2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Aslında elimde daha önceden yapılmış tahlillerim olaydı belki bu kadar tutmazdı,ilk olunca acemilik herşeye tamam diyoruz işte bizde sperm azlığı var kan tahlillerimi aldım az önce sonuçlar çok güzel dediler rahim filmi çektirdim 3 gün önce israel bey kendi çekti anestezisiz 700 TL şükür oda güzel bebeğin tutmaması için bi neden yok dedi doktorum yaş 36 olunca korkuyor insan ama şükür şimdi adeti bekliyorum 2. günü gidecem ayın 23 yada 24 ünü.Allahım hepimize kolaylık versin.

tesekkur ederim canım.senın msjın beni cok rahatlattı.ama zaman zaman doktorumun benle ilgilenmedigini duşunuyorum.oyalıyor gibi geliyo hatta hatta benden cok umudu yok öylesine bir tedavi uyguluyor dıye bile dusunuyorum.ama doktoruma guvenmem lazım sanırım, yoksa bu moralle hiç olmuycak.doktorumla cok konusamadık başı cok klabalık ama sıkıntım ne onu bile soylemedi.aramak istiyorum ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum böyle karmaşık bir durum işteinş herkesin tedavisi guzel sonuclanır

kızlar bende aralıkta opu oldum. bu yarın yada ctesi nasipse tek embriyo transferim olacak... çok heyecanlıyımm
Selamlar hayırlısı olsun inşallah
Aralıktan sonra neden transfer icin bukadar bekledi doktor acaba benim icinde 1,5 ay bekleyebiliriz komplikasyon olabilir diye dedi aynı durumdan dolayımı sizinde?

Selamlar hayırlısı olsun inşallah
Aralıktan sonra neden transfer icin bukadar bekledi doktor acaba benim icinde 1,5 ay bekleyebiliriz komplikasyon olabilir diye dedi aynı durumdan dolayımı sizinde?

canım bende pco var 36 yumurtam toplandı ve ohss olma riskine karşı erteledik ve iyiki ertelenmiş çünkü ohss oldum ...

cnm benim 3 tane yumurtam vardı.. 2 tanesi döllendi.. senin sayın iyiymiş merak etme..

korku değilde yani merkeze gidince neler yapılıyor ayrıntılı anlatırmısınız
merkeze 1 saat önce gittim ben.. bol su içmen gerekiyor.. idrara sıkışık olman gerekiyor.. sonra seni yine ameliyathaneye alacaklar.. ama bu sefer anestezi vermiyolar.. hiç acı duymuyosun.. sana o yumurtaları yerleştiriylar.. ben orda 2 saat kalıp eve döndüm.. o gün hiç bir şey yapma yat.. 2. gün normal hayatına dön.. ama çok yorma kendini.. bişeye uzanma.. çok eğilme falan.. hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

sağolasın bacım. Rabbim emeklerimizin karşılığını kendi merhametiyle versin.hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. ben öğretmenim 1 hafta rapor almayı düşündüm. çünkü okula dolmuşla gidip geliyorum. acaba almasam mı

Arkadaslar Maslak Acibadem hakkinda bildiginiz yada orda deneyimi olan varmi bu ay!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…