2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bende yatmayı düşünüyordum ama doktor yatma dediği için pek dikkat etmedim yatmadim ondanmi düştü aceba yaaa burda tedavi olanların hepsi yatiyormuki
Hamile kaldın ama düştü öyle mi?Eğer böyleyse yatmamandan kaynaklanmıyordur diye düşünüyorum.Hamile kaldıktan sonra kim yatıyor ki?

Evet 3 kere denedim tutmadı bu 4. Denememdi tuttu ama 8 gün sonra düştü çokta umutlanmiştim

Dilerim allahta benim çektiğim acıları başkası çekmesin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Seninki de tutar ve kucağına almayi nasıl eder sana

Benim ilk deneme.Ama sürekli de yatmıyorm .Tuvalete kalkıyorum yemek için kalkıyorum.Kullandığım ilaçlar var.Kan sulandırıcı,estrofem clionel jel vs.Sen kullanıyor muyudn?

Daha önceki 3 tedavilerim de kullandım bu ilaçların hepsini ama bu sefer hiç birşey kullanmadım naturel tedavi oldum doktor öyle uygun gordu kiii ilk defa tuttuda ama beni çabuk bıraktı işte geçen hafta Salı günü düştü

Ben memorial da ilk defa oldum önceden Gayrettepe Floransa da oldum düşük doktorumla telefonla konuştum bi neden bulamıyorum kan değerlerin de çok iyi katlaniyordu dedi çok düşük bi ihtimal ama belki gen bozukluğu olabilir dedi korktum açıkçası çünkü dondurulmuş embriyolarım var daha onları tekrar kullanırım diyordum ama..ya onlarada da gen bozukluğu varsa tabi oda küçük bi ihtimal dedi ama nedense bütün olumsuzluklar beni bulduğu için neden oda beni bulmasın diyorum.. sen şimdi diyceksinki nekadar da karamsarlık diye ama napayım elimde deyil

Diğer tedavilerinde de 5. gün mü konmuştu?

Yok canım halkısın.Herkes bana olumlu düşün diyor ama ben de olumsuza alıştırmaya çalışıyorum kendimi.İlk kez pozitifti sanırım değil mi?

Sorun neydi sizin?

Yanlış yazmışım Floransa da 2 defa denedim bi kimyasal diğeri tutmadı 1 tanede fulya cerrahi hastanesi denedim oda tutmadı ilk defa memorial da oldum 24 nisanda yüklemem oldu ilk defa tutmustu oda düstu

Evet ilk defa müjdesi haberim olmuştu ilk defa 12 sene boyunca idrar cubuklarinda çift ciygiyi bekledim ve onuda gördüm ama olmadı kısmet istenapicak bişey yok

Yanlış yazmışım Floransa da 2 defa denedim bi kimyasal diğeri tutmadı 1 tanede fulya cerrahi hastanesi denedim oda tutmadı ilk defa memorial da oldum 24 nisanda yüklemem oldu ilk defa tutmustu oda düstu
Bence embriyolarına bu sefer genetik test yaptırmalısın.Kimyasal da olmuş çünkü.Belki sorun buradadır.

Beni tüplerim de sorun vardı ilk 3 tedavide demedilerki tüplerin bağlanması lazım diye tüplerde biriken su rahime damlayip embriyoyu öldüren biliyormuş tutmamanin tek sebebi bunu görüyoruz dediler birde hep 3. Gün embriyosu verdiler bana memorial daha önceki raporlarımı inceledi ameliyat olmam tüplerin kesilmesi lazım dedi eylülde memoryil da ameliyat oldum ve ilk defa 5. Embriyosu yüklendi heee bide ohss oldum ondan 4 embriyo mda donduruldu suan 3 tane kaldi 1 tane iyi kalite iki tane orta kalite bakalım şu düşük muhabbetini bi atlattiktan sonra belki yine yapariz

Ya zaten memorial ilk gittiğimde de söyledim önceki tedavileri bi tarafa bırakıp burda temiz bi sayfaya başlıyorum dedim..ısrar ettim genetik test yapalım dedim ama yok dediler eeee şimdide dondurulmuslarda var onlarıda orda bırakıp nasıl tekrar baştan başlarım bilmiyorum inşallah onlar sorunlu deyildir

Dondurulmuşları bırakma test yaptır onlarla başka yerde devam et bence.

Tedavim daha sonuçlanmadı negatif de olabilir ama şu aşamaya kadar memnun kaldım ben Bahçeci'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…