2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ayyy cnm ta ne tatlisin ..bende boyleydim..hayırlısı cnm.du bakalım daha erken

Günaydın bende test verdim sonucu beklememi söyledi 11 é doğru söyledi çıkacak diye başım çok dönüyor Allah hayirlisini versin

Ayyy cnm ta ne tatlisin ..bende boyleydim..hayırlısı cnm.du bakalım daha erken
Sende çok tatlısın arkadaşım ama kızların balı bulaşıyor bence bize bakalım cnm hayırlısı Allah olanlara ömür versin inşallah

Günaydın bende test verdim sonucu beklememi söyledi 11 é doğru söyledi çıkacak diye başım çok dönüyor Allah hayirlisini versin
Can'ım Hakkı'nda ne hayırlısıysa o olsun inşallah aydınlığa çıkarsın rabbim seni en kısa sürede

kızlar merhaba hayırlı cumalar transferden sonra hep yattınızmı ben izin almamayı düşünüyorum çok yoğun değil iş bu aralar size nasıl olur yardım?

Allah razı olsun arkadaşlar daha sonucum çıkmadı bekliyorum sonuca göre ultrason var daha açlıktan midem kaziniyor

arkadaşlar, bebeğinizin kalp atımını kaç haftalıkken duydunuz.alttan mı göbekten mı yapılı muayeneniz.

kızlar merhaba hayırlı cumalar transferden sonra hep yattınızmı ben izin almamayı düşünüyorum çok yoğun değil iş bu aralar size nasıl olur yardım?
canim ben hic yatmadim. calismiyorum ama evde fak tefek islerimi kendimi yormadan yaptim. ani hareketten, agir kaldirmaktan, biseylere uzanmaktan kacindiktan sonra sikinti olmaz canim. bana bir de yarim saatten fazla ayakta kalma demislerdi.

peki ben zaten oturarak çalışıyorum eşimde işe bırakırsa sorun olmaz bence belki ilk iki gün dinlensem yeter değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…