2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Amin inşallah canim saglik ve sihatle kucaklayin
Kızlar sonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize

Amin inşallah canim saglik ve sihatle kucaklayin
Tarnsfer oldum canim cumartesi gunu test gunumde 24 ayin artik hayirlisi allahtan
Hadi hayirlisi dikkat et kdndine şansı bol olsun yavrunun sıkı sıkı tutunsun insallah

Kızlar iyi geceler biliyorum çok geç oldu insallah rahatsiz etmem kimseyi ama uyuyamadim benim bi sorum olucak insaalh yardım eden olur bana.. 24 nisanda tek embriyo trasferi edildi ev 3 mayıs kandil günü senelerdir beklediğim o mufdeli haberi aldık ama mutluluğum kısa sürdü 10 mayıs salı gecesi kanamam oldu acile gittim iğne oldum bu arada ben naturel tedavi oluyordum iğne ilaç kullanmıyordum sonra gece eve dönünce kanamam bir anda çoğaldı parça halinde ağrılı şekilde geldi sabah 7 de kesildi sabah kan verdim 2 250 çıktı herkes aceba mi düşmemiş dedi ana ben biliyordum düşmüştü neyse iki gün sonra 690 3 gün sonrada yanı bugün kan verdim ve halen 370 kaminda bir türlü tam düşmedi ve kanamada olmadı çok rahatsızim bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmi lütfen bana yardım edin

L
Canım bir anda sifirlanmiyor bildiğim kadarıyla hatta diğer adetin kadar ancak sıfırlar diye biliyorum testi tekrarlamak gerek

Arkadaşlar komşum dün rahatsızlandı acile kaldırdılar şekeri 30a kadar düşmüş bilinç kapalı kısmi felç geçirmiş yoğun bakımda dünden beri ne olur arkadaşlar onun için Yasin hatim ne dağıtabilirsen ne olur hamilelerin duası kabul olur 3 küçük evladına Rabb'im onubağışlasın inşallah çok sevdiğimiz abimiz

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli-MARTTANEGATİF (26 mayıs test günü )

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)

16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE (İKİZ)
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 HAMİLE
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - 25 MAYIS TEST GÜNÜ
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE
47-Ahha - 24 MAYIS TEST GÜNÜ
48- kent35- 25 MAYIS TEST GÜNÜ

49- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Canım çoook geçmiş olsun inşallah tez zamanda Rabbim sağlığına kavuştursun ben 1 tane yasin okuyabilirim

Arkadaşım yavru dussede o salgiladigi hormon hemen sifirlanmiyo. Benim dusugum 430 la başladı. 1 ay sürdü sifirlanmasi. Seninki yine çabuk düşmüş merak etme zamanla gider

Arkadaşım yavru dussede o salgiladigi hormon hemen sifirlanmiyo. Benim dusugum 430 la başladı. 1 ay sürdü sifirlanmasi. Seninki yine çabuk düşmüş merak etme zamanla gider
Anladım canım çok sagol ama dedimya kanamam düştüğü gece hariç dahada hiç olmadı

Bende yatmayı düşünüyordum ama doktor yatma dediği için pek dikkat etmedim yatmadim ondanmi düştü aceba yaaa burda tedavi olanların hepsi yatiyormuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…