2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar sıkıntılı durumdasınız ama size özeniyorum ben
kizz özen ama bulantilara özenme allahim güzel güzel hamilelikler nasip etsin insallah. rabbimden en güzelini iste yine de. bende suan da keske sadece bulantim olsaydi diyorum. yanma eksime bazen daha beter yapiyor

kizz özen ama bulantilara özenme allahim güzel güzel hamilelikler nasip etsin insallah. rabbimden en güzelini iste yine de. bende suan da keske sadece bulantim olsaydi diyorum. yanma eksime bazen daha beter yapiyor
Allah kolaylık versin canım benimde kasıklarım agrıyor yarın test günüm diyorum keşke benimde midem bulansada en azından içimdekini bilsem Ama doğru diyosun herseyin en iyisini istemek lazım

Arkadaşlar bana bir yol gösterin bgn 12. Günüm yani test günümdü sabah kan verdim Dr biraz önce aradı hamile olduğumu söyledi ama değerim 12.8 çooook düşük bir değer kızımda 12. Gün 200 dü benim dra böyle söyledim hocam kimyasal olabilir mi dedim o da hayır çok kaliteli iki tane yükledik ben hiç öyle düşünmüyorum iki gün sonra tekrarlıcaz testinizi şu anda hamilesiniz ve bizim işimizi bize bırakın dedi ama ben bu değerle başlayıp pozitif olan görmedim nerdeyse hiç ben kendimi negatife zaten hazırlamıştım ve böyle olunca daha çok yıkıldım ambele oldum resmen Dr ilaçlara devam dedi ama hiç kullanmasım gelmiyor eğer kimyasalsa fln iyice ilaçlarla zorlaştırıcaz işi diye bana bşy söyleyin

Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun 14.gun degerin çok güzel artmış olsun cnm ilaçlarını bırakma Dr bir bildiği vardır cnm

Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun 14.gun degerin çok güzel artmış olsun cnm ilaçlarını bırakma Dr bir bildiği vardır cnm
Bilmiyorum kafam çok karışık eğer sonu yoksa gerekirse artmasın cnm ama zorlu bir şekilde bitmesin tek dileğim ya da kafamı karıştıran drun tutumu galiba bana gebelik gözüküyor ama kesin değil fln dese yine böyle üzülmezdim sanki bilmiyorum karışığım yani bunada şükür allahtan gelen bakalım önümüzdeki günler ne getirecek iyi Dilek'lerin için teşekkür ederim cnm bol duana talibim

inss hakkında hayırlısı olsun dualarim seninle cnm

Canım doktorun kullan dediyse bırakma kullan ilaçlarını..hakkında hayırlısı olsun inşallah..dualarim seninle canım..

canum allahim hayirlisini nasip etsin.iki gün sonra insallah güzel haber alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…