2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hmm evet canım histeroskopide müdahale edip perdeyi kaldırabiliyorlar diye biliyorum. Ama belki imsi yönteminde gerek olmayabilir tabi bu işleme. Bilemiyorum. İnşallah iyi olcak canım hepimiz için.
İmsi yöntemi sperm sayisi çok az olduğu Zaman tapılıyormuş benim bi tanıdığım bu yöntemi yaptıracak

İmsi yöntemi sperm sayisi çok az olduğu Zaman tapılıyormuş benim bi tanıdığım bu yöntemi yaptıracak
Evet canım spermi daha fazla büyütüp inceliyorlar. Sağlıklı olanları seçiyorlar. Ama transfer normal şekilde değilde direk tüplere yapılıyor diye biliyorum. Döllenmenin olduğu gün aynı gün transfer yapılıyor. O yüzden dedim rahimdeki perde bir engel olmayabilir belki diye. Ama bu sadece bi yorum. Bilemiyorum. Perde nasıl oluyo onu da bilmiyorum. O yüzden belki dedim. Sizin bu yöntemi tercih etmenizin sebebi ne? Ben ısparta olduğu için araştırmıştım. Uzağa gitmeyelim diye. Ama bizim için uygun bir yöntemmi bilmiyorum. Spermde bi problemimiz yok.

Bende ailem Isparta'da ben şehir dışındayım sırf randevum var diye geleceğim aklındaki bütün soruları soracağım ibsallag

maaşallah cnmm yaa 3 tane olmuşlar demek..
düşük bi oran olsada Allah geri kalanlara sağlık versin inşallah belli olmaz belki gelir yetişir kardeşlerine..valla şaşırdımm bendee..

Mucize gibi :)

Canım o büyük ihtimalle kaybolur çünkü benim de ikinci kese ama çok küçük dediler ya vücut onu atar ya da rahim onu emer dedi doktor ve dün kontrole gittiğimde ikinci keseden eser kalmamıştı için rahat olsun canım

Transferden sonra birliktelikmi yasadiniz ayyy cok merak ettim nasil oluyoriki embriyo transfer edildi 3 nasıl oluyor tıbbi açıklamasını arastirmaK lazim ayyy cok sokkkkkkkklardayimm ama in beta tavandaydi degilmi
Canım tek yumurta ikizleri oluyo bu da. Embriyonun biri bölünüyor tek yumurta ikizi oluyo e zaten ıkızdı üçüz oluyo ama mucize evet

Transferden sonra birliktelikmi yasadiniz ayyy cok merak ettim nasil oluyoriki embriyo transfer edildi 3 nasıl oluyor tıbbi açıklamasını arastirmaK lazim ayyy cok sokkkkkkkklardayimm ama in beta tavandaydi degilmi
Yok canım hiç birliktelik olmadı kese ikiye bölünüp oluyormuş zaten bölüncek gibi fiyonk gibiydi 5 haftalıkken :)

Günaydın kızlar nihayet okulumdayım ohhh iyi oldu kafam dağılır biraz şayet sabah test yaptım negatifti bugün 8. Günüm üzülmüyom ki üzülmüyom ki hayırlısı diyorum daha erken zaten kızımda da sekizinci gün çıkmamıştı 9. Gün çıkmıştı ayyy kendi kendime üzülüp kendi kendime teselli veriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…