- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.741
Canım Allahım sabır versin inşallah maddi manevi güç versin en kisa zamanda da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım bugün kan testi verdim sonuç kocaman bi sıfır rabbim yardimcimiz olsun sabır versin güç versin
Doğru söylüyorsun ama bu transfer sonrası 5 gün sonra Çatlatma iğnesini yapmış onu anlayamadım ama dediğin gibi bende Progestan iğne Transferden hemen sonra başladımTranferden sonra bende igne vuruldum ama progestan iğnesi dondurulmuşlarla tedavim de yumurtalarim catlatilip boşa gitsin embriyoları etkilemesin diye 4 -5 gün öncesinde catlatma iğnesi oldum her drun kendine özgü tedavisi var galiba ama hepsinin bi açıklaması olmalı tabi
Otrivelle denilen bir iğne yapıyorlar transferin 5. Günü falan. Embriyo içinmiş bir başka arkadasım daha olmustu bende aynı şaşkınlıkla doktora sordum olması gerekıyor dediŞu an çok Şaşkınlık içindeyim yazdığın yorum için sen 13 Mayısta beşinci gün embriyosu transfer Etiler diyorsun ama 18 Mayısta Çatlatma iğnesini yaptım diyorsun Ben beş tane tüp bebek yaptım ve Hiçbirinde böyle bir şey yaşamadım Çatlatma iğnesini yumurta toplamadan 2 gün önce vurulduğunu biliyorum Seninki tüp bebek değil mi
Hiçbir ağrım sizim yok şuanda sadece midem bulaniyor ağzımda tat alma hissi gittiRabbim sesini duysun dualarını ve dualarımızi kabul etsin insallah hepimiz temiz günahları temizlenmis edilmiş şekilde muradımiza ereriz muradına ermiş olanlarinda rabbim evlatlarını bagislasin iğne sonrası nasıl oldun ağrın varmi
Hayır kanama olmadı ne kadar sonra olacak bilen var mı kendi doktorum çok az olur dedi acilde ki doktor çok olur demisKanama olmadinmi
6 hafta bittiYani bende tam bilmiyorum ama benim 5 haftalik ken düştü düşük yaptım gece sabaha kadar epey kanamam ve ağrım oldu sabah kesildi 1 hafta oldu dahada kanama olmadığım için doktor içinde halen parça kalmış dedi oyuzden kurtaj olucam seninki kaç haftalikti
Amin inşallah sağlığımiza bir zarar gelmeden hayırlı bir şekilde sona ermesini rabbim nasip etsinAllah yardımcın olsun dua edelim birbirimize en hafif şekilde atlatiriz insallah
cnm olmadıysa hayırlısı buymus demekki allah inss en kısa zamanda nasip etsin inşallahCanım bugün kan testi verdim sonuç kocaman bi sıfır rabbim yardimcimiz olsun sabır versin güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?