2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba bende tedaviye başlayacam önce 2 kez yaptırdım ama hüsran oldu.Kızlar size Malatya doğu fertil nasıl

kizlar bugün ilcedeki dogum doktoruna gittim. benim tüp bebek doktorum hiçbir test tahlil istemedi ee baska doktoroda gitmiyorum simdilik. gittim kan felan verdim bebişlerimi de gördüm daha 5 gün gecti kontrolun üstünden ama degismisler kollari bacaklari belliydi bir tanesi hareketliydi epey hatta bize elini kolunu salladi cooookk tatliydi ya minik yavrularim

Ay masallah arkadaşına ben hala tam olarak alıştırama dım evet gece uyandiriyorum ilk başta saat başı kalkiyordum ama hiç gerek yokmuş yatarken yaptiriyorum birde gece 1 de bide 5 de daha da kaldirmiyorum sabah uyaninca da yapıyor allah kolaylik versin

Kızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese

Canim.Insallah hiçbirşey cikmazz..ALlah saglik sıhhat versin Insallah

Oyy Maasallah minnaklara yaa minicik kollari bacaklari nee şirin olurlar.

Cnm kaç gun oldu alistirma süreci..bakalim biz nasıl atlaticagoz.Sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…