- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.001
son durumun nedir canım gittinmi kontrole merak ettim seniKızlar benim dün kontrolüm vardı ikizlere hamileyim ikisinin kalp atışını gördük çok şükür amaaa bi tane kese bölünüp üçüz olmuşlar ama şuanlık içinde bebiş yok yüzde dört oranında bebiş olabilirmiş yani düşük bi ihtimalmiş çok şaşırdım üç tane kese görünce :)
kuru incir kuru kayisi tazesi de olur,cilek felan da iyi geliyor. denedin mi canim bunlari. bende cok kabiz olurum normal zmanda. cok kati yiyecekleri cok yesem meyve sebzeyi eksik tutsam hemen farkeder.Saatlerce tuvalette oturucam herhalde
Ya ben hiç olmazdım günde 3-4 defa gittiğimi bilirim ama şimdi çok kötü yaa çooook kötü hemde. Zofrani bırakıcam yaakuru incir kuru kayisi tazesi de olur,cilek felan da iyi geliyor. denedin mi canim bunlari. bende cok kabiz olurum normal zmanda. cok kati yiyecekleri cok yesem meyve sebzeyi eksik tutsam hemen farkeder.
Teşekkür ederim canım iydir ne olsun idare ediyoruz kusura bakma yeni gordum msj i uzun zamandır pek giremiyordum kardeşimin bayramdan sonra dugunu var onun kosusturmasi içindeyim s3n nasilsin@bedazzld01
@Suniyeler @prenses1989 @Bella86
@ellem
@Sevbuk @FS42 @Aresc14 C cips @satsi
@S_cici
@Zeynepkur
Hamislerimiz ne yapiyosunuz
Teşekkür ederim canım iydir ne olsun idare ediyoruz kusura bakma yeni gordum msj i uzun zamandır pek giremiyordum kardeşimin bayramdan sonra dugunu var onun kosusturmasi içindeyim s3n nasilsin
kan ilaçları da kabızlık yapar yakın zamanda başladığın varsa aç karına kayısı baya işe yarar bol su ileYa ben hiç olmazdım günde 3-4 defa gittiğimi bilirim ama şimdi çok kötü yaa çooook kötü hemde. Zofrani bırakıcam yaa
İnşallah geçer bulantılarım
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun kızlar nasılsınız inşallah bugün herkes daha pozitiftir. Dün herkeste bir sıkıntı vardı bugün cumanın bereketi ile herkes sağlıklı birgün geçirme dileğiyle
Ben de uyandım şuan açlıktan gözlerim dönüyor Progestan koydum uzanmış onu bekliyorum zaman geçsin kalkıp kahvaltı yapacamiyiym cnm ben erkenden kalktım kızım uyanmadan etrafı topliyim dedim.
evt ya düün pek canlı değildi burası bugün daha iyi olur inşallah bakalım
sen nasılsın cnm
Ben de uyandım şuan açlıktan gözlerim dönüyor Progestan koydum uzanmış onu bekliyorum zaman geçsin kalkıp kahvaltı yapacam
şükür bugün sabah belimde biraz daha iyi 2 gündür benim için ızdıraptı
Bu arada maşallah kızının erken uyanmaması da senin için büyük bir jestt
Kan ilaçları yok canım daha başlamadım onu da folık asıtle destekleyecdkmıs içinde demir olanlakan ilaçları da kabızlık yapar yakın zamanda başladığın varsa aç karına kayısı baya işe yarar bol su ile
Canım Progestan habı vajinal yol ile kullanıyorum ben 200 lük günde 3 taneayy canımm açlığa hiç dayanamazsın şimdi..iki canlısın tabi..
progestan jel gibimi knasıl koyuyosun hiç bilmiyorum bu crınone jel gibimi..
evt cnm maaşallah erken uyanmıyo kızım ..bende işlerimi hallediyorumm
benimde karnım açıktı yanlız kahvaltı yapmak çok sıkıcı.
Gittim canım şükür büyümüşler 3. Kese küçülmüş şükür canım çünkü onda bebek olması çok riskliymiş.. İki günden beri boyun tutulması yaşıyorumson durumun nedir canım gittinmi kontrole merak ettim seni
Gözün aydın canım üçüncü kesenin oluşması senin için bir risk de zaten Ve o diğerleri büyümüş ki onun küçük kalıp gelişimi geriden gelecekti Allah sana bu iki taneyi bağışlasın...Gittim canım şükür büyümüşler 3. Kese küçülmüş şükür canım çünkü onda bebek olması çok riskliymiş.. İki günden beri boyun tutulması yaşıyorum
Kolay gelsin canımGünaydın kizlar hayırlı cumalar benim de değerim yeteri kadar düşmediği için tekrar iğne yapılacak sıkıldım artık bitsin bu iskence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?