2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ne güzel cnm senin daha erken belli olur sonucun o Zaman ben rahim kasılmasını hep iyiye işaret duydum cnm Bebek yerleşirken damarlar genişlediği için oluyormuş ben de pek yok ama Can'ını sıkma bence güzel bşy bu evet cnm 4 güne bir iğne her gün sabah akşam da jel yapıyorum senin ilk denemen mi
Bende geldim burdayım yarın yine bana test yolu göründü ve doktora tahlillerimi gösterecem
Dualarımız seninle tatlım inşallah çoook güzel bir haberle gelirsin

Yarın inşallah bir 1000 ı aşsa da ne var ne yok bi bilsem yaaa bunaldim benim için olsa da olmasa da güzel. Bir sonuç olacak yeterki bi netlik olsun artik

Ben.henuz.tedaviye baslamadim bu topikleri okuyarak biraz bilgi edinmeye çalışıyorum şuanda dogum kontrol hapi iciyorum 5 tane kaldi adet olunca 3.günü başlıcam ins tedavime

İlk denemem canım. Her akşam iğne oluyorum estrofem 5 tane içiyorum her akşam. Birde Progestan fitili günde 3 kez vajinadan alıyorum. Doktor hareketde sınırlı verdi cok bunaldım. Ama hamdolsun bugünumuze cok sukur.

Bende geldim burdayım yarın yine bana test yolu göründü ve doktora tahlillerimi gösterecem
Ya arkadaşım Allah kolaylık versin sana. Doktorunun aslında sana yol göstermesi gerekirdi inan bu topikteki herkesin aklı sende. Senin sınavın daha farklı sanırım. Yarına Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ya arkadaşım Allah kolaylık versin sana. Doktorunun aslında sana yol göstermesi gerekirdi inan bu topikteki herkesin aklı sende. Senin sınavın daha farklı sanırım. Yarına Rabbim yar ve yardımcın olsun
Rabbim ol desin yeter ki en güzelini o verir kuluna şah damarından daha yakın kulunu kendinden daha iyi bilir kurban olduğum hayırlı sonuç cikarsin inşallah

Farklı ilaçlar kullanıyoruz cnm ben hergün akşam kan sulandırıcı iğne yapıyorum sabah akşam Progestan jel bir tane ecopirin birde bant var kalçamın üstünde dört güne birde Progestan iğne hepsi ayrı sıkıntılı ama yapcak bşy yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepsi gelip geçiyor bende işe gitmiyorum rapor verdi Dr ama pişman oldum keşke gitseydim böyle zor geçiyor günler aynen her halimize şükür imkan veriyor ki rabbim tedavi yaptırıyoruz yaptıramayıp eli kolu bağlı olanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…