- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.781
Cnm dış gebelikte anormal kanama olmuyor merak etme vücut yok ediyor gebeligi o ilaç sayesinde inss fazla uzatmadan düşer dgerlerin cnmSağ kasigim ağrıyor başka bişey yok kanama felan inşallah bu vesileyle gunahlarimà kefaret olur bu cektiklerim
Saolasın canım aynen öyle ne denirse yaptık heleki Progestan iğneleri hergün oluyorum artık bezeden yer kalmadı kalçamda. Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallahKorkma ağrılarında takma rabbim ol derse olur zaten olmuşsa tutmuştur şimdi olmamişsada yapıcak bişey yok yani hersey şuan bellidir yakında sende öğrenirsın ama genelde 5.embriyosu verilen hastalar transfer gününü saymayıp 10. Gün kan verir tanı senin yarın test günün olmalı ama senin tedavin değişik boşver be canım allahın dediği olur sıkıntıya girdiğin anda allahın varlığını büyüklüğünü kudretini düşün için ferahlicak
Allah kolaylık versin canım Allah sıkıntılarının karşılığını versin tez zamanda mükafatını versin inşallah...Amin amin insallah bak hepimizin ayrı bir derdi var ben 4. Tedavimi oldum ameliyatlar iğneler uzun uzun tedaviler tutmuyordu eee şimdide tuttu tam sevindik çıldırdık derken düştü ve içim tam temizlenmemiş çarşamba günü kurtaj yani hep zorluklarla geciyo yinede hamd olsun
Evet ilk deneme. Daha önce aşılama olmustu. Kimyasal ile sonuçlandıAmin senin ilk denemenmi
Evet dondurulmuş var. Ama negatif olursa sanırım biraz dinleneceğiz. Hayırlısı tabi inşallah pozitif olur:)Bende ohss olduğum için donduruldu iki ay sonra seninkisi gibi oldu geriye kalan varmi embriyo
AminEvet dondurulmuş var. Ama negatif olursa sanırım biraz dinleneceğiz. Hayırlısı tabi inşallah pozitif olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?