- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.501
Insllah birsey cikmaz canim tedavinde guzel birsekilde devam ederKızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese
Hım.Bunu bilmiyorum.Dondurulmuslarda genetik yapilabiliniyormuki
Bir tane koyuldu.İnşallah pozitiftir ve kucağına alırsın kaç tane yuklendi
İnşallah.Bir sürü ilaç içiyoruz birinin yan etkisi olmasın?Kızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese
Teşekkür ederim canım benim ..Canım çoook geçmiş olsun inşallah tez zamanda Rabbim sağlığına kavuştursun ben 1 tane yasin okuyabilirim
inş bisey çıkmaz cnm geçmiş olsun arkadasimKızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese
Cnm bal polen arı sütü karışımı iyiymis bide incir kürü de yapanlar var cnm hakkında hayırlısı olsun inşallahYardım lütfen yada yapılmadan ne gibi şeyler yediniz.
Ay masallah arkadaşına ben hala tam olarak alıştırama dım evet gece uyandiriyorum ilk başta saat başı kalkiyordum ama hiç gerek yokmuş yatarken yaptiriyorum birde gece 1 de bide 5 de daha da kaldirmiyorum sabah uyaninca da yapıyor allah kolaylik versinInsallah cnm benim bi arkadasim 3 gunde ogretmis yani kızı öğrenmiş..nazinda hiç cabuk ogrencekmis gibi değil ama bakalım kolay olur Insallah gece ne yapiyosun peki kaldırmak gerekiyomus 2-3 kez..
İnsallah güzel şeyler duyarsin cnm kontrolde..
ay canım tşk edrim .Peki Malatya doğu fertil hakkında bilgisi olan varmıCnm bal polen arı sütü karışımı iyiymis bide incir kürü de yapanlar var cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese
kizlar bugün ilcedeki dogum doktoruna gittim. benim tüp bebek doktorum hiçbir test tahlil istemedi ee baska doktoroda gitmiyorum simdilik. gittim kan felan verdim bebişlerimi de gördüm daha 5 gün gecti kontrolun üstünden ama degismisler kollari bacaklari belliydi bir tanesi hareketliydi epey hatta bize elini kolunu salladi cooookk tatliydi ya minik yavrularim
Ay masallah arkadaşına ben hala tam olarak alıştırama dım evet gece uyandiriyorum ilk başta saat başı kalkiyordum ama hiç gerek yokmuş yatarken yaptiriyorum birde gece 1 de bide 5 de daha da kaldirmiyorum sabah uyaninca da yapıyor allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?