2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Selam kızlar uykum var cok. İştahım da açıldı çok fena bi de sınavdan çıktım ayy hadi hayırlısı. İyi pazarlar herkese

Kızlar transfer gününü saymıyoruz degil mı? Saymıyorsak bugun transferin 9. Günü. Kasıklarım cok agrıyor belimde cok korkuyorum ben dün gece test yaptım silik çizgi çıktı. Ama benim doktorum otrivelle yi 18 mayısta yaptırdı. Yani transferin 5. Günü. Kimsenin doktoru boyle Bişi vermemiş. Silik çift çizgiyi on bağlıyorum. ma bu agrılar beni çok korkutuyor. Cok tatsızım cok hayatımızın Merkezi oldu bu tüp

Korkma ağrılarında takma rabbim ol derse olur zaten olmuşsa tutmuştur şimdi olmamişsada yapıcak bişey yok yani hersey şuan bellidir yakında sende öğrenirsın ama genelde 5.embriyosu verilen hastalar transfer gününü saymayıp 10. Gün kan verir tanı senin yarın test günün olmalı ama senin tedavin değişik boşver be canım allahın dediği olur sıkıntıya girdiğin anda allahın varlığını büyüklüğünü kudretini düşün için ferahlicak

Saolasın canım aynen öyle ne denirse yaptık heleki Progestan iğneleri hergün oluyorum artık bezeden yer kalmadı kalçamda. Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah

Amin amin insallah bak hepimizin ayrı bir derdi var ben 4. Tedavimi oldum ameliyatlar iğneler uzun uzun tedaviler tutmuyordu eee şimdide tuttu tam sevindik çıldırdık derken düştü ve içim tam temizlenmemiş çarşamba günü kurtaj yani hep zorluklarla geciyo yinede hamd olsun

Allah kolaylık versin canım Allah sıkıntılarının karşılığını versin tez zamanda mükafatını versin inşallah...
Ya rab olmasa zaten çekilir mi bu çile. Hamd edip susuyoruz Rabbim veriyor dayanacak gücünüde...

İzmir'de smyrna da oldum. 5. Gün embriyosu konuldu. Doktorum la mesajlaştım şimdi. Yarın teste izin vermedi. Çarşamba günü yaptıracağım yani 12. Günde. Eşimde izin vermiyor yaptırsam sonucunuda gösteremeyeceğim sonuçta biraz daha sabır artık

Aynen ya sabır ben test yapmaya gitmeden önceki gece çok dua ettim tutsun diye 41 defa kadir Suresi okudum hasr süresinin Son 3 ayetini bol bol okudum dua et inşalla Seninki de olumlu olucak

İnşallah canım opudan sonra ohs oldum oyuzden donduruldu. 2 ay sonra transfer oldu. Bakalım bu akşam bol dua dediğin gibi..

Bende ohss olduğum için donduruldu iki ay sonra seninkisi gibi oldu geriye kalan varmi embriyo

Korbaykus canim bulantilarin nasil halâ ilac kullanıyormusun bulanti icin. benim daha da arttı bulantilar mide yanmasi ekşimesi ne ararsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…