- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.481
Hamile kaldın ama düştü öyle mi?Eğer böyleyse yatmamandan kaynaklanmıyordur diye düşünüyorum.Hamile kaldıktan sonra kim yatıyor ki?Bende yatmayı düşünüyordum ama doktor yatma dediği için pek dikkat etmedim yatmadim ondanmi düştü aceba yaaa burda tedavi olanların hepsi yatiyormuki
İnşallah.Kısmet bu iş.Şans gerçekten.Diğerleri neden tutmamıştı?Dilerim allahta benim çektiğim acıları başkası çekmesin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Seninki de tutar ve kucağına almayi nasıl eder sana
Ben Bahçeci Fulya'da oldum.Senin kaçıncı denemen hangi hastanede oldun
Diğer tedavilerinde de 5. gün mü konmuştu?Daha önceki 3 tedavilerim de kullandım bu ilaçların hepsini ama bu sefer hiç birşey kullanmadım naturel tedavi oldum doktor öyle uygun gordu kiii ilk defa tuttuda ama beni çabuk bıraktı işte geçen hafta Salı günü düştü
Yok canım halkısın.Herkes bana olumlu düşün diyor ama ben de olumsuza alıştırmaya çalışıyorum kendimi.İlk kez pozitifti sanırım değil mi?Ben memorial da ilk defa oldum önceden Gayrettepe Floransa da oldum düşük doktorumla telefonla konuştum bi neden bulamıyorum kan değerlerin de çok iyi katlaniyordu dedi çok düşük bi ihtimal ama belki gen bozukluğu olabilir dedi korktum açıkçası çünkü dondurulmuş embriyolarım var daha onları tekrar kullanırım diyordum ama..ya onlarada da gen bozukluğu varsa tabi oda küçük bi ihtimal dedi ama nedense bütün olumsuzluklar beni bulduğu için neden oda beni bulmasın diyorum.. sen şimdi diyceksinki nekadar da karamsarlık diye ama napayım elimde deyil
Sorun neydi sizin?Ben memorial da ilk defa oldum önceden Gayrettepe Floransa da oldum düşük doktorumla telefonla konuştum bi neden bulamıyorum kan değerlerin de çok iyi katlaniyordu dedi çok düşük bi ihtimal ama belki gen bozukluğu olabilir dedi korktum açıkçası çünkü dondurulmuş embriyolarım var daha onları tekrar kullanırım diyordum ama..ya onlarada da gen bozukluğu varsa tabi oda küçük bi ihtimal dedi ama nedense bütün olumsuzluklar beni bulduğu için neden oda beni bulmasın diyorum.. sen şimdi diyceksinki nekadar da karamsarlık diye ama napayım elimde deyil
Bence embriyolarına bu sefer genetik test yaptırmalısın.Kimyasal da olmuş çünkü.Belki sorun buradadır.Yanlış yazmışım Floransa da 2 defa denedim bi kimyasal diğeri tutmadı 1 tanede fulya cerrahi hastanesi denedim oda tutmadı ilk defa memorial da oldum 24 nisanda yüklemem oldu ilk defa tutmustu oda düstu
Dondurulmuşları bırakma test yaptır onlarla başka yerde devam et bence.Ya zaten memorial ilk gittiğimde de söyledim önceki tedavileri bi tarafa bırakıp burda temiz bi sayfaya başlıyorum dedim..ısrar ettim genetik test yapalım dedim ama yok dediler eeee şimdide dondurulmuslarda var onlarıda orda bırakıp nasıl tekrar baştan başlarım bilmiyorum inşallah onlar sorunlu deyildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?