2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar doktordan geliyorum chek up tarzı bas donmemin sebebi arastiriliyor hala rahatliyamadim.1 haziranda tum degerler incelenecek.insallah kötü bir sey çıkmaz srlamlar herkese
Progestan yapıyor basdonmesini benimde oluyur drum a sordum ağızdan alırsan daha çok yapar dedi fitil olarak kullanmami söyledi umarım faydası olur

zeymuss ve Gulgonca86 ikinizde hem ikiz hem de aynı haftadasiniz inşallah çabucak geçsin kusmalariniz benimde ikiz olma ihtimali var gibi nasıl gidiyor gebeliğin iz korkutuyor mu ikizler kontrollere ne kadar sıklıkla gidiyirsunuz riskli gebeliğe mi gitmek lazım acaba

canim benim malesef bulantilar acisindan sıkıntılı geciyor. onun disinda allaha sükür iyiyim bir ara kanamam oldu biraz gecti. kese görme kalp etisi duyma derken 10 gün arayla gitmistim sonra iki ondan sonrada üc hafta sonraya randevu verdi daha nereden baksan iki hafta var kontrolume. ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum ikiz gebelik oldugu icin ama baska özel hastanelerde iyi bir doktor bulursam belki degisistiririm. simdilik ayni doktora devam.

Cok zor geciyor canim,heryer herkes hersey kokuyor,midem cok bulunuyor kusuyorum,bebeklerim iyi cok sukur,ikiz gebelik takip eden doktora gitmelisin,rahim boyu cok onemli bir anda kisalabilip erken dogum yapabiliniyor,ben gecen sene 21 haftalik erken dogum yapip kaybettim ikizlerimi

Cok geçmiş olsun kaybin için Allahım bidaha yasatmasin birdenbire mi oldu kanama falan oldumu öncesinde ya da suyun mu geldi haturlatmak gibi olmasın ama merak ettim peki bunun için dikiş falan oneriyurlarmis bu sefer oyke yapılacak bişey var mi

İnşallah çabucak geçsin bulantilarin benim tüp bebek drum takip doğum yaptirmiyir halbuki çok seviyurdum kendisini şimdi kayseride ya da ankara da erken doğum riskine karşı da Yenidoğan i iyi olan biyer bulmam laxim kafam çok dolu Allahım yardimcimiz olsun hepimizin

aynen canim benimde aklim o kadar dolu ki. benim doktor da baska hastanrlerde dogum yaptiriyor. cunku oldugu yer tüp bebek merkezi sadce. fiyatlar yülsek
bizim o kadar durum uok. zaten iki tedavi zor sartlar altinda yaptik. bunlarin arasinda kürtajdir, embriyo dondurma derken epey masraf oldu. ee simdiden sonrada yavrulariza alisveris yapmak istiyorum. bilmiyorum me yapacagiz

4 gun once kontrolum vardi,doktor hersey yolunda dedi,karindan bakti rahim uzunluguna,4 gun gecti biraz is yaptim gece yattim,sabah uyandigimda yemek kasigi kadar suyum gelmisti,acil doktora gittim 1 cm acilmam vardi,acil hastaneye yattimv4 gecede orda kaldim sabaha karsi dogum sancim basladi ve dogum yaptım malesef

Ben de iki embriyo istemiştim.Embriyolog risklerinden bahsetti epey.Eşimin de gözü korktu.İlk hamileliğini rahat geçir dedi.Tek koydular.İkiz olsun isterdim.Ama hamilelik süreci çok zormuş.Allah kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde doğurmanızı nasip etsin bu sefer Gulgonca86.

Tesekkur ederim insaAllah canim,gecen senede bu zamanlar ikiz bekliyordum,simdide,vucudum bayaga yiprandi rabbim bu kez saglikla kucagima almayi nasip eder.

Progestan yapıyor basdonmesini benimde oluyur drum a sordum ağızdan alırsan daha çok yapar dedi fitil olarak kullanmami söyledi umarım faydası olur
Canim benim tedavim biteli 2 ay oldu etkisi sonradan devam edermiki hic doktorada soylemedim bobrklerimde sıkıntı oldugunu düşünüyor bilemedim ki

Iyi geceler kızlar demir6133 canim benim bugun cok dua ettim sana iyihaber al diye cuma günü nü bekliyecez artık sabrın bol olsun arkadaşım

Iyi geceler kızlar demir6133 canim benim bugun cok dua ettim sana iyihaber al diye cuma günü nü bekliyecez artık sabrın bol olsun arkadaşım
Canım Allah razı olsun ikinci memleketim evet yarın tekrar kan tahlili var artık midem bulandi kan vermekten ama eğer sonucu güzel olacaksa sabrederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…