- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.561
canim inslah hersey gonlunce olur bizede haber vermeye unutmaGünaydın bende bugün yine kan vermeye gidiyorum bakalım hangi süpriz bekliyor beni
canim bugunlerde gececek bu duyguyu bu bulantiyi yasamakta biryerde guzel bebeklerini dusun kucagina alacagin zamanigünaydin kizlarr.. daha uyusam iyiydi bulantim kaldigi yerden devam
flzask2003 canim bulantim sabah aksam her daim var bazen bulanti berbat ettigi icin uyumak istiyorum. iki gündür dahada artti
Allah Hayırlisini versin guzel haberlerle gel isallahGünaydın herkese kızlar bugün kontrol günümüz bakalım Dr.um bize ne diyecek dua edinde o kanama alanı kalmamış olsun
Allah gönlünün istedigini sana versin canim insallah bu son olur ve ddış gebelik degildir.Günaydın bende bugün yine kan vermeye gidiyorum bakalım hangi süpriz bekliyor beni
tabi oyle canim bu günlerde gececek ama esime de uzuluyorum. ne enerjim ne keyfim var. yemek yapamiyorum kokuyor hersey zaten istahimda yok. hersey esime kaliyor gerci isteyerek yapiyorda. ne bileyim disari cikmak iyi geliyordu, dun pazara ciktim transferden beri hic gitmemistim. o da iyi gelmedicanim bugunlerde gececek bu duyguyu bu bulantiyi yasamakta biryerde guzel bebeklerini dusun kucagina alacagin zamani
canim insallah durumun bugun netlesir. allah yardimcin olsun dualarimiz seninleGünaydın bende bugün yine kan vermeye gidiyorum bakalım hangi süpriz bekliyor beni
Ben de her gün ilaç alıyordum rahattım belki geçmiştir diye dün akşam içmedim şu an çok fenayımgünaydin kizlarr.. daha uyusam iyiydi bulantim kaldigi yerden devam
flzask2003 canim bulantim sabah aksam her daim var bazen bulanti berbat ettigi icin uyumak istiyorum. iki gündür dahada artti
bende ayni canim. buna da şükür ama hercekten zormus yani. biran önce gecsede keyfini cikarsakBen de her gün ilaç alıyordum rahattım belki geçmiştir diye dün akşam içmedim şu an çok fenayım
3 ay bitecek haftaya hala tadını çıkaramadım ama buna da çok şükürbende ayni canim. buna da şükür ama hercekten zormus yani. biran önce gecsede keyfini cikarsak
allahin izniyle guzel haberlerle gel canimGünaydın herkese kızlar bugün kontrol günümüz bakalım Dr.um bize ne diyecek dua edinde o kanama alanı kalmamış olsun
evet canim haklisin az daha sabir bebislerine kavusunca bunlar guzel bir ani olarak kalacak mayhos elmaye kraker falan iyi gelecektir sanatabi oyle canim bu günlerde gececek ama esime de uzuluyorum. ne enerjim ne keyfim var. yemek yapamiyorum kokuyor hersey zaten istahimda yok. hersey esime kaliyor gerci isteyerek yapiyorda. ne bileyim disari cikmak iyi geliyordu, dun pazara ciktim transferden beri hic gitmemistim. o da iyi gelmedi
3 ay bitecek haftaya hala tadını çıkaramadım ama buna da çok şükür
Bulanti bi yere kadar çekiliyor da kusma berbat kahvaltıya kadar iki defa çıkardım doğru düzgün bir sey de yiyemedimTadını cikaracaksiniz cnm az kaldı..şimdi cinsiyetler var sırada sonra bebeğe alışverişler basliycak Insallah en zevkli yanida o zaten bana göre..ben bayiliyorum bebek alışverişine..
Ben hep çok rahat bi hamilelik geçirdim diyorum ilk 3 ay benimde bulantilarim oldu ama aklima bile gelmiyo.çok zorlamadi benu demekki..sabahlari olurdu sadece mutfaga giremezdim
Yorum bile yapamıyorum artık doktor ne diyo pekiKizlar sonucum 1000.0 çıktı komedi gibi yaaa gülşen mi ağlasam mi anlamadim
İyi bisey degil mi bu usgde gorunmedimi kese dr ne diyor cnmKizlar sonucum 1000.0 çıktı komedi gibi yaaa gülşen mi ağlasam mi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?