- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.521
Canım ben Anatolıa da yaptırdım çok da memnun kaldım olumsuz yorumlar da var ama neresi hakkında yok ki ben Mehtap hanıma gittim hakan hoca çok yoğun her zaman takip edemıyo. On görüşme talep et yok falan diyolar ama ısrar et doktorla iletişim çok önemli ben başka yere de gitmedim hiç. Pozitif sonuç aldım ama negatif de olsa orası derdimSlm. Kizlar Ankarada bana tavsiye edebilceginiz guvenebilecegim tup bbeebek merkezi varsa soyleyebilirmisiniz?
Ay maşallah canım Yarın ben de bebeğimi görmeye gideceğim kontrolüm var bakalım bizim mercimeğimiz ne kadar olmuşkizlar bugün ilcedeki dogum doktoruna gittim. benim tüp bebek doktorum hiçbir test tahlil istemedi ee baska doktoroda gitmiyorum simdilik. gittim kan felan verdim bebişlerimi de gördüm daha 5 gün gecti kontrolun üstünden ama degismisler kollari bacaklari belliydi bir tanesi hareketliydi epey hatta bize elini kolunu salladi cooookk tatliydi ya minik yavrularim
Tamam cnm arastiricam orayi peki muayene ucreti fln nekadar tup bebek fiyati nekadara yaptirdin? Gozun aydin bu arafa Allahim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Ben gurgan klinik diye biyer var dogum asisi fln varmis orayi aradim muayene ucreti 500 dedi 6 ay gecerliymis ama internette daha ocak subat aylarinda yorumlara bakyim 350 yaziodu oyuzden biraz kafam karisti o yerle ilgili.bazi yerler sirf paraya dokmus isi cunku yazik gunahCanım ben Anatolıa da yaptırdım çok da memnun kaldım olumsuz yorumlar da var ama neresi hakkında yok ki ben Mehtap hanıma gittim hakan hoca çok yoğun her zaman takip edemıyo. On görüşme talep et yok falan diyolar ama ısrar et doktorla iletişim çok önemli ben başka yere de gitmedim hiç. Pozitif sonuç aldım ama negatif de olsa orası derdim
Cnm ne yazzik ki bu konuda yardımcı olmayacağım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar cnmay canım tşk edrim .Peki Malatya doğu fertil hakkında bilgisi olan varmı
çok tşk edrim yardımların için canım.Cnm ne yazzik ki bu konuda yardımcı olmayacağım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar cnm
rabbim hepimizn hakkında hayırlsını nasip etsin.
çok tşk edrim yardımların için canım.
insan hep merak ediyor dimi canim. bebisleri gormek coook guzel ya keşke evde de görebilsekAy maşallah canım Yarın ben de bebeğimi görmeye gideceğim kontrolüm var bakalım bizim mercimeğimiz ne kadar olmuş
Canım tüp bebek artık ticaret zaten ilk muayene 350 tl. Tüp bebek 5900. Embriyo dondurma 1800. Dondurulmus embriyo transferi de 2600 tl. Baştan her şeyi konuşmak gerekiyo. Ben muayene olmadan görüşmek istedim kabul etmediler bu konuda çok hassasım yoksa gelmem gibisinden konuşunca doktora bi soralım dediler sonra da randevu verdiler. Eşimle gittik görüşmeye gayet pozitif geçti hiç başka yere gitmeden muayene de oldum tekrar konuştuk anlaştık muahsebeyle de her şeyi konuştuk fiyat falan her şeyi sorduk zaten bunların dışında hiç para vermiyorsun ekstra bi şey olmazsa. İlk gebelik testi de ücretsiz sonrakılerı 50 tl ye yapıyolar ama oraya yaptırmak zorunda değilsin zaten. Sizin problem neydi ? Bundan ötürü bazı merkezler farklı fiyat söylüyorlar. Eşi tese ameliyatı falan olanlar farklı ücret odemıslerdı.benim pcos vardı çok şükür çok güzel bi tedavi oldu herkes çok ilgilendi. Bence aklınızda olan yerlerle yüzyüze görüşün telefonla arayıp randevu alın zaten bu kere arayınca onlar seve seve yardımcı oluyorlarTamam cnm arastiricam orayi peki muayene ucreti fln nekadar tup bebek fiyati nekadara yaptirdin? Gozun aydin bu arafa Allahim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Ben gurgan klinik diye biyer var dogum asisi fln varmis orayi aradim muayene ucreti 500 dedi 6 ay gecerliymis ama internette daha ocak subat aylarinda yorumlara bakyim 350 yaziodu oyuzden biraz kafam karisti o yerle ilgili.bazi yerler sirf paraya dokmus isi cunku yazik gunah
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlarrr beni stres bastı yarın yine test var ve 1000 üzeri çıkmışsa ultrason da bakacak doktor korkuyorum yaaaa ne olacak benim bu halim
İnşallah canım o gün de olacak yanımıza alıp sarıp uyuyacağımız gün de gelecekinsan hep merak ediyor dimi canim. bebisleri gormek coook guzel ya keşke evde de görebilsek
Evet cnm haklisin resmen ticaret ous . Bizde bi sorun yok cnm esimdede bendede bi problem yok ben anca tutkiyeye geldigim zaman gorusebilirim simdiden arastirmaya basladim.ben tutkiyede bir kere klomen ve catlatma igmesiyle hamile kaldim yazin denemistik ama kimyasal gebelikmis olmafi sonrada hamile kalamafim. Sonra laporoskopi oldum burda sag tupum alinacakmis hidroselponks mi ne var dediler ameliyata girdim kist varmis gerisi iyiymis alinmadi cok sukur. Asilama yaptirdm 3 defa olmadi aslinda 6 kez denedik birincide yumurta erken catladi son ikisindede fazla yumurta buyumus dediler yapmadilar bende yeter artik dedim agladim yoruldum arrtik her ay ayni seyi yasamaktan tup bebek dediler onu denedim masyisin 7 sinde transfer oldum daha test gunum gelmefi dun idrar testi yaptim negatif ckkti moralim cok bozuk bilmem.nedendir burdaki doktorlara guvenemiorim bisi hissetmiorim turkiyede birkere yaptirdigimda hamile oldugumu hissetmistim sankki ama burda guvenmedigim icin o his yok bakalim persembe belli olucak ama ben simdiden arastirmalara basladim belki kotu yapiorim ama cok yiprandim artik. Basini sisirdim. Cnm kusura bakma baua uzun oldu ama anca buralarda konusarak bizi anlaayabilenlerle konusabiliorum baska kimse anlamio. kacinci denemende tuttu?Canım tüp bebek artık ticaret zaten ilk muayene 350 tl. Tüp bebek 5900. Embriyo dondurma 1800. Dondurulmus embriyo transferi de 2600 tl. Baştan her şeyi konuşmak gerekiyo. Ben muayene olmadan görüşmek istedim kabul etmediler bu konuda çok hassasım yoksa gelmem gibisinden konuşunca doktora bi soralım dediler sonra da randevu verdiler. Eşimle gittik görüşmeye gayet pozitif geçti hiç başka yere gitmeden muayene de oldum tekrar konuştuk anlaştık muahsebeyle de her şeyi konuştuk fiyat falan her şeyi sorduk zaten bunların dışında hiç para vermiyorsun ekstra bi şey olmazsa. İlk gebelik testi de ücretsiz sonrakılerı 50 tl ye yapıyolar ama oraya yaptırmak zorunda değilsin zaten. Sizin problem neydi ? Bundan ötürü bazı merkezler farklı fiyat söylüyorlar. Eşi tese ameliyatı falan olanlar farklı ücret odemıslerdı.benim pcos vardı çok şükür çok güzel bi tedavi oldu herkes çok ilgilendi. Bence aklınızda olan yerlerle yüzyüze görüşün telefonla arayıp randevu alın zaten bu kere arayınca onlar seve seve yardımcı oluyorlar
Korkuyorum az önce youtube dan dış gebelikle ilgili videolar izledim belirtileri anlatırken bunların hepsi bende var dedim ve teşhisi koydum ve eminim yarın değerim 1000 é çıkmayacak beni uyuz etmek icinCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah
İdrar testine güvenme. Aynı yollardan geçtik hep ben de hep yanlış doktor yanlış hastane vakit kaybettim sonra bi doktor buldum ama tüp bebek yapmıyordu bu kere aşılama yaptı olmadı ben de sabırsızım. Bana aynı ilaçları kullanacaksın git tüp bebek yaptır dedi ama istersen ben bi aşılama daha yaparım şansın artar ama sabursızsın dedi. Biraz ara verdim kafamı boşalttım sonra hadı dedik bi hafta içinde merkezde buldum kendimi hemen ilk adette başladılar ilk denemede oldu canım. Çok şükür. Ama dediğim gibi doktorumdan çok memnun kaldım allah bin kere razı olsunEvet cnm haklisin resmen ticaret ous . Bizde bi sorun yok cnm esimdede bendede bi problem yok ben anca tutkiyeye geldigim zaman gorusebilirim simdiden arastirmaya basladim.ben tutkiyede bir kere klomen ve catlatma igmesiyle hamile kaldim yazin denemistik ama kimyasal gebelikmis olmafi sonrada hamile kalamafim. Sonra laporoskopi oldum burda sag tupum alinacakmis hidroselponks mi ne var dediler ameliyata girdim kist varmis gerisi iyiymis alinmadi cok sukur. Asilama yaptirdm 3 defa olmadi aslinda 6 kez denedik birincide yumurta erken catladi son ikisindede fazla yumurta buyumus dediler yapmadilar bende yeter artik dedim agladim yoruldum arrtik her ay ayni seyi yasamaktan tup bebek dediler onu denedim masyisin 7 sinde transfer oldum daha test gunum gelmefi dun idrar testi yaptim negatif ckkti moralim cok bozuk bilmem.nedendir burdaki doktorlara guvenemiorim bisi hissetmiorim turkiyede birkere yaptirdigimda hamile oldugumu hissetmistim sankki ama burda guvenmedigim icin o his yok bakalim persembe belli olucak ama ben simdiden arastirmalara basladim belki kotu yapiorim ama cok yiprandim artik. Basini sisirdim. Cnm kusura bakma baua uzun oldu ama anca buralarda konusarak bizi anlaayabilenlerle konusabiliorum baska kimse anlamio. kacinci denemende tuttu?
Canım öyle olumsuzu çağırma inşallah olumlu olur sonucKorkuyorum az önce youtube dan dış gebelikle ilgili videolar izledim belirtileri anlatırken bunların hepsi bende var dedim ve teşhisi koydum ve eminim yarın değerim 1000 é çıkmayacak beni uyuz etmek icin
Bendr cok sabirsizim cnm aynen bakalim hayirlisi herkrs diyor ustune dusme dusunme kafana takma gelde sen takma kolay olmuyor iste ama anlayan yok malesef... Bende bi dusunuyum arastirkyim bakalim hakkimizda hayirlisi neyse orasi olur ins yada biraz ara verebilirim bilmiyorum ne yapicagini hayirlisi cok kararsizimİdrar testine güvenme. Aynı yollardan geçtik hep ben de hep yanlış doktor yanlış hastane vakit kaybettim sonra bi doktor buldum ama tüp bebek yapmıyordu bu kere aşılama yaptı olmadı ben de sabırsızım. Bana aynı ilaçları kullanacaksın git tüp bebek yaptır dedi ama istersen ben bi aşılama daha yaparım şansın artar ama sabursızsın dedi. Biraz ara verdim kafamı boşalttım sonra hadı dedik bi hafta içinde merkezde buldum kendimi hemen ilk adette başladılar ilk denemede oldu canım. Çok şükür. Ama dediğim gibi doktorumdan çok memnun kaldım allah bin kere razı olsun
Ara vermek bana iyi geldi bomboş kafayla başladım tedaviye . Umarım hakkında hayırlısı olurBendr cok sabirsizim cnm aynen bakalim hayirlisi herkrs diyor ustune dusme dusunme kafana takma gelde sen takma kolay olmuyor iste ama anlayan yok malesef... Bende bi dusunuyum arastirkyim bakalim hakkimizda hayirlisi neyse orasi olur ins yada biraz ara verebilirim bilmiyorum ne yapicagini hayirlisi cok kararsizim
Ins cnm hayirlisi Allah isteyipte olmayan herkese ins saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insAra vermek bana iyi geldi bomboş kafayla başladım tedaviye . Umarım hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?