- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.721
25 mayıs Çarşamba çağırdı. Çok gec degil mi?Doktor kan testi için nezaman cagirdiki
Şu an çok Şaşkınlık içindeyim yazdığın yorum için sen 13 Mayısta beşinci gün embriyosu transfer Etiler diyorsun ama 18 Mayısta Çatlatma iğnesini yaptım diyorsun Ben beş tane tüp bebek yaptım ve Hiçbirinde böyle bir şey yaşamadım Çatlatma iğnesini yumurta toplamadan 2 gün önce vurulduğunu biliyorum Seninki tüp bebek değil mi5.gün embriyosu 13 mayısta transfer oldu bugun 9. Gün oldu hiçbir test yapmadım henüz. Yarın kan testi yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:) acaba evde kendim test yapsam idrarda cıkarmı çatlatma iğnesini 18 mayısta oldum. Ay kafamda deli sorular:)
Canım bugün kan testi verdim sonuç kocaman bi sıfır rabbim yardimcimiz olsun sabır versin güç versin
Tranferden sonra bende igne vuruldum ama progestan iğnesi dondurulmuşlarla tedavim de yumurtalarim catlatilip boşa gitsin embriyoları etkilemesin diye 4 -5 gün öncesinde catlatma iğnesi oldum her drun kendine özgü tedavisi var galiba ama hepsinin bi açıklaması olmalı tabiŞu an çok Şaşkınlık içindeyim yazdığın yorum için sen 13 Mayısta beşinci gün embriyosu transfer Etiler diyorsun ama 18 Mayısta Çatlatma iğnesini yaptım diyorsun Ben beş tane tüp bebek yaptım ve Hiçbirinde böyle bir şey yaşamadım Çatlatma iğnesini yumurta toplamadan 2 gün önce vurulduğunu biliyorum Seninki tüp bebek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?