- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.421
Hala bekliyorum 2de dediler internetten de bakabiliyorum orda da çıkmadı haber etcem size hemenCanım cikmadimi sonuc
Hala bekliyorum 2de dediler internetten de bakabiliyorum orda da çıkmadı haber etcem size hemen
Yok canım geçen hafta p.tesi eve çıktımmaaşallah cnm Allah daha iyi etsin inşallah.hastanedemisin hala...kaçırmışım cnm
Sen bu durumu yasayan kisi olarak dis gebelikte 1000 e kadar yukselirmidemir6133 sana düşük yaptığım betalari yazıcam. Bazılarının arası 3 gün. O sırada dış gebelik diye dolanip durdum. Ama normal düşük oldu. 17,59,105,170 (aynı gün akşam 190) 171,174,270,330,440. 440 in olduğu akşam yogun bi kanama ve sanciyla acile gittim. Beni kurtaja aliyolardi patoloji ye göre ameliyat etcez dediler. Ağlaya kavga ede ede hastaneden imzayla çıktım. Özel bi hastaneye gittim doktorlsri6hemen geldi ve hiç korkma kendi gidecek bu dedi. Ertesi gün 270 olmuştu. 440 a kadar olan degerlerimde hep uyuz uyuz lekeler olmuştu. Ama benim anladigim dış gebeliğin değerleri yüksek oluyo ve düzensiz artıyor. Hiç canını sıkma olur mu. Rahatlicaksin sende dua edelim
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın inşallahKızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Ayyy cok sevindim darısı başıma ve başımıza inşallahKızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Bende bulamadım canim bakalım cumaya ne olur tip literatürü ne girecenSen bu durumu yasayan kisi olarak dis gebelikte 1000 e kadar yukselirmidemir6133 artik rahatlasin yaaa degeri baya iyi geldi bana artık gelisen bir sey var diyebilirmiyiz.yoksa gene düşüş yssanabilirmi bugun baya nette araştırdım ama hirsey ogrenemedim.
Canım çok sevindim bu sonucun 12.gün değerinse gerçekten çok yüksek çıkmış büyük ihtimal ikizmi neeeKızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
maşallah maşallahKızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Allahım inşallah hayirlisiyla göstersin en başta sana ve bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımıza hepimizin evini şenlendirsin evlatlarimizlahally çok sevindimmmmm 2 bin yaa ben görebilecek miyim bu rakamı 2 haftadır kollarım delik deşik oldu
Tarnsfer oldum canim cumartesi gunu test gunumde 24 ayin artik hayirlisi allahtanA asklarinenguzeli transfer günün belli oldumu canım
Canim cok sevindim allahim kucaginada almayi nasip etsinKızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?