- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.541
Canım tüp bebeğe başladığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı o yüzden olumlu düşünemiyorumCanım öyle olumsuzu çağırma inşallah olumlu olur sonuc
Yarını düşünüyorum 2.80 uzanmisHuhuuu napiyosunuzz hanimlarrr
Bi gerginim bilemedim nıyeHuhuuu napiyosunuzz hanimlarrr
Benim kadar olamazsın çok fenayim Allahım bitsin Neolur bu belirsizlikBi gerginim bilemedim nıye
Yarını düşünüyorum 2.80 uzanmis
O daha kötü canım Allah sabır versin. Ben de komsuma gerildim her şey çok iyi hoş allah bin kere razı olsun ama bi konuyu ayarlayamıyo. 3 yaşında kızı var sürekli bizim evde durmak ıstıyo ben de bi yerden sonra tahammül edemiyorum kızı da çok seviyorum ama annesinin takip etmesi gerekmez mi özellikle eşim evdeykenBenim kadar olamazsın çok fenayim Allahım bitsin Neolur bu belirsizlik
Komsuma gerildim galibaNedenki cnm.acaba
Resmini çekeyim mi sanaHaklısın cnm..gercekten bi netlik olsa artık..kollarini dusunemiyorum sürekli kan aldirmaktan..az daha sabır cnm
herzmanki gibi midem agzimda resmenHuhuuu napiyosunuzz hanimlarrr
İnanki canım bende ayın 3 ünden beri 1 gün arayla hep kan verdim yarın yine vericem bide benim damarlar çok ince mahvoldum bende dün gittiğimde artık hemşire acıdı galibaBi türlü yukleyemedim yaaa aman bee Mor kolumu meşhur edecektim
Komsuma gerildim galiba
Resmini çekeyim mi sana
herzmanki gibi midem agzimda resmen
Yani çok seviyorum hepsini allah bin kere razı olsun herkesten çok şu zor günlerimde yanımda bi tek o vardı ama bi su konuyu halledemedık umarım düzeltirizOkudum cnm.komsunun yaptığını..o kadarda olmaz ama sorumsuzluk yani
Ayy cnm tahmin ederiz nasıl olduğunu..gösterme
Cnm.bu saattedemi bulaniyo
20 gün oldu ama bana herkes diyor ki çok erken başladın o yüzden geç öğreniyor yinede tam öğrendi diyemem arada kaçırıyor altınaCanim.Insallah hiçbirşey cikmazz..ALlah saglik sıhhat versin Insallah
Oyy Maasallah minnaklara yaa minicik kollari bacaklari nee şirin olurlar.
Cnm kaç gun oldu alistirma süreci..bakalim biz nasıl atlaticagoz.Sagol cnm
Insallah CanımInsllah birsey cikmaz canim tedavinde guzel birsekilde devam eder
İnşallah hersey yolundadir sizinle teselli buluyorumGünaydın herkese kızlar bugün kontrol günümüz bakalım Dr.um bize ne diyecek dua edinde o kanama alanı kalmamış olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?