- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.861
Ay Can'ım cok saol Allah razı olsun bakalım son iki gün..Hayır yaaa niye takıyorsun ağrıları kafana ınsallha senin müjdeli haberini bekliyorum ve inanki görürsün de öyle olucak
Evet haklısın işimiz zor valla :) bu sürecin bana öğrettiği en güzel şey sabır oldu. Mottom artık 'sabret kızım'Bosver iyiki yapmadin bugün bi arkadaş sende gordun ya mesajını 7. Günde yapmış ve daha çok erken di 6 çıkmış şimdi aceba ne olucak sorusu insanın kafasını daha kurcalar
O arkadaş tamamen sifirlanmadan kanama yasamamisti. Canım benim normal dusukte bile 1 ay buluyor sifirlanmasi. Zorlu ve sabır gerektiren bir yol. Kalbini ferah tut sadece tehlikeyi atlattigini düşün. Çünkü düşüş için önünde nerden baksan 3 hafta var önündeYarın kontrolüm var inşallah düşer ne diyeyim kanamam felan olmadı daha yarın normal adet döngüme göre adet gunum bakalim olacak miyim inşallah olurum değerim düşer ve rahatlar biraz
Teşekkür ederim cevabın için bu süreçte sabrın dibine kadar gittim artık herseyi bekler sabrederim oldum artık tup bile düşünmüyorum kendiliğinden olursa olur olmazsa tekrar kendimi tehlikeye atmam gibi geliyor çünkü bu süreçte hep yalnız kaldım eşimden ve ailemden gereken desteği göremedim o yüzden :-(O arkadaş tamamen sifirlanmadan kanama yasamamisti. Canım benim normal dusukte bile 1 ay buluyor sifirlanmasi. Zorlu ve sabır gerektiren bir yol. Kalbini ferah tut sadece tehlikeyi atlattigini düşün. Çünkü düşüş için önünde nerden baksan 3 hafta var önünde
Canim selam. Fiyatlandirmaya bakacaktin bakabildin mi acaba?Amin cnm.ne zaman dusunuyosun tedaviyi
Canim ya onlarda seni yalniz bırakmak istememislerdir etkilemekten korkmuslardir.her sey uoluna girsin daha olumlu dusuneceksin emin ol guzel bir gun olsun senin icinTeşekkür ederim cevabın için bu süreçte sabrın dibine kadar gittim artık herseyi bekler sabrederim oldum artık tup bile düşünmüyorum kendiliğinden olursa olur olmazsa tekrar kendimi tehlikeye atmam gibi geliyor çünkü bu süreçte hep yalnız kaldım eşimden ve ailemden gereken desteği göremedim o yüzden :-(
Canim selam. Fiyatlandirmaya bakacaktin bakabildin mi acaba?
Ne kusuru canim benim de raporlu son hakkim bu. Oyuzden iyi bir yerde yaptirmak istiyorum. Belki tutar.Ayyy cnm neler kusura bakma rahatsizim iki gündür bide cocuk olunca unutmusum hemen yazicam..cnm.bide ben.umutta 3 kez denedim ama hep raporsuz olarak denemeler yaptık rapor hakkimiz kalmamıştı.sana vericegim fiyatlar raporsuz için geçerli..ama yari yarıya düşüyo
Coook tsk ederim.Umu tüp bebek fiyatları
1.deneme: 6.500
2.deneme: 5.700
3.deneme:5.100
4.deneme ve sonrası:4.700
Naturel siklus:5.000
Dondurulmuş embriyo transferi:3.100
Infertilide uzman muayenesi : 300
Doçent muayenesi :350
Yukarıda belirtilmiş olan tedavi ücretleri, yumurta takibi için yapılan ultrason muayeneleri,yumurta toplama,embriyoloji laboratuvar hizmeti, embriyoscope ile ızleme, transfer, rutin yapilan hormon kan tahlilleri(E2, P4,LH, 1 adet BEta-Hcg), ameliyathane açılışı, standart oda ücreti,anestezi ücreti, ameliyathane ve odada kullanılan ilaç ve tıbbi malzemeyi kapsamaktadir.
Cnm.sen ilk başlangıçta 6.500 yerine raporlu 3.500 e filan olursun orda
Coook tsk ederim.
Rapor olunca bayagi fark oluyor. Fulyayla arasind fark varmi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?