2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)

16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE (İKİZ)
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 DIŞ GEBELİK
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE
47-Ahha - 24 MAYIS TEST GÜNÜ
48- kent35- NEGATİF

49- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

hayırlı akşamlar kızlar Allahım inşallah sonucu negatif olanlara sabrını ve sonunda mükafatını en kısa zamanda verir hamile olan arkadaşlarımda okunması iyi olabilecek sureler var sayfaya atmak istiyorum umarım hepimiz yapmaya çalışırız

Hamilelik Esnasında Çocuk İçin Okunacak Dualar
1- 70 bin “Subhanellahi ve bihamdihi okunursa çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması evladır.

2- Araf Suresinin 189. ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur.

3- Hamile kadın Arabi ayların ilk günlerinde A’la Suresini (87.sure) yazıp üzerinde taşırsa çocuğu zeki ve gürbüz olur .

4- Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kuran okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanır.

5-Doğacak çocuğun Peygamber ahlaklı olması için her gün bir defa Enbiya Suresi okunur, buna imkan bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak evladır.

6-Doğacak çocuğun “Lokman sözlü, Yusuf yüzlü” olması için her gün bu sureler birar tane okunur. ( İmkanı olmayan okuyabildiği kadar-tek sayı)

7- Çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün bir tane Yasin Suresi okunur.

8- Ahlakın güzel olması için 70 insan suresi okunur.

9-Ali İmran Suresi 35. ayette geçen “Rabbi” den itibaren ayetin sonuna kadar dua kısmı 9 ay boyunca okunur.

10- İbrahim Suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur.

11- Her gün bir defa Meryem Suresi okunur.

12- Çocuğu şeytanın zararından korumak için Al-i İmran Suresi Okunur.

13- Çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır.

14- Fatıma Validemiz gibi doğumun kolay olması için her gün bir Fatiha Fatıma Annemize hediye edilir.

15- 70 bin kelime-i tevhid okunur.

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun senden inşallah bunları yapmaya çalışacağım bugüne kadar gunluk Allah'ı zikredip salavat kelimei tehvid yasin ayetel kursi nas Felak ihlas bunlar dilimden hiç düşmez iken ayriyeten bedir sahabelerinide günlük okumaktaydım Rabb'imin izni ile inşallah bunları da yapacağım.

Hayırlısı olsun cnm inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana tatilde :) en güzelini yapıyorsunuz benimde o kadar ihtiyacım var ki aslında ohhh rahatla gel inşallah
Cok saol canım hayata bakışım değişti biraz kendime vakit ayırmaya karar verdim doktorum haziranda dondurulmuşlarla denemekte ısrarcı ama bakalım herseyin hayırlısı..
Sizlerle konuşmak cok iyiydi Allah hepinize pozitif sonuçlar nasip etsin...

Deftere not ediyorum bunları.Allah razı olsun.Benim okuduğum dualar vardi ama hamileyken okunması gerekenler değil ayetel kürsi felak nas..Cevşen taşıyorum üzerimde

Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaşatıyor doktorum iyi dedi çok şükür... kontrollerimiz de ayda bir artık

masallah canim kuzularina. benimde haftaya kontrolum var cookk merak ediyorum. en son gittigimde kalp atisi benimkilerinden biri 185 digeride 176 d, hep böyle birinin daha az ama sıkıntı yok demisti

Kızlar ben iyi değilim dün biraz kahve rengi lekelenmem olduktan sonra yine kesildi ağrılarım da var bana ne oluyor allahım
Beklesem mi bilmiyorum
Galiba önünde sonunda kurtaj yolu bana görünüyo

Ayyy maşallah maşallah

Maaşallah onlara pitirciklar

Sonucun ne cikti
Çıldıracam canım ya merkezden aramışlar artış çok güzel ilaçlara devam 15 gün sonra kontrole gelin diye bende kaç olmuş dedim 32 küsürlü bşy söyledi ya artış iyi de değer kötü onu napcaz bir de kapatırken hayırlı olsun diyo hey allaaam ya dedim senin değerlerinde güzel katladı diye biliyorum kimyasal değil ama dış galiba benimki de bilmiyorum cnm kafamda deli sorular başka bir kadın doğumcuya gitsem mi diye düşünüyorum ne yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…