- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.681
Bende pazar günü transfer olmuştum perşembe dijital hassas test yaptım çıkmadi çok üzulmuştum bir dahada evde yapmadım taaa kii 10. Gün kan verdim pozitif çıktı 5. Gün embriyosu olsa bile daha çok erkenKızlar 5. gün transferi oldum bu pazartesi.Bugün transferden sonra 4. günüm.Evde hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4. gün çıkması gerekir mi sizce?
Cnm benim uzun bir süre oldu yasayali inan hatırlamıyorum ama ağır bir igneydi kanser hastaları kullanıyormuşBu ilacın yan etkisi var mi
Ayy öyle mi ?Yüreğime su serptiniz.Allah da sizi feraha kavuştursun.Siz de benim gibi 4. gün yapmışsınız.Peki gebelik değeriniz kaç çıkmıştı 10. gün.Bende pazar günü transfer olmuştum perşembe dijital hassas test yaptım çıkmadi çok üzulmuştum bir dahada evde yapmadım taaa kii 10. Gün kan verdim pozitif çıktı 5. Gün embriyosu olsa bile daha çok erken
Cnm çok erken bence de daha çıkmaz hem değerler kişiye göre değişiyorKızlar 5. gün transferi oldum bu pazartesi.Bugün transferden sonra 4. günüm.Evde hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4. gün çıkması gerekir mi sizce?
Allah razı olsun sağolun benim 10.değerim 345 ciktiAyy öyle mi ?Yüreğime su serptiniz.Allah da sizi feraha kavuştursun.Siz de benim gibi 4. gün yapmışsınız.Peki gebelik değeriniz kaç çıkmıştı 10. gün.
cok gecmis olsun canim insllah en hafifi sekilde atlatirsin rabbim hicbirseye gerek kalmadan kucagini doldursunKizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
Offf ya çok üzüldüm bir ihtimal dıyordum hayırlısı bundan sonrası kolay olsun insallah canım allah yardimcin olsunKizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
Tüp bebekte nasil henüz blmyrm cnm ama oğluma dogal yoldan hamile kaldim ve surekli adet olucam diye bekledim 7haftalikti dra gittigimde o kdr bekledim yani düşün çünkü adet öncesi donemden hicbir farki yoktu ins seninde oyledirkizlar canim yine sıkıldı adet agrilarim oluyor arada geciyor yine olmadi sanirim cok uzgunum
amin canim insllah ama hic umudum yok yineTüp bebekte nasil henüz blmyrm cnm ama oğluma dogal yoldan hamile kaldim ve surekli adet olucam diye bekledim 7haftalikti dra gittigimde o kdr bekledim yani düşün çünkü adet öncesi donemden hicbir farki yoktu ins seninde oyledir
Kizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
Amin allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün doktora gittim zaten bebek düşmüş ondan umudum kalmamıştı 5 haftalik ti ama sadece 1 gecelik kanamayla kaybettim bebeğimi semra hm kanama olmassan pazartesi yada salı Kutay olursun dedi allahım çilem bitmicekmi tamda bu sefer hersey yolundaydı ama yine olmadiArkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim 2 tane iğne vurdular ama ne iğne anlatılmaz ancak yaşanır çocukluğumdan beri hastalandigimda iğne vurulurum ama böyle yakan iğne görmedim ayağımı kuruttu resmen inşallah başka bişeye gerek kalmadan düşer
ben geçen sene kürtaj olmuştum 7 haftalık kalp sesini alamadık.Düşmesini bekledik 2 hafta düşmedi.Kürtaj olmak zorunda kaldım.Opu gibi narkoz alıyorsun aynı ağrı oldu aşağı yukarı.Tabi psikolojik olarak daha zor.Allah yardımcın olsun.Kürtaj yazicaktim yanlış olmuş aklım başımda deyil
Ne büyük bir sınavımız var.Kaçıncı denemendi?Benim ilk.Ama hiç umutlu değilim.Kürtaj yazicaktim yanlış olmuş aklım başımda deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?