- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.621
İmsi yöntemi sperm sayisi çok az olduğu Zaman tapılıyormuş benim bi tanıdığım bu yöntemi yaptıracakHmm evet canım histeroskopide müdahale edip perdeyi kaldırabiliyorlar diye biliyorum. Ama belki imsi yönteminde gerek olmayabilir tabi bu işleme. Bilemiyorum. İnşallah iyi olcak canım hepimiz için.
Evet canım spermi daha fazla büyütüp inceliyorlar. Sağlıklı olanları seçiyorlar. Ama transfer normal şekilde değilde direk tüplere yapılıyor diye biliyorum. Döllenmenin olduğu gün aynı gün transfer yapılıyor. O yüzden dedim rahimdeki perde bir engel olmayabilir belki diye. Ama bu sadece bi yorum. Bilemiyorum. Perde nasıl oluyo onu da bilmiyorum. O yüzden belki dedim. Sizin bu yöntemi tercih etmenizin sebebi ne? Ben ısparta olduğu için araştırmıştım. Uzağa gitmeyelim diye. Ama bizim için uygun bir yöntemmi bilmiyorum. Spermde bi problemimiz yok.İmsi yöntemi sperm sayisi çok az olduğu Zaman tapılıyormuş benim bi tanıdığım bu yöntemi yaptıracak
Bende ailem Isparta'da ben şehir dışındayım sırf randevum var diye geleceğim aklındaki bütün soruları soracağım ibsallagEvet canım spermi daha fazla büyütüp inceliyorlar. Sağlıklı olanları seçiyorlar. Ama transfer normal şekilde değilde direk tüplere yapılıyor diye biliyorum. Döllenmenin olduğu gün aynı gün transfer yapılıyor. O yüzden dedim rahimdeki perde bir engel olmayabilir belki diye. Ama bu sadece bi yorum. Bilemiyorum. Perde nasıl oluyo onu da bilmiyorum. O yüzden belki dedim. Sizin bu yöntemi tercih etmenizin sebebi ne? Ben ısparta olduğu için araştırmıştım. Uzağa gitmeyelim diye. Ama bizim için uygun bir yöntemmi bilmiyorum. Spermde bi problemimiz yok.
Kızlar benim dün kontrolüm vardı ikizlere hamileyim ikisinin kalp atışını gördük çok şükür amaaa bi tane kese bölünüp üçüz olmuşlar ama şuanlık içinde bebiş yok yüzde dört oranında bebiş olabilirmiş yani düşük bi ihtimalmiş çok şaşırdım üç tane kese görünce :)
Mucize gibi :)Kızlar benim dün kontrolüm vardı ikizlere hamileyim ikisinin kalp atışını gördük çok şükür amaaa bi tane kese bölünüp üçüz olmuşlar ama şuanlık içinde bebiş yok yüzde dört oranında bebiş olabilirmiş yani düşük bi ihtimalmiş çok şaşırdım üç tane kese görünce :)
InşallahCanım Allah razı olsun ikinci memleketim evet yarın tekrar kan tahlili var artık midem bulandi kan vermekten ama eğer sonucu güzel olacaksa sabrederim inşallah
Canım o büyük ihtimalle kaybolur çünkü benim de ikinci kese ama çok küçük dediler ya vücut onu atar ya da rahim onu emer dedi doktor ve dün kontrole gittiğimde ikinci keseden eser kalmamıştı için rahat olsun canımKızlar benim dün kontrolüm vardı ikizlere hamileyim ikisinin kalp atışını gördük çok şükür amaaa bi tane kese bölünüp üçüz olmuşlar ama şuanlık içinde bebiş yok yüzde dört oranında bebiş olabilirmiş yani düşük bi ihtimalmiş çok şaşırdım üç tane kese görünce :)
Canım tek yumurta ikizleri oluyo bu da. Embriyonun biri bölünüyor tek yumurta ikizi oluyo e zaten ıkızdı üçüz oluyo ama mucize evetTransferden sonra birliktelikmi yasadinizayyy cok merak ettim nasil oluyor iki embriyo transfer edildi 3 nasıl oluyor tıbbi açıklamasını arastirmaK lazim ayyy cok sokkkkkkkklardayimm ama in beta tavandaydi degilmi
Aynen yeterki Rabbim dilsiz o dilerse herseyi yapar biz sabredelimRabbim yapmak isterse yapiyor diyecek soz yok Hayırlısı
Yok canım hiç birliktelik olmadı kese ikiye bölünüp oluyormuş zaten bölüncek gibi fiyonk gibiydi 5 haftalıkken :)Transferden sonra birliktelikmi yasadinizayyy cok merak ettim nasil oluyor iki embriyo transfer edildi 3 nasıl oluyor tıbbi açıklamasını arastirmaK lazim ayyy cok sokkkkkkkklardayimm ama in beta tavandaydi degilmi
Benimde öyle olur büyük ihtimalle canımCanım o büyük ihtimalle kaybolur çünkü benim de ikinci kese ama çok küçük dediler ya vücut onu atar ya da rahim onu emer dedi doktor ve dün kontrole gittiğimde ikinci keseden eser kalmamıştı için rahat olsun canım
Amin amin inşallah canım artık hayırlısı nasılsa öyle olsun canımmaaşallah cnmm yaa 3 tane olmuşlar demek..
düşük bi oran olsada Allah geri kalanlara sağlık versin inşallah belli olmaz belki gelir yetişir kardeşlerine..valla şaşırdımm bendee..
Allah allah rabbi isterse her seyi yapiyor hayirlisi olsun canım .peki ucuz istiyormusunYok canım hiç birliktelik olmadı kese ikiye bölünüp oluyormuş zaten bölüncek gibi fiyonk gibiydi 5 haftalıkken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?