- 12 Ocak 2016
- 716
- 577
- 103
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
İdrardanmi bakılıyor ki evdemi yapmıştıniz bizde yapalimBana doktor yaptırmıştı.. 5.5 çıkmıştı.. ozaman söylemişti.. 4-7 aralığında olması gerektiğini cnm..
Teşekkür ederim canım Gonal F 450 lik paketten 2 tane verdi 1 haftada750 lik kullanacaksın yetecek dedi. Menopur da 600 . Çok yumurtası olan kadınlarda toplamadan sonra komplikasyon olabiliyormuş buda bebeğin tutunmasını engelliyormuş oyuzden beklicez dedi. Önce üzüldüm ama herşeyden önce bizim sağlığımız. Bakalım daha yolun başındayım tecrübelerimi paylaşacağım kader ortaklarımlaSenin doktor verdigi receteden ve dondurup transfer etmesinden iyi oldugunu anladim valla. Gonal-f ve menopur nekadar dozda olacaksin ayri ayri.. NOrmalde herkes birtanesini verirde o yuzden sordum!! Bu Ignelei en asagi 1 hafta kullanirsin bence.
cnm ben günde bir tane içmiştim.. sen doktoruna bi sor istersen..Canim mrb estrofem ilacini adetin ilk günü KACTANE için acaba bana iki tane iç dedi ikisini birmi alacam birini akşam birini sabahmi sormayı unuttum sen biliyormusun
yok cnm hastanede yaptırmıştım..tüp bebek öncesi testlerinde yapılıyor.. tam idrar tetkiki..İdrardanmi bakılıyor ki evdemi yapmıştıniz bizde yapalim
doktoruna veya hemşirene sormalısın canım. senin için en doğrusunu onlar bilirCanim mrb estrofem ilacini adetin ilk günü KACTANE için acaba bana iki tane iç dedi ikisini birmi alacam birini akşam birini sabahmi sormayı unuttum sen biliyormusun
Evet aynı derdimiz biz biraz daha zorlu gruba giriyoruz( benim amh 0,14 fsh a uzun süredir baktırmıyorum 19 u görmüştüm senin nasıl değerlerin
Teşekkür ederim canım Gonal F 450 lik paketten 2 tane verdi 1 haftada750 lik kullanacaksın yetecek dedi. Menopur da 600 . Çok yumurtası olan kadınlarda toplamadan sonra komplikasyon olabiliyormuş buda bebeğin tutunmasını engelliyormuş oyuzden beklicez dedi. Önce üzüldüm ama herşeyden önce bizim sağlığımız. Bakalım daha yolun başındayım tecrübelerimi paylaşacağım kader ortaklarımla
Ama o phtan bahsedilmiyor ki.. o idrar ph ıdır.yok cnm hastanede yaptırmıştım..tüp bebek öncesi testlerinde yapılıyor.. tam idrar tetkiki..
Anlıyorum seni bende korkuyorum baktırmaya moralim bozuluyor senin fsh güzel düşmüş şansın yüksek bende hayıt çayı içiyorum biosteronda kullanıyorum ama biosteronun yan etkisi de çokmuş bırakıcam artık onu inşallah kaliteli olur yumurtalarımızbenim AMH 0,67 FSH ise 11,4 tü ve bu değerlerle başladık 4-5 ay önce ancak şu anda FSH 7'ye düştü.. Aslanpençesi içiyorum sanırım onun etkisi oldu ama AMH'a baktırmaya korkuyorum çünkü üzerinden bir tüp bebek tedavisi geçirdim ya değerlerin düşmüştür diye baktırmıyorum moralimi bozmamam lazım çünkü bu ay tekrar tedavim başlıyor..
valla şuan ilk defa duydum rahim ph diye bir şeyi.. googleden de araştırdım hiç bişey bulamadım bu konuyla ilgili.. biliyosanız benide bilgilendirirmisiniz..Ama o phtan bahsedilmiyor ki.. o idrar ph ıdır.
burda rahim ph ından bahsediliyor o nasıl yapılır bilmiyorum.. akıntıyla olabilir
Tsk canım aradım sabah doktorum konuştumcnm ben günde bir tane içmiştim.. sen doktoruna bi sor istersen..
Bende tüp bebeğe başladım yeni sadece 4 tüp kan verdim idrar tahlili falan istemediler merkezden merkeze değişiyodur belki.yanlış yazmış olabilirler mi acaba.Ama o phtan bahsedilmiyor ki.. o idrar ph ıdır.
burda rahim ph ından bahsediliyor o nasıl yapılır bilmiyorum.. akıntıyla olabilir
Aradım canım sabah doktorumu Sağoldoktoruna veya hemşirene sormalısın canım. senin için en doğrusunu onlar bilir
valla şuan ilk defa duydum rahim ph diye bir şeyi.. googleden de araştırdım hiç bişey bulamadım bu konuyla ilgili.. biliyosanız benide bilgilendirirmisiniz..
Canim ben de izmirde yaptiriyorum cok pahaliymis ya neresi orasi ?Ben izmirdeyim 10 bin diyorlar sizin yine iyiymiş..
LİSTEYE EKLERMISINIZ BENIDE 2 DENEMEM AMH DUSUKLUGU VE OVER AZLIGI ZEYNEP KAMIL ISTANBUL İĞNELERİN 4 GUNUNDEYIM
ADET TARIHIM 27 SUBATEki Görüntüle 1787055
Eksik bilgileri olan arkadaşlarım bilgilerini tamamlarsa listeye yazayım.
benim ilk tedavimde 10 ikincide 16 topşandı. canını sıkma sayı gayet iyi inşallah kaşiteli olur hepsi döllenir. hem opu de daha fazla gçrünebiliyor. bazı arkadaşların bir iki yumurtası büyüyor o bile yetiyor.Hepinize merhaba, tedavide benimde bugün 6.günüm biraz moralim bozuldu bugün, gelişen yumurta sayısı 6-7 taneymiş. Sizlerin kaç tane gelişti, doktor yumurtan çok aslında ama onlar cevap vermiyor ilaca dedi. Aslında yüksek dozda kullanıyorum ama. Bugün bir tane daha ilaç verdi koldan vurulacakmışım cetrotide. buda yumurtanın erken çatlamasını önleyecekmiş.
Onun haricinde benden de hiç idrar tahlili istemediler. Anestezi için uygun olup olmadığıma bugün dahiliyede baktı bir sorun yok dedi.
BACIM HAKLISIN COK MORALIM BOZULDU ZATEN TEK YUMURTA GELISTI ODA GITTI VE UYANINCA SOYLEMYI ATLAYIP EVE VARINCA SIZE ISLEM YAPAMADIK DIYE ARIYOLAR BENDE DIYORUM NE GUZEL TEK YUMURTADA OLSA DOLLENMESI ICIN BEKLERIM MEHGER YUMURTAM CATLAMIS HIC ISLEM UYGULANMAMIS IMKANIM OLSA 2 ORAYAY GITMEZDIM ARTIK 3 YE DISARI RAPOR ISTEYECEM ANLASMALI YERE GIDECEÇok geçmiş olsunnn...
çok sinirlendim o doktorlara nasıl böyle bi ihmale sebep olurlar yumurtalar çatlayana kadar nasıl toplamazlar çok afedersinde gerizekalımı bunlar.. yumurta çatlatma iğnesinden sonraki sabah toplanması gerekirdi sen okadar iğne kullandın hormon aldın ne biçim hastaneymiş o..
bence imkanın varsa memorial şişli hastanesinde semra kahramana git rapor geçiyor olabilir ciddiyetsiz bi yer gibi geldi bana sizin gittiğiniz. ne kişiler var yumurtalık rezervi çok çok az olup yumurta toplanabilen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?