2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kizlar ya bisey kafama takildi. bugün ilcedeki doğum doktoruna gittim, kan degerim düşük çıktı. bende talasemi taşıyıcıliği var genel olarak kan degerim hep düşüktür. doktor simdiden demir ilaci kullanmam gerektigini söyledi. ilac verdi.
kendi tüp bebek doktoruma en son gittigimde bende kansizlik oldugunu söyledim. bebeklerin gelsimini etkiler mi dedim suanda kullanma kullansanda faydasi olmaz dedi. ne yapsam bilemedim

Kızlar benim durumumu da bi el atın. Şubatta ki tedavi düşük olmuştu. Bu tedavi de negatif. Hoş bana göre kimyasal gebelik çünkü test gününden önce pozitif i görmüştüm. Kendi merkezimde 3 tane dondurulmuş embriyom var ama Bülent tirasla konuştum daha doğrusu ona yazdım yardımcısı aradı beni. Sıfırdan bi tedavi önerdi ama 3 4 aylık bi sürecin var dedi maliyeti de 12 bin lira olur yaklaşık dedi. Lakin bu adam ne yapacak bana orayı anlamadım. Yani benim gibi olup araştırma sürecini yaşayan arkadaşım var mım bi fikir verin bana. Son yavruları da alıp iyice umudumu kesip sonra mı başlasam tedaviye. Siz olsanız ne yapardınız?

demir6133 hepsi geçecek arkadaşım o beta sifirlaninca insan yeni sulara yelken açmaya çok hevesli oluyor. Ben bi dahaki tedavimi ailemede soylemicem çünkü süreç hakkında bilgileri olmadığı için kafa karistiriyolar. Benim eşim de çok sakin bi insan. Ama emin ol onlar sana destek olmak istemedikleri için böyle davranmıyorlar. Belki bunaltmak strese sokmak istemiyorlardir. Hoş bi sonraki mesajında pozitif bi hal almisin maşallah sana:) maddi manevi o kadar zor bi süreçten geçiyorum ki. Yine güzel bakabiliyorum. Valla tedaviye başlasam beş kuruş paramiz yok borç da hat safhada. Napayim ev araba satarim bişiler. Biliyorum bir çok arkadaşım bu durumda. Hepimizin derdi ayrı ayrı. Damdan düşeni diğeri anlarmis. Birbirimize hep destek ve sıfırdan başlayalım inşallah her şeye

Cnm ben olsam dondurulmuşlarimida yaptirirdim allah hayirlisini nasip etsin cnm hakkında

canim allah kolaylik verson maddi manevi cok zor bir sürec yasadiğımız.
doktoruna sormadin mi canim neden sifirdan bor tedavi önerdiğini neler yapacagini.
sonuvta dondurulmislarinda var onlarla da denesen daha iyi sanki. en azindan aklon kalmaz

Gunaydinlarrrr Trabzondan yağmurlu bir günün sabahından size kucak dolusu sevgilerhicbirsey için kendimi uzmeme kararı aldım o yüzden çok mutluyum umutluyum Rabbim bana bakalım bugün ne güzellikler bahsedecek
Ayy ben de Trabzonluyum hemşo. Nasıl güzeldir Trabzon şimdi.Üzme kendini.Şöyle düşün.Bebeğin sonuçta bir şekilde tutunmuş sana.4 ,5 deneme yapıp kesinlikle bebeği tutunamayanlar var.İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız.Lütfen pes etme.Varsın kocalar da yanımızda olmasın. Tek başına mücadeleye devam. Çünkü anneler güçlüdür demir.

Sevgili Yasemin bana sorarsan embriyoların 5. gün falansa iki tane koydur şansını dene sonuçta 3000 falan maaliyeti olur.Çöpe gitmesin yavrular.

Ben de klinikteki hemşiremi aradım.Herkesin değeri aynı olmak zorunda değil.Kanında gebelik hormonu salgılanmaya başlamış dedi.Çatlatma iğnesinin etkisi olamaz dedi.Ama sanki boşa umut veriyor gibi.Kızlar aslına bakarsanız alıştırdım kendimi çok da takmıyorum artık sonucu.Olmazsa ne yapayım ikincisini denerim.Allah sağlık versin.

P princess01 @metceykelebek kizlar ya nolucak bu bulantilar ben ilac da kullanmiyorum, bulanti yaninda yanma eksime de var. agzimin da hic tadi yok ne yesem aci aci oluyor
Ben ilaç içmediğimi düşünemiyorum ilaçla fenayım.Yine de buna da şükür tabi.Yemek yemeyi seven bir insandım.Görev olarak yiyorum artık.Tiksindiğim şeyler de var

Ben ilaç içmediğimi düşünemiyorum ilaçla fenayım.Yine de buna da şükür tabi.Yemek yemeyi seven bir insandım.Görev olarak yiyorum artık.Tiksindiğim şeyler de var
aynen canim. isteyerek istahla yemek yemegi özledim. bende öyle normalde severek yedigim seyleri yiyemiyorum. bakalim insallah azalor artik canim yaa. elbette buna da şükür ama cok zorluyor

Benim 12.gun değerim 14.1 di dış gebelik oldu hayırlısı olsun insallah

Ben sogudum annelik fikrinden ve yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim bebek meselesinden bana göre değil tabii şimdilik fikrim ama uzun zaman atlatamayacagim bu durumu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…