- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.701
Yazdiklarimdan dolayı umudunu yitirme lütfen rabbim herkesin kısmetini ayrı ayrı veriyor beni 4. Denememdi ilk defa tutmuştu ama olmadı işte kismetimde yokmuşNe büyük bir sınavımız var.Kaçıncı denemendi?Benim ilk.Ama hiç umutlu değilim.
Düşüğün nedeni neymiş acaba, bulunabildi mi?Evet hersey bi yana ama dediğin gibi hüzün tavan yaptı bende şuan içim yaniyo biliyorum buda geçicek allahın izniyle ve yardımıyla acinda kalbim agriyo ama allahım isyan kabul eder diye korkuyorum içime akıyor göz yaslarim
Bu seferde hamile kaldığına göre aslında bir sorun yok demektir.Yani tekrar denediğinde hamile kalmanda bir sakınca yok.Pozitifi hiç göremeyenler var.Yazdiklarimdan dolayı umudunu yitirme lütfen rabbim herkesin kısmetini ayrı ayrı veriyor beni 4. Denememdi ilk defa tutmuştu ama olmadı işte kismetimde yokmuş
Böyle durumlarda tüpleri bağlamıyorlar mıydı?Tüplerden akan sıvının başarı şansını kötü etkilediğini çok okudum.Bna mantıklı geldi.Belki o sıvıyı temizlerlerse şansın daha da yükselir.Belki de diğer 2 sinin tutmama sebebi budur.Hangi şehirdesin?Yani benim hikayem okadar uzun ki nerden başlasam bilemiyorum 3 daha ayrı yerlerde deneme tahtası olduktan sonra 4.denememizi memorial gittik orda doktor mutlaka tüplerim in kesilmesi gerekiyor dedi berbat durumda dedi nisanliyken apandisit tim patlamiş ti içim baya kötü olmuş yani kader daha ben bekarken bu yolu önüme koydu neyse ameliyat rahim flmi derken ohss de oldum neyse 3 mayıs dondurulmuş denedim tuttu ama dedigim gibi düştü işte ama kurtulamadım tam olarak bugün semra hanım kurtaj sonrası bakarız belki ameliyatta tüpleri yanlış kesmiş olabiliriz sıvı rahime akıyor olabilir ondan dolayı düşmüş olabilir felan filan kısaca böyle tamda belli değil yani rabbim berat gecesi hatrına kimseye çektirmesin kimin ne muradı varsa versin amin
bende oldum canim. ilk tedavimde hamile kalmistim ama 8.haftada gelisiminin olmadigi kalp atisinin durdugunu ögrendik. ilaclari nirakip kendiliginden düsmesini beklemeden kürtaj oldum. opu isleminden bir fark yoktu. cok zor biliyorumKürtaj yazicaktim yanlış olmuş aklım başımda deyil
İnanamıyorumKizlar sonucum çıktı 2875 çıktı doktor ameliyattaymis çıkınca bakacak ultrasonda
Kizlar dış gebelik oldu iğne yapacaklar inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?