- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 33
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.841
İnsallah tutarKizlar bugün 7. günüm .Şimdi kan verdim. Sonuç bekliyorum. Nedense icimdeki his olmadı diyor.5. Gün kaliteli bir embriyoydu.Her şey yolundaydı. Ama şans bakalım ettiğim dualar kabul olmuş mu?
İnşallah tutar Can'ım ama test icin erken degil mi? Benim de 5. Gün embriyosu bugün 10. Gün hala yaptırmadım 12. Günü bekliyorumKizlar bugün 7. günüm .Şimdi kan verdim. Sonuç bekliyorum. Nedense icimdeki his olmadı diyor.5. Gün kaliteli bir embriyoydu.Her şey yolundaydı. Ama şans bakalım ettiğim dualar kabul olmuş mu?
Bugün yaptı ölçümlerinı ama net bi şey diyemem cinsiyet konusunda dedi testin sonuçları cuma çıkacakmış. Ama ben erkege benzettimHadi cnm gözün aydın...sevindim senin adına...
Vayyy yaramaz vayy..o ultrason cihazini hiç sevmiyo bebisler
İkili testin ne zaman cnm.cinsiyet belli olur yakında.naz 12.haftada doktor kız demisti..saglikli olsun da ama cinsiyet te merak ediliyor
Maşallah ne güzel bir USG görüntüsü inşallah ölçümleri de hersey i de iyidir eli görünüyor bize el sallıyor galibaBugün yaptı ölçümlerinı ama net bi şey diyemem cinsiyet konusunda dedi testin sonuçları cuma çıkacakmış. Ama ben erkege benzettim
Bugün yaptı ölçümlerinı ama net bi şey diyemem cinsiyet konusunda dedi testin sonuçları cuma çıkacakmış. Ama ben erkege benzettim
Parmağını emiyor gibi ya da burnunu kasıyor gibi sürekli oynuyordu ölçümler çok güzeldi kan verdim cuma çıkacak sonuç canımMaşallah ne güzel bir USG görüntüsü inşallah ölçümleri de hersey i de iyidir eli görünüyor bize el sallıyor galiba
Bakıyım bi oraya bakalım bana erkek gibi geliyo :) ama erkek olsa Dr anlardı herhalde 12. Haftada çok öğrenen oldu erkek olduğunu hayırlısı bakalım. İyileştim ya çok şükür gidip kendime yarın ciciler alıcam :) karnım cıktı ıyıceYerim yaa bu minigii Maasallah..kuzucuk..bu nub teorisi diyr bi sayfa vardı burda orda hep tahmin ediyolar ven anlamiyorum tabi..saglikla gelsin Insallah çok tatliya
Bakıyım bi oraya bakalım bana erkek gibi geliyo :) ama erkek olsa Dr anlardı herhalde 12. Haftada çok öğrenen oldu erkek olduğunu hayırlısı bakalım. İyileştim ya çok şükür gidip kendime yarın ciciler alıcam :) karnım cıktı ıyıce
Ben o sayfaya baktım kendim yaptım yorumu o teoriye göre kız buAl al cnm. Keyfini cikarirsin artık Insallah
ayy masallah cok tatli. bende merak ediyorum yaaa. ben de göbegimde iki gündür gerginlik hissediyorum,, sanki biraz göbegimde cikti gibiBugün yaptı ölçümlerinı ama net bi şey diyemem cinsiyet konusunda dedi testin sonuçları cuma çıkacakmış. Ama ben erkege benzettim
Oyyy masallah senin o koca kafanı koca göbeğini seveyim ben tatlim benim kiz erkek yorum yapmiyacam ay cok tatli kirk bin kere maşallah allah korusun ay diger hamilelerde koysun varsa cok guzellllBugün yaptı ölçümlerinı ama net bi şey diyemem cinsiyet konusunda dedi testin sonuçları cuma çıkacakmış. Ama ben erkege benzettim
cnm etkisi kalmamıştır inss degerin test gününde kat ve kat katlanmış olsun inss cnmArkadaşlar sonucum 6.02 cikti.catlatma ignesinin uzerinden 14 gun gecti.bugun 7.gunum.sizce catlatma ignesi etkidi hala olabilir mi
Benim birden çıktı ve çok tatlı kaşınıyor yaayy masallah cok tatli. bende merak ediyorum yaaa. ben de göbegimde iki gündür gerginlik hissediyorum,, sanki biraz göbegimde cikti gibi
Çok Farklı bir duygu yaa onu öyle görmek koca göbekli di miOyyy masallah senin o koca kafanı koca göbeğini seveyim ben tatlim benim kiz erkek yorum yapmiyacam ay cok tatli kirk bin kere maşallah allah korusun ay diger hamilelerde koysun varsa cok guzellll
Ultrason görüntüsü senmi attın canım görmedim ama?Maşallah ne güzel bir USG görüntüsü inşallah ölçümleri de hersey i de iyidir eli görünüyor bize el sallıyor galiba
Yarın kontrolüm var inşallah düşer ne diyeyim kanamam felan olmadı daha yarın normal adet döngüme göre adet gunum bakalim olacak miyim inşallah olurum değerim düşer ve rahatlarim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?