2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

bence al.. kendine bir hafta ayır.. çık temiz hava al.. ufak yürüyüşler yap.. ben oyuncuyum.. 4 gün dinlendim.. 4. günün gecesi turneye gittim :)

evet cnm.. hatta ojemi falan çıkarttırmıştı hoca bana.. sabah parfüm deodorant makyaj falan yapma dedi.. hijen için sanırım...

Evet üst kıyafetin altında kalıyor alt kıyafetini soyunuyorsun

bence al.. kendine bir hafta ayır.. çık temiz hava al.. ufak yürüyüşler yap.. ben oyuncuyum.. 4 gün dinlendim.. 4. günün gecesi turneye gittim :)

çok sağolun kızlar inşallah hayırlı haberler veririm sizlere

Canım çok haklısın. Doktorun ilgisi çok önemli. Ben sana kendimden örnek vereyim sen karar ver. İlk doktorum bana doğum kontrol hapını verdi. Ben ilk ay tamam dedim daha önce söylediğim açıklamaları yapmıştı çünkü. Sonra gittim ikinci ay da devam ediceksin dedi. Ve o kadar yoğundu ki hiç bişey soramıyordum. İlgisizdi. Çok sıkıldım o halinden ve başka bi doktora gittim. O da aynı şeyleri söyleyince inandım. Ama yine de başka bi doktora gittim. O da çok ilgiliydi. Fakat tabi iki ay boyunca doğum kontrol hapını kullanmış oldum. İyiki de kullanmışım. Kistim geriledi. Demek istediğim aslında ilk doktorum ilgisiz de olsa doğru şeyi uyguluyordu. Ama bizim durumumuzda biliyosun psikoloji çok önemli. O yüzden doktorumu değiştirdiğim için çok memnunum :) sen karar ver ya doktoruna güven ve dediklerini uygula tabi sormak istediklerini de bi fırsatını bulup sor. Ya da seninle ilgilenicek bi doktor bul. Kafana takma yani birini seç ve devam et. Eminim doktorun bi bildiği vardır. Sorduğunda sana mantıklı şekilde açıklar zaten.

cnm benim 3 tane yumurtam vardı.. 2 tanesi döllendi.. senin sayın iyiymiş merak etme..
İki arkadaşımda tedavi gördü birinde 8 toplandı birindede 33 toplandı 22si döllendi bunları duyunca bilemedim doktoruma sordum oda kalitesi önemli dedi sayı çokta önemli değil dedi

225 fazlami geldi diyorsun!!! Peki kac yumurta toplayabildiniz en son!! Bayagi guclu yanit veriyorsun galiba ignelere..Peki sonucda genede transfer ettilermi okadar siskinlik olmasina ragmen?
ikinci gittiğim yerden zaten hiç memnun kalmadım o halde transfer ettiler bana sonrasında yine bahçeciye gittim asla ordanda başka yere gitmem her gittiğimde kan tahlili yapıp ilaç dozu ayarlıyor

Kızlar gece dayanılmaz kasık ağrım oldu.Bugün opum var.Bunu yaşayan var mı? Pkoluyum

İki arkadaşımda tedavi gördü birinde 8 toplandı birindede 33 toplandı 22si döllendi bunları duyunca bilemedim doktoruma sordum oda kalitesi önemli dedi sayı çokta önemli değil dedi
3 nere 22 nere doktorun doğruyu söylemiş 22 toplanıyor 1 tanesi kaliteli oluyor.. 3 toplanıyor 3 taneside kaliteli oluyor.. sen buna takma.. inşallah güzel haberlerini alacaz arkadaşım...

ikinci gittiğim yerden zaten hiç memnun kalmadım o halde transfer ettiler bana sonrasında yine bahçeciye gittim asla ordanda başka yere gitmem her gittiğimde kan tahlili yapıp ilaç dozu ayarlıyor
cnm ikinci gittiğin yer neresi.. isim verirmisin.. bizde aynı hataya düşmeyelim.. burda hepimiz birbirimize örneğiz.. birbirimizi tanımasakta çaresizliğimizde umutlarımızda bir..

Reactions: ozr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…