2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sanırım 5.gun embriyosu Transferden sonraki 6. Gün kana iki gün sonrada idrara karışıyor diye biliyorum ama yinede kişiden kişiye değişir şu kandil günü rabbim herkesin muradıni versin

Bugün defterler açılıyor rabbim bütün dualarımızi tovbelerimizi kabul etsin bu gece beraat eden kullarından eylesin kandiliniz mübarek olsun kizlar

5.gün embriyosu 13 mayısta transfer oldu bugun 9. Gün oldu hiçbir test yapmadım henüz. Yarın kan testi yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:) acaba evde kendim test yapsam idrarda cıkarmı çatlatma iğnesini 18 mayısta oldum. Ay kafamda deli sorular:)

Şu an çok Şaşkınlık içindeyim yazdığın yorum için sen 13 Mayısta beşinci gün embriyosu transfer Etiler diyorsun ama 18 Mayısta Çatlatma iğnesini yaptım diyorsun Ben beş tane tüp bebek yaptım ve Hiçbirinde böyle bir şey yaşamadım Çatlatma iğnesini yumurta toplamadan 2 gün önce vurulduğunu biliyorum Seninki tüp bebek değil mi

Canım bugün kan testi verdim sonuç kocaman bi sıfır rabbim yardimcimiz olsun sabır versin güç versin

Aaaa. İnanmıyorum ya çok sasirdim ve uzuldum cnm ne diyim
Rabbim sabrını artirsin Insallah guc versin..pes etme yola devam sonunda yüzü gulenlerden olursun Insallah cnm

Tranferden sonra bende igne vuruldum ama progestan iğnesi dondurulmuşlarla tedavim de yumurtalarim catlatilip boşa gitsin embriyoları etkilemesin diye 4 -5 gün öncesinde catlatma iğnesi oldum her drun kendine özgü tedavisi var galiba ama hepsinin bi açıklaması olmalı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…