür ediyorum Allah a :)
Amin canim insllah evet haklisin is bitmez zatenDinlen dinlen bakalım.bize güzel haberler verirsin Insallah canım ben ugrasiyorum evle cnm hiç iş bitmiyo çocuk olunca anlayacaksiniz
İyiyim cnm sagol biraz halsizim evi kaldırdım baya yorulmusum cnm sen nasılsın
Hayırlı olsun arkadaşım benimde üçüncü günüm benim ki üçüncü gün embriyosu iki tane senin kaçıncı gün kaç tane beraber hayırlı haberler veririz inşallah herkesle birlikteBende izmirden. Transferimin üçüncü günü. İğnelerden kalçam Kocaman oldu be uyuyabiliyorum nede yatabiliyorum. Hayırlısıyla inşallah bende pozitifi görürüm
İyiyim cnm sagol biraz halsizim evi kaldırdım baya yorulmusum cnm sen nasılsın
Cnm yazamadim arkadaşım geldi çaya..
Ahh cnm yormussun kendini dinlen bugun de..
Saol canım ikimizede hayırlı olsun inşallah. Benim iki tane 2. Gün embriyosu konuldu ikiside 5.gün. Sayılı gün geçmiyor bana bugunde rahmim kasılıyor her ay olurdu ona canım sıkıldı biraz Progestan iğne seninde zorluyor mu?Hayırlı olsun arkadaşım benimde üçüncü günüm benim ki üçüncü gün embriyosu iki tane senin kaçıncı gün kaç tane beraber hayırlı haberler veririz inşallah herkesle birlikte
Yanlış yazmışım iki tane 5. Gun embriyosu konuldu:)Saol canım ikimizede hayırlı olsun inşallah. Benim iki tane 2. Gün embriyosu konuldu ikiside 5.gün. Sayılı gün geçmiyor bana bugunde rahmim kasılıyor her ay olurdu ona canım sıkıldı biraz Progestan iğne seninde zorluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?