- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.601
Bende Hakan Kayadan randevu aldım çok tavsiye ettiler insallah iyi haberler alirimEvet doğru embriyolog ve laboratuvar daha önemli. Onun iyi olması tutup tutmamasına mı bağlı. Ben aslında doktorumdan çok memnunum ama kafam karıştı. Acaba laboratuvar mı kötüydü. Tabi başka bi sürü sebep olabilir. Aslında ıspartada hakan kaya var duymuşsunuzdur belki. İmsi yöntemiyle yapıyormuş. Onu araştırıyorum şimdi. O yöntemde sanırım olay spermle ilgili ama bizim sorunumuz rezerv azlığı. Çok kararsızım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kizz niye kacirdin kocani yataktanGünaydın kızlar gününüz güzel bir inşallahben bi tuhaf hissettim kendimi sabah bi uyandım kocam yok yanımda bi baktım gece gitmiş koltukta uyumuş
İnşallah kanda çıkar.günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben gece uyuyamadım erken gebelik testlerinden aldım ve gece yaptım 9. günüm negatif çıktı çok üzüldüm ağlamaktan yoruldum...5. gün 2 tane embriyo kondu çıkması lazımdı ama çıkmadı ilk denememde silik çizgi görmüştüm çünkü kimyasal gebelik olmustu...gerçekten moralim çok bozuk
İnşallah canimİnşallah kanda çıkar.
İnşallah canım. Durumu bize de bildirirsen çok sevinirim. Hem nasıl bir işlemmiş onu da anlatırmısın? Tam olarak öğrenemedim. Farklı bir yöntem. Sizin sorun neydi? İnternetten öğrenmiştim spermle alakalı sıkıntı varsa uygulanıyormuş diye ama başka sorunlardada işe yarıyorsa ben de düşünebilirim. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin.Bende Hakan Kayadan randevu aldım çok tavsiye ettiler insallah iyi haberler alirim
Çarşamba gunu randevum var çok yogun olan bir doktorİnşallah canım. Durumu bize de bildirirsen çok sevinirim. Hem nasıl bir işlemmiş onu da anlatırmısın? Tam olarak öğrenemedim. Farklı bir yöntem. Sizin sorun neydi? İnternetten öğrenmiştim spermle alakalı sıkıntı varsa uygulanıyormuş diye ama başka sorunlardada işe yarıyorsa ben de düşünebilirim. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin.
Evet canım. Ben birazda o yoğunluktan dolayı düşünüyorum. Biraz ilgisizlik olur gibi geliyo. Ben bu süreçte doktordan çok ilgi bekleyen biriyim sanırım :) duygusal anlamda çok zor geliyo bana. Eğer o yoğunlukta bile ilgileniyorsa tercih ederim. Senden haber bekliyorum o zaman. İnşallah hayırlı olur canım.Çarşamba gunu randevum var çok yogun olan bir doktor
Herkes iyi ilgileniyor diye yazmış bakalım insallah iti olur benim içinde benim sıkıntım Hsg de rahimde perde çıktı ama bazı doktorlar perde dedi bazıları sıkıntı yok dedi histeroskopi olman lazım diyen de var bakalım artikEvet canım. Ben birazda o yoğunluktan dolayı düşünüyorum. Biraz ilgisizlik olur gibi geliyo. Ben bu süreçte doktordan çok ilgi bekleyen biriyim sanırım :) duygusal anlamda çok zor geliyo bana. Eğer o yoğunlukta bile ilgileniyorsa tercih ederim. Senden haber bekliyorum o zaman. İnşallah hayırlı olur canım.
Hmm evet canım histeroskopide müdahale edip perdeyi kaldırabiliyorlar diye biliyorum. Ama belki imsi yönteminde gerek olmayabilir tabi bu işleme. Bilemiyorum. İnşallah iyi olcak canım hepimiz için.Herkes iyi ilgileniyor diye yazmış bakalım insallah iti olur benim içinde benim sıkıntım Hsg de rahimde perde çıktı ama bazı doktorlar perde dedi bazıları sıkıntı yok dedi histeroskopi olman lazım diyen de var bakalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?