2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Doğru söylüyorsun ama bu transfer sonrası 5 gün sonra Çatlatma iğnesini yapmış onu anlayamadım ama dediğin gibi bende Progestan iğne Transferden hemen sonra başladım

Otrivelle denilen bir iğne yapıyorlar transferin 5. Günü falan. Embriyo içinmiş bir başka arkadasım daha olmustu bende aynı şaşkınlıkla doktora sordum olması gerekıyor dedi

Kimseye transferin 4 veya 5. Gününde otrivelle vermedilermi ya göbekten. Arkadaşıma ve bana verdi doktor

Rabbim sesini duysun dualarını ve dualarımızi kabul etsin insallah hepimiz temiz günahları temizlenmis edilmiş şekilde muradımiza ereriz muradına ermiş olanlarinda rabbim evlatlarını bagislasin iğne sonrası nasıl oldun ağrın varmi

Hiçbir ağrım sizim yok şuanda sadece midem bulaniyor ağzımda tat alma hissi gitti

Bende çarşamba gününe kadar kanama olmazsam kurtaj olucam bakalım tutsun diye dUA ettik şimdide niye gitmiyo diye dua ediyorum

Yani bende tam bilmiyorum ama benim 5 haftalik ken düştü düşük yaptım gece sabaha kadar epey kanamam ve ağrım oldu sabah kesildi 1 hafta oldu dahada kanama olmadığım için doktor içinde halen parça kalmış dedi oyuzden kurtaj olucam seninki kaç haftalikti

6 hafta bitti

Kızlar transfer gününü saymazsak bugun 8. Gün. Az önce evde test yaptım ama ikinci çizgi yok denecek kadar az. İlaclardanmıdır sizce. Bugun testte belirgin cıkmalımıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…