- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.901
kizz özen ama bulantilara özenme allahim güzel güzel hamilelikler nasip etsin insallah. rabbimden en güzelini iste yine de. bende suan da keske sadece bulantim olsaydi diyorum. yanma eksime bazen daha beter yapiyorKızlar sıkıntılı durumdasınız ama size özeniyorum ben
Allah kolaylık versin canım benimde kasıklarım agrıyor yarın test günüm diyorum keşke benimde midem bulansada en azından içimdekini bilsem Ama doğru diyosun herseyin en iyisini istemek lazımkizz özen ama bulantilara özenme allahim güzel güzel hamilelikler nasip etsin insallah. rabbimden en güzelini iste yine de. bende suan da keske sadece bulantim olsaydi diyorum. yanma eksime bazen daha beter yapiyor
İyi canım yatıştayım ben hala tavuk gibi kurga yattımHayirli sabahlar cnm ..iyiyiz şükür.sen nasılsın nasıl gidiyo
İyi canım yatıştayım ben hala tavuk gibi kurga yattım
Kan tahlilimi yaptın bugünkizlar morelim cok bozuk cok uzgunum yine negatif sonuc
Yaa gerçekten mi cnm çok üzüldümkizlar morelim cok bozuk cok uzgunum yine negatif sonuc
evetKan tahlilimi yaptın bugün
sagol canim aminYaa gerçekten mi cnm çok üzüldüminanki hayırlısı olsun cnm inss allah en kısa zamanda nasip etsin cnm
Üzülme kulların elinde olan bişey değil rabbim ne derse o olur kaç çıktı sonucun
kizlar morelim cok bozuk cok uzgunum yine negatif sonuc
Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun 14.gun degerin çok güzel artmış olsun cnm ilaçlarını bırakma Dr bir bildiği vardır cnmArkadaşlar bana bir yol gösterinbgn 12. Günüm yani test günümdü sabah kan verdim Dr biraz önce aradı hamile olduğumu söyledi ama değerim 12.8 çooook düşük bir değer kızımda 12. Gün 200 dü benim dra böyle söyledim hocam kimyasal olabilir mi dedim o da hayır çok kaliteli iki tane yükledik ben hiç öyle düşünmüyorum iki gün sonra tekrarlıcaz testinizi şu anda hamilesiniz ve bizim işimizi bize bırakın dedi ama ben bu değerle başlayıp pozitif olan görmedim nerdeyse hiç ben kendimi negatife zaten hazırlamıştım ve böyle olunca daha çok yıkıldım ambele oldum resmen Dr ilaçlara devam dedi ama hiç kullanmasım gelmiyor eğer kimyasalsa fln iyice ilaçlarla zorlaştırıcaz işi diye bana bşy söyleyin
Bilmiyorum kafam çok karışık eğer sonu yoksa gerekirse artmasın cnm ama zorlu bir şekilde bitmesin tek dileğim ya da kafamı karıştıran drun tutumu galiba bana gebelik gözüküyor ama kesin değil fln dese yine böyle üzülmezdim sanki bilmiyorum karışığım yani bunada şükür allahtan gelen bakalım önümüzdeki günler ne getirecekCnm inşallah hakkında hayırlısı olsun 14.gun degerin çok güzel artmış olsun cnm ilaçlarını bırakma Dr bir bildiği vardır cnm
inss hakkında hayırlısı olsun dualarim seninle cnmBilmiyorum kafam çok karışık eğer sonu yoksa gerekirse artmasın cnm ama zorlu bir şekilde bitmesin tek dileğim ya da kafamı karıştıran drun tutumu galiba bana gebelik gözüküyor ama kesin değil fln dese yine böyle üzülmezdim sanki bilmiyorum karışığım yani bunada şükür allahtan gelen bakalım önümüzdeki günler ne getirecekiyi Dilek'lerin için teşekkür ederim cnm bol duana talibim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşıminss hakkında hayırlısı olsun dualarim seninle cnm
Arkadaşlar bana bir yol gösterinbgn 12. Günüm yani test günümdü sabah kan verdim Dr biraz önce aradı hamile olduğumu söyledi ama değerim 12.8 çooook düşük bir değer kızımda 12. Gün 200 dü benim dra böyle söyledim hocam kimyasal olabilir mi dedim o da hayır çok kaliteli iki tane yükledik ben hiç öyle düşünmüyorum iki gün sonra tekrarlıcaz testinizi şu anda hamilesiniz ve bizim işimizi bize bırakın dedi ama ben bu değerle başlayıp pozitif olan görmedim nerdeyse hiç ben kendimi negatife zaten hazırlamıştım ve böyle olunca daha çok yıkıldım ambele oldum resmen Dr ilaçlara devam dedi ama hiç kullanmasım gelmiyor eğer kimyasalsa fln iyice ilaçlarla zorlaştırıcaz işi diye bana bşy söyleyin
Canım doktorun kullan dediyse bırakma kullan ilaçlarını..hakkında hayırlısı olsun inşallah..dualarim seninle canım..
Amin bitanem hayırlısı her halimize şükür yaşıcaz görcez artık Allah razı olsun Can'ım dualarınız içimi rahatlatıyorCanım doktorun kullan dediyse bırakma kullan ilaçlarını..hakkında hayırlısı olsun inşallah..dualarim seninle canım..
canum allahim hayirlisini nasip etsin.iki gün sonra insallah güzel haber alirsin.Arkadaşlar bana bir yol gösterinbgn 12. Günüm yani test günümdü sabah kan verdim Dr biraz önce aradı hamile olduğumu söyledi ama değerim 12.8 çooook düşük bir değer kızımda 12. Gün 200 dü benim dra böyle söyledim hocam kimyasal olabilir mi dedim o da hayır çok kaliteli iki tane yükledik ben hiç öyle düşünmüyorum iki gün sonra tekrarlıcaz testinizi şu anda hamilesiniz ve bizim işimizi bize bırakın dedi ama ben bu değerle başlayıp pozitif olan görmedim nerdeyse hiç ben kendimi negatife zaten hazırlamıştım ve böyle olunca daha çok yıkıldım ambele oldum resmen Dr ilaçlara devam dedi ama hiç kullanmasım gelmiyor eğer kimyasalsa fln iyice ilaçlarla zorlaştırıcaz işi diye bana bşy söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?