- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.801
İnşallah korkuyorum sağlığıma daha fazla zarar gelmeden kurtulmak istiyorumCnm dış gebelikte anormal kanama olmuyor merak etme vücut yok ediyor gebeligi o ilaç sayesinde inss fazla uzatmadan düşer dgerlerin cnm
Cnm inss en kısa zamanda kavusursun eski sağlığınaİnşallah korkuyorum sağlığıma daha fazla zarar gelmeden kurtulmak istiyorum
Benim 5. Gün embriyosu 4aa 4ab di canım ikiside tuttu bence senin 5ba çok kaliteli bi embriyoKızlar şu kurtajdan kurtulduktan sonra donmuşlarim var bu konuda varmi bildikleriniz benim 5.gun Embriyosu 1 tane 5BA 1 tanede 3AB tutunma şansı nekadar sizin embriyo kalitenin nasildi
Hala kullanıyorum canım geçenlerde belki geçmiştir diye bi gün içmedim çok fena oldum sonra tekrar başladım. Bugünlerde yine bi gün almayayım ilaç dedım sabah sınavım vardı yarın da kontrol var atlattıktan sonra bi deniycemKorbaykus canim bulantilarin nasil halâ ilac kullanıyormusun bulanti icin. benim daha da arttı bulantilar mide yanmasi ekşimesi ne ararsan var
Dayanamdim haftasonu bebeğimi görmeye gittim.Büyümüş,hareket ediyordu yavrum.Kandilde dualarimi ettim herkes için Allah kabul eder inşallah
Ben de doktordan geldim sıpam kıpır kıpır Dr cihazı neresine tuttuysa orasını alıp kaçtıve artık Yumurtalıklarım normale dönmüş tamamen ben de artık normal bi hamileyim yasaklar kalktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?