2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yöneticiyim masa başı çalışıyorum. Birtek yemek icin ve tuvalet icin kalkarım artık. Şu Ağrı'lar korkutuyor nedense ümidimi alıyor

Hayır yaaa niye takıyorsun ağrıları kafana ınsallha senin müjdeli haberini bekliyorum ve inanki görürsün de öyle olucak

Benim bi arkadaşım 4. Denemesinde tutmustu ve dogurdu çok şükür o bana demiştiki daha önce tutmayan 3 tedavidede tutandada belirtilerim aynıydı bu tutup tutmama belirtisi kişiden kişiye değişiyor bendede ağrı vardı sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyordum

Bakalım canım ya test tapsaydım bunlar olmazdı belki ama doktorumu ve eşimi dinledim bakalım herşey nasip..

Bosver iyiki yapmadin bugün bi arkadaş sende gordun ya mesajını 7. Günde yapmış ve daha çok erken di 6 çıkmış şimdi aceba ne olucak sorusu insanın kafasını daha kurcalar

Bosver iyiki yapmadin bugün bi arkadaş sende gordun ya mesajını 7. Günde yapmış ve daha çok erken di 6 çıkmış şimdi aceba ne olucak sorusu insanın kafasını daha kurcalar
Evet haklısın işimiz zor valla :) bu sürecin bana öğrettiği en güzel şey sabır oldu. Mottom artık 'sabret kızım'

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Kusura bakma ama burdaki insanlarida yanlış yönlendirmek istemiyorum ama serdar bey miii aslaaaaa

Yarın kontrolüm var inşallah düşer ne diyeyim kanamam felan olmadı daha yarın normal adet döngüme göre adet gunum bakalim olacak miyim inşallah olurum değerim düşer ve rahatlar biraz
O arkadaş tamamen sifirlanmadan kanama yasamamisti. Canım benim normal dusukte bile 1 ay buluyor sifirlanmasi. Zorlu ve sabır gerektiren bir yol. Kalbini ferah tut sadece tehlikeyi atlattigini düşün. Çünkü düşüş için önünde nerden baksan 3 hafta var önünde

Teşekkür ederim cevabın için bu süreçte sabrın dibine kadar gittim artık herseyi bekler sabrederim oldum artık tup bile düşünmüyorum kendiliğinden olursa olur olmazsa tekrar kendimi tehlikeye atmam gibi geliyor çünkü bu süreçte hep yalnız kaldım eşimden ve ailemden gereken desteği göremedim o yüzden :-(

Canim ya onlarda seni yalniz bırakmak istememislerdir etkilemekten korkmuslardir.her sey uoluna girsin daha olumlu dusuneceksin emin ol guzel bir gun olsun senin icin

Canim selam. Fiyatlandirmaya bakacaktin bakabildin mi acaba?

Ayyy cnm neler kusura bakma rahatsizim iki gündür bide cocuk olunca unutmusum hemen yazicam..cnm.bide ben.umutta 3 kez denedim ama hep raporsuz olarak denemeler yaptık rapor hakkimiz kalmamıştı.sana vericegim fiyatlar raporsuz için geçerli..ama yari yarıya düşüyo

Umu tüp bebek fiyatları
1.deneme: 6.500
2.deneme: 5.700
3.deneme:5.100
4.deneme ve sonrası:4.700
Naturel siklus:5.000
Dondurulmuş embriyo transferi:3.100
Infertilide uzman muayenesi : 300
Doçent muayenesi :350

Yukarıda belirtilmiş olan tedavi ücretleri, yumurta takibi için yapılan ultrason muayeneleri,yumurta toplama,embriyoloji laboratuvar hizmeti, embriyoscope ile ızleme, transfer, rutin yapilan hormon kan tahlilleri(E2, P4,LH, 1 adet BEta-Hcg), ameliyathane açılışı, standart oda ücreti,anestezi ücreti, ameliyathane ve odada kullanılan ilaç ve tıbbi malzemeyi kapsamaktadir.
Cnm.sen ilk başlangıçta 6.500 yerine raporlu 3.500 e filan olursun orda

Ne kusuru canim benim de raporlu son hakkim bu. Oyuzden iyi bir yerde yaptirmak istiyorum. Belki tutar.

Coook tsk ederim.
Rapor olunca bayagi fark oluyor. Fulyayla arasind fark varmi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…