2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

oyy ne güzellerrrrrr yaaa..birsürü seni seven çoçuğun varr..çok güzel bi mutlulukk

Arkadaşlar ctesi sonucum 406 idi bugun ku sonucum 783.3 çıktı iki katı olmamış belki çarşamba 1000 ı aşar da ne olduğumu anlariz

ayy iyi yaa sevindim valla yükselmişş ne güzel cnm..hadi az kalmış.çarşamba 1000 i geçer inşallah ki bence geçer..artık belli olsun inşallah

ayy iyi yaa sevindim valla yükselmişş ne güzel cnm..hadi az kalmış.çarşamba 1000 i geçer inşallah ki bence geçer..artık belli olsun inşallah
İnşallah geçsin artık ne olduğunu bilelim iki katı olursa 1300 felan olur herhalde zaten 1200 ü geçince kese görünüyor değil mi

İnşallah geçsin artık ne olduğunu bilelim iki katı olursa 1300 felan olur herhalde zaten 1200 ü geçince kese görünüyor değil mi
Bilmiyorum Canım kaçta göründüğünü ama yinede acele etme benim 14. Gün değerim 400 dü Dr 15 gün sonraya kese görmeye çağırmıştı diye hatırlıyorum ama dış gebelik olsa artış böyle güzel olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…