2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Aletleri arasinda fark varmi. Lab. Ortami, Embriyologlari nasil sence canim
Teyzem yaptirmak istiyor fulyada raporsuz. Yasi var cunku. Benim rapor hakkim varken iyi bir merkezde yaptirmak istiyorum.

Zaman her şeyin ilacı inşallah bunların hepsini unutursun.Eşin de ailen de gidişattan şaşkındır.Daha güçlü ol diye böyle davranıyorlardır.Onlar da gardını düşürürse kendini daha çaresiz hissedersin.Ben de sorun yaşadım bebeğimi kaybettim.Hislerini anlıyorum,her şey bizim bedenimizde gerçekleşiyor.Hepsi geçecek inşallah

Günaydınnn vakit çabuk geçsin bebiş hemen büyüsün istiyorum.Ben çok uyuyorum.Midem aynı zofrana devam ama yarım sabah yarım akşam kullanıyorum.

Günaydınnn vakit çabuk geçsin bebiş hemen büyüsün istiyorum.Ben çok uyuyorum.Midem aynı zofrana devam ama yarım sabah yarım akşam kullanıyorum.
Etkisi 24 saat sürüyordu zaten ben akşamdan akşama içiyordum dün akşam içmedim doktor artık geçmesi lazım dedi ama maalesef aynı hıkayeyle başladık güne

Ben de etkisi hiç 24 saat sürmedi Bazen sadece sabah iciyordum akşam mutlaka istifra ediyordum.Şimdi ikiye bölüp içince midem yine fena ama çıkış yok :)

Ben de etkisi hiç 24 saat sürmedi Bazen sadece sabah iciyordum akşam mutlaka istifra ediyordum.Şimdi ikiye bölüp içince midem yine fena ama çıkış yok :)
Ben de çok işe yaramıstı ama kabızlık yaptı ondan çekiyorum ben de. Bi kaç gün ıcmemeye çalışıcam bakalım. Sen yine bi formül bulmuşsun hiç ise yaramayanlar oldu. Bi bitse artık...

P princess01 Korbaykus kizlar ya nolucak bu bulantilar ben ilac da kullanmiyorum, bulanti yaninda yanma eksime de var. agzimin da hic tadi yok ne yesem aci aci oluyor
Yanma ve eksime için rennıe kullanabilirsin dedi doktorum bana ama almadım ben. Bi de balık yağı yazmış sanırım bunları içip içip sısıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…