2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Güzeller naber nasilsiniz çok enerjik gördüm sizi bu suratlara bayılıyorum ben yaaa belebuna kahkaha atiyorum

Iyiyiz canım bu suratlari bende çok seviyorum.. bunlari koyunca enerjik oluyorum hemen herseyr inat gülelim
Ne yasarsak yaşayalım

Benim 12.gun değerim 14.1 di dış gebelik oldu hayırlısı olsun insallah
hayırlsı artık Can'ım hiç ümidim yok benimde sana da katılıyorum belirsiz bir ay daha geçip hastanelerle uğraşmaktansa negatif daha iyi bir sonuçmuş kendimi de hazırlamıştım zaten ama napalım vardır bunda da bir hayır günahlarımıza kefaret olur inşallah

Yaaaaaa yemin ederim çok üzüldüm dün bugün hep akimdaydin ama bişey yazamadım senden haber bekledim olsun üzülme kısmetten öte yol yok nede olsa donmuşlarim iz var bayramdan sonra beraber başlarız inşallah

Ben sogudum annelik fikrinden ve yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim bebek meselesinden bana göre değil tabii şimdilik fikrim ama uzun zaman atlatamayacagim bu durumu sanirim
Canım benim simdi bunları düşünme yaşadıkların kolay degil biraz kendine zaman ver evlat kafar güzelbir sey varmı sorgulama kendini dinlenmene bak sen zamanla her sey yoluna girer

Ben sogudum annelik fikrinden ve yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim bebek meselesinden bana göre değil tabii şimdilik fikrim ama uzun zaman atlatamayacagim bu durumu sanirim

Cnm.Şimdi böyle dusunmen normal biraz zaman gecince tekrar ne yapabilirim diye düşünmeye basliycaksin.haklisin yiprandin cok bu süreçte...hemen vazgecmemek gerekir.ne hikayeler var vazgecsem ben geçerdim bu sevdadan çok zor sureclerden geçtim..ama sabırla bekledim yavrumu...nasipte varsa seninde bebegin gelecek Insallah..

Teşekkürler kızlar. Biz hemen küçük bir tatile sonra kaldığımız yerden devam yapacak bişey yok...
Hayırlısı olsun cnm inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana tatilde :) en güzelini yapıyorsunuz benimde o kadar ihtiyacım var ki aslında ohhh rahatla gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…