- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.661
bende 7.haftada duymustum alttan muayene ileben 8. haftaya girip öle gidiyim diorum kalp atımı için.allttan bakmalarını hıc ıstemıorum.acaba bıraz daha beklemenın bi sakıncası olurmu.
Daha keseyim görmeden bişey diyemiyorum dış gebelik olmadığı inşallah bi kesinleşsin çok yoruldumHayirli olsun cnm
Daha keseyim görmeden bişey diyemiyorum dış gebelik olmadığı inşallah bi kesinleşsin çok yoruldum
İnşallah güzel bir haber alırım şu mübarek cumamiz hurmetineAyyy çok merak ettim muayenede ne çıkacak degerin çok yükselmiş cnm hadi hayırlısı
hayirlisi canim yaa insallah artik netliğe kavusur durumunDaha keseyim görmeden bişey diyemiyorum dış gebelik olmadığı inşallah bi kesinleşsin çok yoruldum
İnşallah güzel bir haber alırım şu mübarek cumamiz hurmetine
İnşallah inşallah artık bir netlik kazansinhayirlisi canim yaa insallah artik netliğe kavusur durumun
Normalde kimisini yüksek seyrediyor kimisinde düşük seyrediyor muş kanamalıİnsallah netlesirde dis gebelikte bu kdr yukselme oluyor muymus cuma gunu guzel hayirli haber al keseyi gör ins cnm
Himm anladim cnm icime sen hamilesin diye doğuyor senin durumunu okudugumdan beri insta oyledir hadi hakkinda hayirlisi olsun insNormalde kimisini yüksek seyrediyor kimisinde düşük seyrediyor muş kanamalı
cnm inss bize güzel haberle dönersin inşallahKizlar sonucum çıktı 2875 çıktı doktor ameliyattaymis çıkınca bakacak ultrasonda
Oh masallah deger yükselmiş nasıl bir nazli cocukmus arkadas su keseyi gör inşallahKizlar sonucum çıktı 2875 çıktı doktor ameliyattaymis çıkınca bakacak ultrasonda
Hadi ya inan cok üzüldüm ims daha da yıpratmadan seni biter kolayca sonra saglikli bi sekilde kavusursun bebegineKizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
Ay cnm çok üzüldümKizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
Kaçtı peki ve igneyle düşerken çok kanama oluyor muAy cnm çok üzüldümiki kere yaşadım inss en hafif şekilde atlatirsin cnm dualarim seninle
Cnm ilkinde geç kalinmisti ameliyat oldum tüpüm alındıDeğerin
Kaçtı peki ve igneyle düşerken çok kanama oluyor mu
Canım hiç üzülme hakkında hayırlısı belirsizlik senide bizide bitirmişti şükür bari bir netlik kazandı inşallah ağrısız sızısız bu durumdan kurtulursun canımKizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
canım hakkında hayırlısı olsun... inşallah biran önce atlatırsın ardından Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip ederKizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
Bu ilacın yan etkisi var miAy cnm çok üzüldümiki kere yaşadım inss en hafif şekilde atlatirsin cnm dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?