- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.821
merhaba kızlarr bir ikiz annesi daha katıldı aranızaiki kesemiz var iki embriyo konmuştu ikiside tutmuş sıra kalp atışını duymaya geldi iki hafta sonrada onun için gidecez benimde şimdiden mide bulantılarım başladı
hayirli olsun canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin bebislerinimerhaba kızlarr bir ikiz annesi daha katıldı aranızaiki kesemiz var iki embriyo konmuştu ikiside tutmuş sıra kalp atışını duymaya geldi iki hafta sonrada onun için gidecez benimde şimdiden mide bulantılarım başladı
Amin bu bereketen bizede nasip et ya rabbimTebrik ederim canım.Sayfamiz cok bereketli darisi bizlerin başına
Cerrahpada daDaha önceki leri nerde oldun
Merhaba kizlar,
Ucuncu denememe bahceci umut merkezini dusunuyorum. Bu merkez ve doktorlari hakkinda bilgisi olan var mi ne dersiniz.
Ayhh mssallahh cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Saglikli ve hayirli bir sekilde.Benim tedavi olduğum merkez...kizima burda hamile kaldim..3 tüp bebek yaptırdım orda doktorum ayrıldı ordan.ama ben yinede merkezi değiştirmedimun umutun laboratuvarlarina doktor larına güveniyorum..benim doktorum doc.dr cem çelik cnm
Cok haklisin Allah razi olsunAnladim Bahçeci umut bilmiyorum ama ben şişli memorial gidiyorum memnunum ama tabi insan ne dese olmuyo sen iyice bi araştır sonra karar ver bana iyi gelen sana kötü gelebilir gerçi bunlar hep sebep rabbim ol derse oluyo
Ayhh mssallahh cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Saglikli ve hayirli bir sekilde.
Raporda geciyormus burada. Ucreti ne kadar raporlu raporsuz bilmiyorumcem beyin ilgisi nasil? Genetik arastirma yapiliyor mu? Lab icin ayri ucret odeniyor mu? Biliyorum cok soru sordum kusura bakma o kadar sikintili surec gecirince..
Rabbim tez ve hayirli zamanda versin insallah. Cok sevinirim.Sağol cnm darisi başına olsun.kizima kardes için ugrastik ama olmadi yine basliycaz Insallah..rapor geçiyor evt bende fiyat bilgilendirme formu vardi bakip yazarım fiyatları cnm.ben ıstanbul da en iyi 2 merkez bana göre bahceci umut ve memorial şişli
aminnnn inşallah hiç kalitesini sormadık 5.gün embriyosuyduHayirli olsun insaalh kucağına da alırsın embriyo kaliten nasıldı canim
Rabbim tez ve hayirli zamanda versin insallah. Cok sevinirim.
Ramazandan sonra insallah mani cikmazsa.Amin cnm.ne zaman dusunuyosun tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?