- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.581
Sağda bi kitle gördü sert bişey dedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi cuma zaten kontrolüm var merkezdeYorum bile yapamıyorum artık doktor ne diyo peki
Sağda bi kitle gördü sert bişey dedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi cuma zaten kontrolüm var merkezde
Çok sukur cuma bitecek bu işkence hiç kurtulmak isteyeceğim aklımdan bile geçmedi neyse vardır bunda da bir hayir ne diyeyimne çektin yaa. Rabbim hayırlısını versin inşallah dua ediyorum sana hep
Bulanti bi yere kadar çekiliyor da kusma berbat kahvaltıya kadar iki defa çıkardım doğru düzgün bir sey de yiyemedim
bende öyleyim canimm yaaAhh yaa,bende ayniyim,kan geliyo kusmaktan,bide benim ikiz,hep yatiyorum
Progestan yapıyor basdonmesini benimde oluyur drum a sordum ağızdan alırsan daha çok yapar dedi fitil olarak kullanmami söyledi umarım faydası olurKızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese
Canım benim çok zorladı bu durum seni hep sabrettin mukafatini güzel bir gebelikle alırsın inşallah Allahım yardimcin olsunÇok sukur cuma bitecek bu işkence hiç kurtulmak isteyeceğim aklımdan bile geçmedi neyse vardır bunda da bir hayir ne diyeyim
canim benim malesef bulantilar acisindan sıkıntılı geciyor. onun disinda allaha sükür iyiyim bir ara kanamam oldu biraz gecti. kese görme kalp etisi duyma derken 10 gün arayla gitmistim sonra iki ondan sonrada üc hafta sonraya randevu verdi daha nereden baksan iki hafta var kontrolume. ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum ikiz gebelik oldugu icin ama baska özel hastanelerde iyi bir doktor bulursam belki degisistiririm. simdilik ayni doktora devam.zeymuss ve Gulgonca86 ikinizde hem ikiz hem de aynı haftadasiniz inşallah çabucak geçsin kusmalariniz benimde ikiz olma ihtimali var gibi nasıl gidiyor gebeliğin iz korkutuyor mu ikizler kontrollere ne kadar sıklıkla gidiyirsunuz riskli gebeliğe mi gitmek lazım acaba
zeymuss ve Gulgonca86 ikinizde hem ikiz hem de aynı haftadasiniz inşallah çabucak geçsin kusmalariniz benimde ikiz olma ihtimali var gibi nasıl gidiyor gebeliğin iz korkutuyor mu ikizler kontrollere ne kadar sıklıkla gidiyirsunuz riskli gebeliğe mi gitmek lazım acaba
Cok geçmiş olsun kaybin için Allahım bidaha yasatmasin birdenbire mi oldu kanama falan oldumu öncesinde ya da suyun mu geldi haturlatmak gibi olmasın ama merak ettim peki bunun için dikiş falan oneriyurlarmis bu sefer oyke yapılacak bişey var miCok zor geciyor canim,heryer herkes hersey kokuyor,midem cok bulunuyor kusuyorum,bebeklerim iyi cok sukur,ikiz gebelik takip eden doktora gitmelisin,rahim boyu cok onemli bir anda kisalabilip erken dogum yapabiliniyor,ben gecen sene 21 haftalik erken dogum yapip kaybettim ikizlerimi
İnşallah çabucak geçsin bulantilarin benim tüp bebek drum takip doğum yaptirmiyir halbuki çok seviyurdum kendisini şimdi kayseride ya da ankara da erken doğum riskine karşı da Yenidoğan i iyi olan biyer bulmam laxim kafam çok dolu Allahım yardimcimiz olsun hepimizincanim benim malesef bulantilar acisindan sıkıntılı geciyor. onun disinda allaha sükür iyiyim bir ara kanamam oldu biraz gecti. kese görme kalp etisi duyma derken 10 gün arayla gitmistim sonra iki ondan sonrada üc hafta sonraya randevu verdi daha nereden baksan iki hafta var kontrolume. ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum ikiz gebelik oldugu icin ama baska özel hastanelerde iyi bir doktor bulursam belki degisistiririm. simdilik ayni doktora devam.
aynen canim benimde aklim o kadar dolu ki. benim doktor da baska hastanrlerde dogum yaptiriyor. cunku oldugu yer tüp bebek merkezi sadce. fiyatlar yülsekİnşallah çabucak geçsin bulantilarin benim tüp bebek drum takip doğum yaptirmiyir halbuki çok seviyurdum kendisini şimdi kayseride ya da ankara da erken doğum riskine karşı da Yenidoğan i iyi olan biyer bulmam laxim kafam çok dolu Allahım yardimcimiz olsun hepimizin
Cok geçmiş olsun kaybin için Allahım bidaha yasatmasin birdenbire mi oldu kanama falan oldumu öncesinde ya da suyun mu geldi haturlatmak gibi olmasın ama merak ettim peki bunun için dikiş falan oneriyurlarmis bu sefer oyke yapılacak bişey var mi
Ben de iki embriyo istemiştim.Embriyolog risklerinden bahsetti epey.Eşimin de gözü korktu.İlk hamileliğini rahat geçir dedi.Tek koydular.İkiz olsun isterdim.Ama hamilelik süreci çok zormuş.Allah kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde doğurmanızı nasip etsin bu sefer Gulgonca86.
Canim benim tedavim biteli 2 ay oldu etkisi sonradan devam edermiki hic doktorada soylemedim bobrklerimde sıkıntı oldugunu düşünüyor bilemedim kiProgestan yapıyor basdonmesini benimde oluyur drum a sordum ağızdan alırsan daha çok yapar dedi fitil olarak kullanmami söyledi umarım faydası olur
Canım Allah razı olsun ikinci memleketim evet yarın tekrar kan tahlili var artık midem bulandi kan vermekten ama eğer sonucu güzel olacaksa sabrederim inşallahIyi geceler kızlardemir6133 canim benim bugun cok dua ettim sana iyihaber al diye cuma günü nü bekliyecez artık sabrın bol olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?