- 28 Şubat 2016
- 45
- 44
- 3
- 45
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
İsrael aruh a gidiyorum özel muayenehanesinde alsancaktaCanim ben de izmirde yaptiriyorum cok pahaliymis ya neresi orasi ?
hadi hayırlısı bekliyoruz guzel haberlerkızlar bende aralıkta opu oldum. bu yarın yada ctesi nasipse tek embriyo transferim olacak... çok heyecanlıyımm
hadi hayırlısı bekliyoruz guzel haberler
tesekkur ederim canım.senın msjın beni cok rahatlattı.ama zaman zaman doktorumun benle ilgilenmedigini duşunuyorum.oyalıyor gibi geliyo hatta hatta benden cok umudu yok öylesine bir tedavi uyguluyor dıye bile dusunuyorum.ama doktoruma guvenmem lazım sanırım, yoksa bu moralle hiç olmuycak.doktorumla cok konusamadık başı cok klabalık ama sıkıntım ne onu bile soylemedi.aramak istiyorum ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum böyle karmaşık bir durum işteCanım konuya direk dahil olucam ama doğum kontrol hapı illaki doğum kontrolü için kullanılacak diye birşey yok. Ben iki ay kullandım. Doktoruna sor tabiki ne amaçla vermiş ama benim kist vardı onu baskılamak için verdi. Doğum kontrol hapları kist oluşmasını önlemek için de kullanılıyor. Ya da fsh hormonunu baskılamak için kullanılıyor. Bir çok amacı olabilir. Benim şu an kistim geriledi. İşe yarıyor yani. Merak etme. Bi doktor bana şöyle açıklamıştı. Biz hamile kalmaya çalışıyoruz şimdi doğum kontrol hapı nerden çıktı diyebilirsin dedi. Bu tedaviye başlamadan önce hormonları baskılayıp bir anda hormon geliştirici iğnelerle daha iyi sonuç elde edebiliyoruz dedi. Biraz amiyane bi tabir olcak ama doktor aynen şöyle dedi. Bir köpeği daha saldırgan yapmak istersen onu önce kapatırsın. Daha sonra bıraktığında çok daha saldırgan olur. Bence doktoruna sor mutlaka bir amacı vardır. İnşallah tedavin güzel sonuçlanır :)
Aynı anda kullanıyorum Canım böyle aynı anda veriliyor mu bu ilaçlar acabaHayir bence dondurma en iyisi... Uzulme buna.. Menopur ve gonal f ayni anda mi kullanacaksin. Yoksa biri bitince oburune mi baslayacaksin?
Selamlar hayırlısı olsun inşallahkızlar bende aralıkta opu oldum. bu yarın yada ctesi nasipse tek embriyo transferim olacak... çok heyecanlıyımm
Selamlar hayırlısı olsun inşallah
Aralıktan sonra neden transfer icin bukadar bekledi doktor acaba benim icinde 1,5 ay bekleyebiliriz komplikasyon olabilir diye dedi aynı durumdan dolayımı sizinde?
korkma cnm transfer 5dk sürüyor çok kolay bir işlem.. anesteziye bile ihtiyaç duymuyorsun..inşallah arkadaşım çok heyecanlıuım ilk denemem... transfer nasıl yapılıyor hiç bir bilgim yok
korkma cnm transfer 5dk sürüyor çok kolay bir işlem.. anesteziye bile ihtiyaç duymuyorsun..
cnm benim 3 tane yumurtam vardı.. 2 tanesi döllendi.. senin sayın iyiymiş merak etme..Hepinize merhaba, tedavide benimde bugün 6.günüm biraz moralim bozuldu bugün, gelişen yumurta sayısı 6-7 taneymiş. Sizlerin kaç tane gelişti, doktor yumurtan çok aslında ama onlar cevap vermiyor ilaca dedi. Aslında yüksek dozda kullanıyorum ama. Bugün bir tane daha ilaç verdi koldan vurulacakmışım cetrotide. buda yumurtanın erken çatlamasını önleyecekmiş.
Onun haricinde benden de hiç idrar tahlili istemediler. Anestezi için uygun olup olmadığıma bugün dahiliyede baktı bir sorun yok dedi.
İdrara sıkışık olmanız yeterli gerisi aşılama tedavisi gibi yaptirdiysaniz yada şöyle diyeyim 5 dakikalık acısız bir islemkorku değilde yani merkeze gidince neler yapılıyor ayrıntılı anlatırmısınız
İdrara sıkışık olmanız yeterli gerisi aşılama tedavisi gibi yaptirdiysaniz yada şöyle diyeyim 5 dakikalık acısız bir islem
merkeze 1 saat önce gittim ben.. bol su içmen gerekiyor.. idrara sıkışık olman gerekiyor.. sonra seni yine ameliyathaneye alacaklar.. ama bu sefer anestezi vermiyolar.. hiç acı duymuyosun.. sana o yumurtaları yerleştiriylar.. ben orda 2 saat kalıp eve döndüm.. o gün hiç bir şey yapma yat.. 2. gün normal hayatına dön.. ama çok yorma kendini.. bişeye uzanma.. çok eğilme falan.. hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..korku değilde yani merkeze gidince neler yapılıyor ayrıntılı anlatırmısınız
Aynı anda kullanıyorum Canım böyle aynı anda veriliyor mu bu ilaçlar acaba
merkeze 1 saat önce gittim ben.. bol su içmen gerekiyor.. idrara sıkışık olman gerekiyor.. sonra seni yine ameliyathaneye alacaklar.. ama bu sefer anestezi vermiyolar.. hiç acı duymuyosun.. sana o yumurtaları yerleştiriylar.. ben orda 2 saat kalıp eve döndüm.. o gün hiç bir şey yapma yat.. 2. gün normal hayatına dön.. ama çok yorma kendini.. bişeye uzanma.. çok eğilme falan.. hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
evet cnm.. hatta ojemi falan çıkarttırmıştı hoca bana.. sabah parfüm deodorant makyaj falan yapma dedi.. hijen için sanırım...opu da olduğu gibi ameliyat kıyafetimi giyineceğim yine ?
Evet üst kıyafetin altında kalıyor alt kıyafetini soyunuyorsunopu da olduğu gibi ameliyat kıyafetimi giyineceğim yine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?