- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.401
İyiyim canım bu iki gündür maşallah maşallah sadece lekelenmem geliyor onun dışında çok iyiyimnasılsınn canım
İyiyim canım bu iki gündür maşallah maşallah sadece lekelenmem geliyor onun dışında çok iyiyim
Herkeslere bol bol Günaydın.... çok güzel bir işim var ...SABAH SABAH VER COSKUYU....23 tane çocuğum var hafta sonları özleyerek gelip boyunuma yapisiyorlar öpme kavgası ediyorlar.mutluluk tavanda ....minnoslarim benim( 5 yaş)
Arkadaşlar ctesi sonucum 406 idi bugun ku sonucum 783.3 çıktı iki katı olmamış belki çarşamba 1000 ı aşar da ne olduğumu anlariz
Günaydınlar canım kanı mi verdim bekliyorumhally bugün test gününde cnm..ne yaptın.
İnşallah geçsin artık ne olduğunu bilelim iki katı olursa 1300 felan olur herhalde zaten 1200 ü geçince kese görünüyor değil miayy iyi yaa sevindim valla yükselmişş ne güzel cnm..hadi az kalmış.çarşamba 1000 i geçer inşallah ki bence geçer..artık belli olsun inşallah
İnşallah hayırlı sonuç alirsinGünaydınlar canım kanı mi verdim bekliyorum
Cnm inss hakkında hayırlısı olsun cnm mucize bebeğin seninledir inşallahArkadaşlar ctesi sonucum 406 idi bugun ku sonucum 783.3 çıktı iki katı olmamış belki çarşamba 1000 ı aşar da ne olduğumu anlariz
İnşallah güzel haberlerini okuruz buradan cnm günün aydın olsun insGünaydınlar canım kanı mi verdim bekliyorum
YYılan hikayesi cçözülsün artık sende tadını çıkar inşallah hamis hamisArkadaşlar ctesi sonucum 406 idi bugun ku sonucum 783.3 çıktı iki katı olmamış belki çarşamba 1000 ı aşar da ne olduğumu anlariz
Cumaya kadar beklerim cumalar sonra hala bişey görünmüyor sa doktora diyecem dış gebelikte düşük yaptırmak için iğne var onu yaptirsinYYılan hikayesi cçözülsün artık sende tadını çıkar inşallah hamis hamis
Günaydınlar canım kanı mi verdim bekliyorum
Bilmiyorum Canım kaçta göründüğünü ama yinede acele etme benim 14. Gün değerim 400 dü Dr 15 gün sonraya kese görmeye çağırmıştı diye hatırlıyorum ama dış gebelik olsa artış böyle güzel olmazkiİnşallah geçsin artık ne olduğunu bilelim iki katı olursa 1300 felan olur herhalde zaten 1200 ü geçince kese görünüyor değil mi
Aminnn inşallah canim saol seninde inşallah hayırlı güzel sonuçlar görürsün şu belirsizlik mutlulukla sonlansin en kisa zamandaİnşallah hayırlı sonuç alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?