2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar 5. gün transferi oldum bu pazartesi.Bugün transferden sonra 4. günüm.Evde hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4. gün çıkması gerekir mi sizce?

Kızlar 5. gün transferi oldum bu pazartesi.Bugün transferden sonra 4. günüm.Evde hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4. gün çıkması gerekir mi sizce?
Bende pazar günü transfer olmuştum perşembe dijital hassas test yaptım çıkmadi çok üzulmuştum bir dahada evde yapmadım taaa kii 10. Gün kan verdim pozitif çıktı 5. Gün embriyosu olsa bile daha çok erken

Ayy öyle mi ?Yüreğime su serptiniz.Allah da sizi feraha kavuştursun.Siz de benim gibi 4. gün yapmışsınız.Peki gebelik değeriniz kaç çıkmıştı 10. gün.

kizlar canim yine sıkıldı adet agrilarim oluyor arada geciyor yine olmadi sanirim cok uzgunum
Tüp bebekte nasil henüz blmyrm cnm ama oğluma dogal yoldan hamile kaldim ve surekli adet olucam diye bekledim 7haftalikti dra gittigimde o kdr bekledim yani düşün çünkü adet öncesi donemden hicbir farki yoktu ins seninde oyledir

Amin allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün doktora gittim zaten bebek düşmüş ondan umudum kalmamıştı 5 haftalik ti ama sadece 1 gecelik kanamayla kaybettim bebeğimi semra hm kanama olmassan pazartesi yada salı Kutay olursun dedi allahım çilem bitmicekmi tamda bu sefer hersey yolundaydı ama yine olmadi

Bugün biraz hüzünlü burası Allahım inşallah sıkıntı si olan arkadaşlarımın hepsine derdinin dermanini en kisa zamanda versin yarın Berat kandili bol bol dua edelim birbirimize simdiden mubarek olsun Allahım hepimize kolaylik versin

Kürtaj yazicaktim yanlış olmuş aklım başımda deyil
ben geçen sene kürtaj olmuştum 7 haftalık kalp sesini alamadık.Düşmesini bekledik 2 hafta düşmedi.Kürtaj olmak zorunda kaldım.Opu gibi narkoz alıyorsun aynı ağrı oldu aşağı yukarı.Tabi psikolojik olarak daha zor.Allah yardımcın olsun.

Evet hersey bi yana ama dediğin gibi hüzün tavan yaptı bende şuan içim yaniyo biliyorum buda geçicek allahın izniyle ve yardımıyla acinda kalbim agriyo ama allahım isyan kabul eder diye korkuyorum içime akıyor göz yaslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…