- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
bence al.. kendine bir hafta ayır.. çık temiz hava al.. ufak yürüyüşler yap.. ben oyuncuyum.. 4 gün dinlendim.. 4. günün gecesi turneye gittim :)sağolasın bacım. Rabbim emeklerimizin karşılığını kendi merhametiyle versin.hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. ben öğretmenim 1 hafta rapor almayı düşündüm. çünkü okula dolmuşla gidip geliyorum. acaba almasam mı
aaa ben tamamen çıkarmıştım.. ameliyat kıyafeti giydim... merkezden merkeze değişir demekki...Evet üst kıyafetin altında kalıyor alt kıyafetini soyunuyorsun
evet cnm.. hatta ojemi falan çıkarttırmıştı hoca bana.. sabah parfüm deodorant makyaj falan yapma dedi.. hijen için sanırım...
Evet üst kıyafetin altında kalıyor alt kıyafetini soyunuyorsun
bence al.. kendine bir hafta ayır.. çık temiz hava al.. ufak yürüyüşler yap.. ben oyuncuyum.. 4 gün dinlendim.. 4. günün gecesi turneye gittim :)
benim bir deneyimim olmadı ama etrafdan duyduğum kadarıyla fiyatları pahalıymış.. ne kadar onuda bilmiyorum gerçi :)Arkadaslar Maslak Acibadem hakkinda bildiginiz yada orda deneyimi olan varmi bu ay!!
Cnm anestezi almiyacagimiz için üst tarafa gerek yok sadece alt kısım soyunmustumaaa ben tamamen çıkarmıştım.. ameliyat kıyafeti giydim... merkezden merkeze değişir demekki...
cnm nerde yaptırdın sen..Cnm anestezi almiyacagimiz için üst tarafa gerek yok sadece alt kısım soyunmustum
Canım çok haklısın. Doktorun ilgisi çok önemli. Ben sana kendimden örnek vereyim sen karar ver. İlk doktorum bana doğum kontrol hapını verdi. Ben ilk ay tamam dedim daha önce söylediğim açıklamaları yapmıştı çünkü. Sonra gittim ikinci ay da devam ediceksin dedi. Ve o kadar yoğundu ki hiç bişey soramıyordum. İlgisizdi. Çok sıkıldım o halinden ve başka bi doktora gittim. O da aynı şeyleri söyleyince inandım. Ama yine de başka bi doktora gittim. O da çok ilgiliydi. Fakat tabi iki ay boyunca doğum kontrol hapını kullanmış oldum. İyiki de kullanmışım. Kistim geriledi. Demek istediğim aslında ilk doktorum ilgisiz de olsa doğru şeyi uyguluyordu. Ama bizim durumumuzda biliyosun psikoloji çok önemli. O yüzden doktorumu değiştirdiğim için çok memnunum :) sen karar ver ya doktoruna güven ve dediklerini uygula tabi sormak istediklerini de bi fırsatını bulup sor. Ya da seninle ilgilenicek bi doktor bul. Kafana takma yani birini seç ve devam et. Eminim doktorun bi bildiği vardır. Sorduğunda sana mantıklı şekilde açıklar zaten.tesekkur ederim canım.senın msjın beni cok rahatlattı.ama zaman zaman doktorumun benle ilgilenmedigini duşunuyorum.oyalıyor gibi geliyo hatta hatta benden cok umudu yok öylesine bir tedavi uyguluyor dıye bile dusunuyorum.ama doktoruma guvenmem lazım sanırım, yoksa bu moralle hiç olmuycak.doktorumla cok konusamadık başı cok klabalık ama sıkıntım ne onu bile soylemedi.aramak istiyorum ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum böyle karmaşık bir durum işteinş herkesin tedavisi guzel sonuclanır
İki arkadaşımda tedavi gördü birinde 8 toplandı birindede 33 toplandı 22si döllendi bunları duyunca bilemedim doktoruma sordum oda kalitesi önemli dedi sayı çokta önemli değil dedicnm benim 3 tane yumurtam vardı.. 2 tanesi döllendi.. senin sayın iyiymiş merak etme..
Adana Baskenttecnm nerde yaptırdın sen..
kızlar bende aralıkta opu oldum. bu yarın yada ctesi nasipse tek embriyo transferim olacak... çok heyecanlıyımm
Hadi hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.
ikinci gittiğim yerden zaten hiç memnun kalmadım o halde transfer ettiler bana sonrasında yine bahçeciye gittim asla ordanda başka yere gitmem her gittiğimde kan tahlili yapıp ilaç dozu ayarlıyor225 fazlami geldi diyorsun!!! Peki kac yumurta toplayabildiniz en son!! Bayagi guclu yanit veriyorsun galiba ignelere..Peki sonucda genede transfer ettilermi okadar siskinlik olmasina ragmen?
günaydın cnm normal.. ilaçlardan dolayı yumurtaların şişkinlik yapıyor olabilir... hadi inşallah bir sürü güzel yumurtan olmuştur...Kızlar gece dayanılmaz kasık ağrım oldu.Bugün opum var.Bunu yaşayan var mı? Pkoluyum
ilk gün dinlen istersen.. raporu istersen veriyolar.. zaten 3 yada 5. gün transferi olacak.. o zamanda alabilirsin raporu..Arkadaşlar, yumurta toplama işleminden sonra istirahat gerekiyor mu, rapor veriyorlar mı?
3 nere 22 nere doktorun doğruyu söylemiş 22 toplanıyor 1 tanesi kaliteli oluyor.. 3 toplanıyor 3 taneside kaliteli oluyor.. sen buna takma.. inşallah güzel haberlerini alacaz arkadaşım...İki arkadaşımda tedavi gördü birinde 8 toplandı birindede 33 toplandı 22si döllendi bunları duyunca bilemedim doktoruma sordum oda kalitesi önemli dedi sayı çokta önemli değil dedi
Ben bu ohs sen çok korkar oldum. Ne oluyor ohs olunca canım yaa yazabilir misin banacanım bende pco var 36 yumurtam toplandı ve ohss olma riskine karşı erteledik ve iyiki ertelenmiş çünkü ohss oldum ...
cnm ikinci gittiğin yer neresi.. isim verirmisin.. bizde aynı hataya düşmeyelim.. burda hepimiz birbirimize örneğiz.. birbirimizi tanımasakta çaresizliğimizde umutlarımızda bir..ikinci gittiğim yerden zaten hiç memnun kalmadım o halde transfer ettiler bana sonrasında yine bahçeciye gittim asla ordanda başka yere gitmem her gittiğimde kan tahlili yapıp ilaç dozu ayarlıyor
toplanan yumurtaların istenilen seviyenin üstünde yada altında uyarılması gibi biliyorum ben cnm...Ben bu ohs sen çok korkar oldum. Ne oluyor ohs olunca canım yaa yazabilir misin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?