2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar transfer gününü saymazsak bugun 8. Gün. Az öncevde test yaptım ama ikinci çizgi yok denecek kadar az. İlaclardanmıdır sizce. Bugun testte belirgin cıkmalımıydı?
Ilactan olfugunu hic sanmiyorum.hassas test miydi yaptigin? Kacinci gün embriyosuydu? Bence hamilesin.gozun aydin.

Ama 5. Gun oviterelle vuruldugunu soyluyorsun.yeni okudum.onun etkisi daha gitmemisyir ki .10 gunde gidiyor. Ov itrelle olduguna emin misin bu arada? Cidden ilginc.o igneler yumurtanin catlamasi icindir cunku

Ama 5. Gun oviterelle vuruldugunu soyluyorsun.yeni okudum.onun etkisi daha gitmemisyir ki .10 gunde gidiyor. Ov itrelle olduguna emin misin bu arada? Cidden ilginc.o igneler yumurtanin catlamasi icindir cunku
Evet o ıgneyi oldum. Hassas test degil normal test. 5. Gün embriyosu. Çıkması gerekirdi sanki degil mi? Allah bullak oldum sence yarın kan testi yapsam?

Kızlar transfer gününü saymazsak bugun 8. Gün. Az önce evde test yaptım ama ikinci çizgi yok denecek kadar az. İlaclardanmıdır sizce. Bugun testte belirgin cıkmalımıydı?

yok cnm daha 8. gün oyşe belirgin çıkmaz bende 8. gün yapmıştım çok azdı belli belirsiz 9. ve 10. gündede öyleydi 10. gün kan testi yaptırdım zaten.sende hamişsin inşallah

yok cnm daha 8. gün oyşe belirgin çıkmaz bende 8. gün yapmıştım çok azdı belli belirsiz 9. ve 10. gündede öyleydi 10. gün kan testi yaptırdım zaten.sende hamişsin inşallah
Allah razı olsun kızlar içim bi karardı eşimle öyle oturuyoruz kalakaldık Rabbim bu günün hürmetine hayırlısını versin inşallah..

Bencede ada olsa çizgi çıktıysa hamilesindir inşallah bak ezan da okundu üstüne inşallah oyledir

Bencede ada olsa çizgi çıktıysa hamilesindir inşallah bak ezan da okundu üstüne inşallah oyledir
Can'ım iyi dileğin icin Allah razı olsun paAartesiye kadar bekleyeceğim bakalım eşim önceden test istemiyor ama doktorda Çarşamba deri. Transfer günü sayılmıyor galiba. Ben o günü sayıyordum hep. Transfer gününü saymazsak 10. Gün tahlil yaptıracağım kısmetse

Merhaba kızlar mübarek bir günde rabbimde bizi bareke (bereketli) kılsın inşallah. Bugün hadisi şerifte geçen birkaç günden biri aslında Allah Rasulu bugünü duaların geri çevirilmeyeceği günler arasında saymış bu gün bir sene boyunca yaşayacaklarımız doğum ölüm kısmet rızık hepsi yazılır bir Berat gecesine kadar herkesin bildiği gibi bugünün istek kapısı bu kadar açıkken boş dönenlerden olmayız inşallah. Ama hep hayırlısını dileyerek tabii ayeti Kerim'e dede buyurduğu gibi insan ne kadar acelecidir der yani iyi gördüğüne çabucak sevinirde sonrasında neler getirir bilmeden kötülüğe çabucak üzülürde sonunda hangi hayırı taşıdığını bilmeden! Salih temiz hayırlı evlatlar dünyada da ahirette de başımızı önümüze eğdirmeyecek bir soy nasip etsin hepimize herkese rabbim. Bende garip bir hüzün var bu sefer olmadığına dair bu sefer kısmetim yokmuş galiba ama tevekkül ediyorum şükür ediyorum her halime şükürler olsun ki allahım her yavruyla birlikte hayırlı bereketli ömür nasip etsin bir yavrum var Allah yokluğunu göstermesin olmayanlarada nasip etsin ama seneye kardeşiyle hayal etmemiş bir minik bedenin koynumda yattığını daha hayal etmeden de geçememiştim o yüzden hüzünlüyüm ama asla isyankar ve kahrolmuş değilim benim küçücük aklımla düşünemediğim göremediğim çooook şey var o büyük Alim in yanında. O yüzden duamdır ki Rabbim anaları evlatsız evlatları anasız bırakmasın herkesin evlerini hayırlı bir soy göz nuru yüz aydınlığı evlatlarla bereketlendirsin bizleri de o evlatlara layık ebeveynler eylesin inşallah...
Çok uzun oldu Hakkı'nızı helal edin arkadaşlar.

Aminnn insallah

Sağ kasigim ağrıyor başka bişey yok kanama felan inşallah bu vesileyle gunahlarimà kefaret olur bu cektiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…