- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.381
Ne güzel cnm senin daha erken belli olur sonucun o Zaman ben rahim kasılmasını hep iyiye işaret duydum cnm Bebek yerleşirken damarlar genişlediği için oluyormuş ben de pek yok ama Can'ını sıkma bence güzel bşy bu evet cnm 4 güne bir iğne her gün sabah akşam da jel yapıyorum senin ilk denemen miSaol canım ikimizede hayırlı olsun inşallah. Benim iki tane 2. Gün embriyosu konuldu ikiside 5.gün. Sayılı gün geçmiyor bana bugunde rahmim kasılıyor her ay olurdu ona canım sıkıldı biraz Progestan iğne seninde zorluyor mu?
Dualarımız seninle tatlım inşallah çoook güzel bir haberle gelirsinBende geldim burdayım yarın yine bana test yolu göründü ve doktora tahlillerimi gösterecem
Yarın inşallah bir 1000 ı aşsa da ne var ne yok bi bilsem yaaa bunaldim benim için olsa da olmasa da güzel. Bir sonuç olacak yeterki bi netlik olsun artikNe güzel cnm senin daha erken belli olur sonucun o Zaman ben rahim kasılmasını hep iyiye işaret duydum cnm Bebek yerleşirken damarlar genişlediği için oluyormuş ben de pek yok ama Can'ını sıkma bence güzel bşy bu evet cnm 4 güne bir iğne her gün sabah akşam da jel yapıyorum senin ilk denemen mi
Dualarımız seninle tatlım inşallah çoook güzel bir haberle gelirsin
Ne zamandir okuyorum bu topigi en cok ta senin durumunu merak ederek ins yrn guzel bir haber alirsin canimYarın inşallah bir 1000 ı aşsa da ne var ne yok bi bilsem yaaa bunaldim benim için olsa da olmasa da güzel. Bir sonuç olacak yeterki bi netlik olsun artik
Ben artık pozitif yada negatif farketmez bir sonuca ulaşsın artık diyorum yoruldum bu belirsizliktenNe zamandir okuyorum bu topigi en cok ta senin durumunu merak ederek ins yrn guzel bir haber alirsin canim
İnsani en cok yoran sey zaten belirsizlik cnm haklisin ama bu kdr beklemeye ins pozitif sonuc alirsinBen artık pozitif yada negatif farketmez bir sonuca ulaşsın artık diyorum yoruldum bu belirsizlikten
Mersinim yaaa çok özledim bende trabzonlu yum mersin de okudum çok özledim mersini inşallah bu temmuz gelmek istiyorum gelirsem görüşürüzİyi Akşamlar mersiden sizlere kucak dolusu sevgiler.Çok güzel yağmur yağıyor yağmurun bereketi üzerinize olsun.
İnşallah hayırlısı olsun içimde olsun yada olmasın hiçbir duygu yok sadece hayırlısı olsun diye dua ediyorumİnsani en cok yoran sey zaten belirsizlik cnm haklisin ama bu kdr beklemeye ins pozitif sonuc alirsin
İlk denemem canım. Her akşam iğne oluyorum estrofem 5 tane içiyorum her akşam. Birde Progestan fitili günde 3 kez vajinadan alıyorum. Doktor hareketde sınırlı verdi cok bunaldım. Ama hamdolsun bugünumuze cok sukur.Ne güzel cnm senin daha erken belli olur sonucun o Zaman ben rahim kasılmasını hep iyiye işaret duydum cnm Bebek yerleşirken damarlar genişlediği için oluyormuş ben de pek yok ama Can'ını sıkma bence güzel bşy bu evet cnm 4 güne bir iğne her gün sabah akşam da jel yapıyorum senin ilk denemen mi
Dualarımız seninle tatlım inşallah çoook güzel bir haberle gelirsin
Ya arkadaşım Allah kolaylık versin sana. Doktorunun aslında sana yol göstermesi gerekirdi inan bu topikteki herkesin aklı sende. Senin sınavın daha farklı sanırım. Yarına Rabbim yar ve yardımcın olsunBende geldim burdayım yarın yine bana test yolu göründü ve doktora tahlillerimi gösterecem
Rabbim ol desin yeter ki en güzelini o verir kuluna şah damarından daha yakın kulunu kendinden daha iyi bilir kurban olduğum hayırlı sonuç cikarsin inşallahYa arkadaşım Allah kolaylık versin sana. Doktorunun aslında sana yol göstermesi gerekirdi inan bu topikteki herkesin aklı sende. Senin sınavın daha farklı sanırım. Yarına Rabbim yar ve yardımcın olsun
Farklı ilaçlar kullanıyoruz cnm ben hergün akşam kan sulandırıcı iğne yapıyorum sabah akşam Progestan jel bir tane ecopirin birde bant var kalçamın üstünde dört güne birde Progestan iğne hepsi ayrı sıkıntılı ama yapcak bşy yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepsi gelip geçiyor bende işe gitmiyorum rapor verdi Dr ama pişman oldum keşke gitseydim böyle zor geçiyor günler aynen her halimize şükür imkan veriyor ki rabbim tedavi yaptırıyoruz yaptıramayıp eli kolu bağlı olanlarda varİlk denemem canım. Her akşam iğne oluyorum estrofem 5 tane içiyorum her akşam. Birde Progestan fitili günde 3 kez vajinadan alıyorum. Doktor hareketde sınırlı verdi cok bunaldım. Ama hamdolsun bugünumuze cok sukur.
Günaydın herkese iyi haftalar dilerim
Insalah gelebilirsin gelirsen mutlaka beklerim insallahMersinim yaaa çok özledim bende trabzonlu yum mersin de okudum çok özledim mersini inşallah bu temmuz gelmek istiyorum gelirsem görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?