2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kızlar gününüz güzel bir inşallah ben bi tuhaf hissettim kendimi sabah bi uyandım kocam yok yanımda bi baktım gece gitmiş koltukta uyumuş

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF (26 mayıs test günü )

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)

16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE (İKİZ)
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 HAMİLE
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - 25 MAYIS TEST GÜNÜ
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE
47-Ahha - 24 MAYIS TEST GÜNÜ
48- kent35- 25 MAYIS TEST GÜNÜ

49- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Bende Hakan Kayadan randevu aldım çok tavsiye ettiler insallah iyi haberler alirim

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben gece uyuyamadım erken gebelik testlerinden aldım ve gece yaptım 9. günüm negatif çıktı çok üzüldüm ağlamaktan yoruldum...5. gün 2 tane embriyo kondu çıkması lazımdı ama çıkmadı ilk denememde silik çizgi görmüştüm çünkü kimyasal gebelik olmustu...gerçekten moralim çok bozuk

İnşallah kanda çıkar.

Bende Hakan Kayadan randevu aldım çok tavsiye ettiler insallah iyi haberler alirim
İnşallah canım. Durumu bize de bildirirsen çok sevinirim. Hem nasıl bir işlemmiş onu da anlatırmısın? Tam olarak öğrenemedim. Farklı bir yöntem. Sizin sorun neydi? İnternetten öğrenmiştim spermle alakalı sıkıntı varsa uygulanıyormuş diye ama başka sorunlardada işe yarıyorsa ben de düşünebilirim. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin.

Çarşamba gunu randevum var çok yogun olan bir doktor

3. gününde transfer edilen her embriyonun (cleaved embryo), transferden sonraki 7-9 gün içinde kandaki hCG konsantrasyonunu yaklaşık 5mlU/ml kadar artırması beklenir. 5-6. gününde transfer edilen embriyo ise (blastosist) bu miktarı transferden sonraki 5-7 gün içinde sağlar.
Sorumun cevabını buldum

Çarşamba gunu randevum var çok yogun olan bir doktor
Evet canım. Ben birazda o yoğunluktan dolayı düşünüyorum. Biraz ilgisizlik olur gibi geliyo. Ben bu süreçte doktordan çok ilgi bekleyen biriyim sanırım :) duygusal anlamda çok zor geliyo bana. Eğer o yoğunlukta bile ilgileniyorsa tercih ederim. Senden haber bekliyorum o zaman. İnşallah hayırlı olur canım.

Herkes iyi ilgileniyor diye yazmış bakalım insallah iti olur benim içinde benim sıkıntım Hsg de rahimde perde çıktı ama bazı doktorlar perde dedi bazıları sıkıntı yok dedi histeroskopi olman lazım diyen de var bakalım artik

Hmm evet canım histeroskopide müdahale edip perdeyi kaldırabiliyorlar diye biliyorum. Ama belki imsi yönteminde gerek olmayabilir tabi bu işleme. Bilemiyorum. İnşallah iyi olcak canım hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…