- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.941
Güzeller naber nasilsiniz çok enerjik gördüm sizi bu suratlara bayılıyorum ben yaaa bele
Güzeller naber nasilsiniz çok enerjik gördüm sizi bu suratlara bayılıyorum ben yaaa belebuna kahkaha atiyorum
iyiyiz cnm ya flzask dediği gibi emojiler en azından moraimizi bi nebze düzeltiyor keşke hayat bayram olsaGüzeller naber nasilsiniz çok enerjik gördüm sizi bu suratlara bayılıyorum ben yaaa belebuna kahkaha atiyorum
Benim 12.gun değerim 14.1 di dış gebelik oldu hayırlısı olsun insallah
aynen canim haklisin hersey allahtan allahta yardimcin olsun senin en kisa zamanda duzelir herseySakin üzülme benim gibi transferden sonra 1 ay hastane yollarında sürüme ve sürekli bekleme insanı daha çok yoruyor Allah herseyin hayirlisini versin
hayırlısı olsun cnm zamanı değilmiş inş en kısa zamanda Allah nasip etsin cnmİlk tedaviyi bizde pas gectik sonuç negatif. Nasip değilmiş..
İlk tedaviyi bizde pas gectik sonuç negatif. Nasip değilmiş..
Canım benim simdi bunları düşünme yaşadıkların kolay degil biraz kendine zaman ver evlat kafar güzelbir sey varmı sorgulama kendini dinlenmene bak sen zamanla her sey yoluna girerBen sogudum annelik fikrinden ve yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim bebek meselesinden bana göre değil tabii şimdilik fikrim ama uzun zaman atlatamayacagim bu durumu sanirim
Canım en kisa zamanda pozitifide görürsün insalah rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı doldursun.Teşekkürler kızlar. Biz hemen küçük bir tatile sonra kaldığımız yerden devam yapacak bişey yok...
Ben sogudum annelik fikrinden ve yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim bebek meselesinden bana göre değil tabii şimdilik fikrim ama uzun zaman atlatamayacagim bu durumu sanirim
Hayırlısı olsun cnm inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana tatilde :) en güzelini yapıyorsunuz benimde o kadar ihtiyacım var ki aslında ohhh rahatla gel inşallahTeşekkürler kızlar. Biz hemen küçük bir tatile sonra kaldığımız yerden devam yapacak bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?