- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.641
Günaydın kızlar nihayet okulumdayım ohhh iyi oldu kafam dağılır biraz şayet sabah test yaptım negatifti bugün 8. Günüm üzülmüyom ki üzülmüyom kihayırlısı diyorum daha erken zaten kızımda da sekizinci gün çıkmamıştı 9. Gün çıkmıştı ayyy kendi kendime üzülüp kendi kendime teselli veriyom
İnss cnm hakkında hayırlısı olsunGünaydın bende test verdim sonucu beklememi söyledi 11 é doğru söyledi çıkacak diye başım çok dönüyor Allah hayirlisini versin
İnşallah hayırlı sonuç cikar ne diyeyimdemir6133 hakkında hayırlısı ınsallah. Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar olsun
Sende çok tatlısın arkadaşım ama kızların balı bulaşıyor bence bizeAyyy cnm ta ne tatlisin ..bende boyleydim..hayırlısı cnm.du bakalım daha erken
Can'ım Hakkı'nda ne hayırlısıysa o olsun inşallah aydınlığa çıkarsın rabbim seni en kısa süredeGünaydın bende test verdim sonucu beklememi söyledi 11 é doğru söyledi çıkacak diye başım çok dönüyor Allah hayirlisini versin
Allahım aydınlığa cıkarsın inşallah kolaylık versin saan dualarımız seninle..İnşallah hayırlı sonuç cikar ne diyeyim
arkadaşlar, bebeğinizin kalp atımını kaç haftalıkken duydunuz.alttan mı göbekten mı yapılı muayeneniz.
canim ben hic yatmadim. calismiyorum ama evde fak tefek islerimi kendimi yormadan yaptim. ani hareketten, agir kaldirmaktan, biseylere uzanmaktan kacindiktan sonra sikinti olmaz canim. bana bir de yarim saatten fazla ayakta kalma demislerdi.kızlar merhaba hayırlı cumalar transferden sonra hep yattınızmı ben izin almamayı düşünüyorum çok yoğun değil iş bu aralar size nasıl olur yardım?
ben 8. haftaya girip öle gidiyim diorum kalp atımı için.allttan bakmalarını hıc ıstemıorum.acaba bıraz daha beklemenın bi sakıncası olurmu.ben 7+1 de duydum ilk önce alttan sonra karından bakıldı..
yeter canim yeter. evde olunca zaman hic gecmoyor. sürekli aklinda ayni sey oluyor daha iyi olur bencepeki ben zaten oturarak çalışıyorum eşimde işe bırakırsa sorun olmaz bence belki ilk iki gün dinlensem yeter değilmi?
Hayirli olsun cnmKizlar sonucum çıktı 2875 çıktı doktor ameliyattaymis çıkınca bakacak ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?