2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ne büyük bir sınavımız var.Kaçıncı denemendi?Benim ilk.Ama hiç umutlu değilim.
Yazdiklarimdan dolayı umudunu yitirme lütfen rabbim herkesin kısmetini ayrı ayrı veriyor beni 4. Denememdi ilk defa tutmuştu ama olmadı işte kismetimde yokmuş

Düşüğün nedeni neymiş acaba, bulunabildi mi?

Yazdiklarimdan dolayı umudunu yitirme lütfen rabbim herkesin kısmetini ayrı ayrı veriyor beni 4. Denememdi ilk defa tutmuştu ama olmadı işte kismetimde yokmuş
Bu seferde hamile kaldığına göre aslında bir sorun yok demektir.Yani tekrar denediğinde hamile kalmanda bir sakınca yok.Pozitifi hiç göremeyenler var.

Yani benim hikayem okadar uzun ki nerden başlasam bilemiyorum 3 daha ayrı yerlerde deneme tahtası olduktan sonra 4.denememizi memorial gittik orda doktor mutlaka tüplerim in kesilmesi gerekiyor dedi berbat durumda dedi nisanliyken apandisit tim patlamiş ti içim baya kötü olmuş yani kader daha ben bekarken bu yolu önüme koydu neyse ameliyat rahim flmi derken ohss de oldum neyse 3 mayıs dondurulmuş denedim tuttu ama dedigim gibi düştü işte ama kurtulamadım tam olarak bugün semra hanım kurtaj sonrası bakarız belki ameliyatta tüpleri yanlış kesmiş olabiliriz sıvı rahime akıyor olabilir ondan dolayı düşmüş olabilir felan filan kısaca böyle tamda belli değil yani rabbim berat gecesi hatrına kimseye çektirmesin kimin ne muradı varsa versin amin

Böyle durumlarda tüpleri bağlamıyorlar mıydı?Tüplerden akan sıvının başarı şansını kötü etkilediğini çok okudum.Bna mantıklı geldi.Belki o sıvıyı temizlerlerse şansın daha da yükselir.Belki de diğer 2 sinin tutmama sebebi budur.Hangi şehirdesin?

Büşra seninle konuşmak beni rahatlattı.Allah inşallah sana kalabalık bir aile verir.Bir sürü çoluk çocuk.Tez zamanda.

Amin sagol canım bende öyle biraz agladiktan Sonra rahatladım benim tüpleri dediğim gibi zaten bagladilar önceki 3 denemem boşa gitmiş bu 4. Denememdi bakalım artik kısmet yaa hersey kısmetiniZi beklicez allahim izin verirse yarın kuran okurken hamile olanlara rabbim kucağına almayi test gününü bekleyenlere müjdeli haberi tedavi olacaklara da rabbim paylarını versin onun hazinesi okadar buyukku ınsallha bizde nasipleniriz

Kürtaj yazicaktim yanlış olmuş aklım başımda deyil
bende oldum canim. ilk tedavimde hamile kalmistim ama 8.haftada gelisiminin olmadigi kalp atisinin durdugunu ögrendik. ilaclari nirakip kendiliginden düsmesini beklemeden kürtaj oldum. opu isleminden bir fark yoktu. cok zor biliyorum
allahim sabir versin. en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Selam kizlar.aranizda pkolu olup smyrna tup bebege giden warmi?veya orada asilama yaptirip hamile kalan war miiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…