2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

masallah canim kuzularina. benimde haftaya kontrolum var cookk merak ediyorum. en son gittigimde kalp atisi benimkilerinden biri 185 digeride 176 d, hep böyle birinin daha az ama sıkıntı yok demisti
bizim baya fark var canım ya sormadık kaç desibel diye ama biri güm güm atarken öbürü gluk gluk attı eşimde sanki biraz endişe etti ben de dedim biri kız biri erkek olacak rahatlasın diye kızlar yavaş atar genelde dedim ne diyim

Ayyy maşallah maşallah

Maaşallah onlara pitirciklar
teşekkür ederiz teyzeleri maşallahlar için

Canim 15 gün falan bekleme. Doktora gitmesen de beta ya baktır iki güne bir. Tedbirli olmak gerek kötü bişey olacağından demiyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider boşuna bu kadar stres yapmışım dersin

Canim 15 gün falan bekleme. Doktora gitmesen de beta ya baktır iki güne bir. Tedbirli olmak gerek kötü bişey olacağından demiyorum
Öyle cnm her türlü kese görünebilecek zamana kadar beklicez ama arada kan tahlili vermek gerek merkeze dedim başka yaptırıyım mı diye yok muayeneye gel dediler biraz önce sağlık ocağında ki hemşiremle konuştum oda bekle dedi ben pzrts gelip kan veriyim artışa bakalım dedim olur dedi artık napıyım hayırlsı diyelim dua edin cnm banada hayırlsı olsun

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider boşuna bu kadar stres yapmışım dersin
Amin cnm Amin hayırlısını istiyorum rabbimden hep kaldıramayacağımız yükler vermesin rabbim çoook teşekkür ederim dualardan unutma ltfn

Allah yardımcın olsun

Canım gitsen bile onlar da sana 1000 üzerine değerin çıkmadan bişey diyemezler kaçta 32 ye çıktı degerin

Canım benimki 10.13.14.28.67.121.122.244.401.783.1500.2875 di böyle gitti ve kasigimda ağrılarım vardı ve iki kez 1 hafta kahverengi yoğun akıntım oldu
Bazı değerlerin az ama bazıları çok güzel katlamış ama bende kasık Ağrı'sı ve kanama yok daha çok küçük olduğu içinde olabilir tabii

kiz takma kafaya iyidir bebislerin dedigin gibi biri kiz bori erkektir. benimkilerde öyle ya atis sekilleri sesleri farkli. her insan nabzi bile farkli atiyor canim. benim bazen saniyede bir attığı oluyor mesela

Selam kızlar göğüs ağrım var bugün.Damar geçiyor gibi sızladı gün içinde farklı zamanlarda ikisi de

Valla canım benim de bugün acayip bir bel ağrısı var sol ayağım ağrıyor topallıyarak yürüyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…