2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canim bugunlerde gececek bu duyguyu bu bulantiyi yasamakta biryerde guzel bebeklerini dusun kucagina alacagin zamani
tabi oyle canim bu günlerde gececek ama esime de uzuluyorum. ne enerjim ne keyfim var. yemek yapamiyorum kokuyor hersey zaten istahimda yok. hersey esime kaliyor gerci isteyerek yapiyorda. ne bileyim disari cikmak iyi geliyordu, dun pazara ciktim transferden beri hic gitmemistim. o da iyi gelmedi

evet canim haklisin az daha sabir bebislerine kavusunca bunlar guzel bir ani olarak kalacak mayhos elmaye kraker falan iyi gelecektir sana

Kizlar sonucum 1000.0 çıktı komedi gibi yaaa gülşen mi ağlasam mi anlamadim

3 ay bitecek haftaya hala tadını çıkaramadım ama buna da çok şükür

Tadını cikaracaksiniz cnm az kaldı..şimdi cinsiyetler var sırada sonra bebeğe alışverişler basliycak Insallah en zevkli yanida o zaten bana göre..ben bayiliyorum bebek alışverişine..
Ben hep çok rahat bi hamilelik geçirdim diyorum ilk 3 ay benimde bulantilarim oldu ama aklima bile gelmiyo.çok zorlamadi benu demekki..sabahlari olurdu sadece mutfaga giremezdim

Bulanti bi yere kadar çekiliyor da kusma berbat kahvaltıya kadar iki defa çıkardım doğru düzgün bir sey de yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…