- 1 Kasım 2013
- 3.205
- 2.752
- 333
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.441
Aminnn canım inşallah Allahım sanada maddi manevi güç versin inşallah en kisa zamanda seninde haberini alalımhally gözünüz aydın canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin
hally . Cnm.tebrik ederim sonuç süper Maasallay ya çok sevindim RAbbim kucagina almayida nasip etsin Insallah
Aminnn inşallah canim 5.gün embriyisu pgt den 3 tane sağlıklı çıkmıştı iki tanesi transfer oldu 8.gün idrarda çıkmıştı bugün de 12.gün tshlil sonucum drum ikinci tahlile gerek görmedi artık keseye gidecem öyle dedi bugün kontrol e gittiğim ilk kaubettigim bebeğimi kontrole gittiğim drum da merak etti gel bakalim dedi bi taneçık gördü ama daha çok erken dedi bakalım hayırlısı Allahım bu sefer saglikla hayurla evimize getirmeyi nasip etsin inşallahhally canim cok sevindim allahim saglikla hayirla yavrularimizin dogumunu nasip etsin insallah. canim degerin epey yülsek masallah kacinci gün embriyorsu kactane verildi. bugün kacinci günüdü? ayy cok siru sordum
cnm hayırlı olsun inss sonu bebisli olsunTarnsfer oldum canim cumartesi gunu test gunumde 24 ayin artik hayirlisi allahtan
Amin canim insallah busefer olurcnm hayırlı olsun inss sonu bebisli olsun
Günlerin çabuk ve guzel gecsin inşallah beklemek ne kadar zor birkez daha anlıyor insanTarnsfer oldum canim cumartesi gunu test gunumde 24 ayin artik hayirlisi allahtan
Sagol.canim aynen oyle sanki gunler gecmiyorGünlerin çabuk ve guzel gecsin inşallah beklemek ne kadar zor birkez daha anlıyor insan
Hayırlı olsun. Cok sevindim.Aminnn canım inşallah Allahım sanada maddi manevi güç versin inşallah en kisa zamanda seninde haberini alalım
Hayırlı olsun cnm inş bebisin sana sımsıkı tutunsun cnmEvet ben de bir saat önce klinikten geldim.Tek embriyo transfer efildi blast.İki riskli dediler caydirdilar beni.Hayirlisi.5 embriyom da donduruldu.Arkadaslar transferden sonra gün boyu yattiniz mi?
Amin insllab canim hayirlisiyla
Amin gönlü güzel insan dua niyetine olsun inşallah
Hayırlı olsun inşallah ben yemeğe de kalktım namaza da tuvalete de ama iş yapmadım ağır kaldırma dikkat et bi de biyerlere uzanmaEvet ben de bir saat önce klinikten geldim.Tek embriyo transfer efildi blast.İki riskli dediler caydirdilar beni.Hayirlisi.5 embriyom da donduruldu.Arkadaslar transferden sonra gün boyu yattiniz mi?
Amin gönlü güzel insan dua niyetine olsun inşallah
hally tatlım hayırlı olsun maşallah o nası bir sonuç Allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah zaten biraz daha dursan doğucakmış paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?