2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

son durumun nedir canım gittinmi kontrole merak ettim seni

kuru incir kuru kayisi tazesi de olur,cilek felan da iyi geliyor. denedin mi canim bunlari. bende cok kabiz olurum normal zmanda. cok kati yiyecekleri cok yesem meyve sebzeyi eksik tutsam hemen farkeder.
Ya ben hiç olmazdım günde 3-4 defa gittiğimi bilirim ama şimdi çok kötü yaa çooook kötü hemde. Zofrani bırakıcam yaa
İnşallah geçer bulantılarım

Teşekkür ederim canım iydir ne olsun idare ediyoruz kusura bakma yeni gordum msj i uzun zamandır pek giremiyordum kardeşimin bayramdan sonra dugunu var onun kosusturmasi içindeyim s3n nasilsin

Arada bir hamilelere sesleniyorum napiyolar diye merak ediyorum herkesi..düğün kostusturmasi var demek.hayirli olsun canım RAbbim tamamina erdirsin insallah.. kolaylık versin..bende iyiyim cnm çok şükür..zamanimizi geçiriyoruz..tedavi zamani gelsede başlasam diye bekliyorum

Ya ben hiç olmazdım günde 3-4 defa gittiğimi bilirim ama şimdi çok kötü yaa çooook kötü hemde. Zofrani bırakıcam yaa
İnşallah geçer bulantılarım
kan ilaçları da kabızlık yapar yakın zamanda başladığın varsa aç karına kayısı baya işe yarar bol su ile

Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun kızlar nasılsınız inşallah bugün herkes daha pozitiftir. Dün herkeste bir sıkıntı vardı bugün cumanın bereketi ile herkes sağlıklı birgün geçirme dileğiyle

iyiym cnm ben erkenden kalktım kızım uyanmadan etrafı topliyim dedim.
evt ya düün pek canlı değildi burası bugün daha iyi olur inşallah bakalım
sen nasılsın cnm

iyiym cnm ben erkenden kalktım kızım uyanmadan etrafı topliyim dedim.
evt ya düün pek canlı değildi burası bugün daha iyi olur inşallah bakalım
sen nasılsın cnm
Ben de uyandım şuan açlıktan gözlerim dönüyor Progestan koydum uzanmış onu bekliyorum zaman geçsin kalkıp kahvaltı yapacam

şükür bugün sabah belimde biraz daha iyi 2 gündür benim için ızdıraptı

Bu arada maşallah kızının erken uyanmaması da senin için büyük bir jestt

ayy canımm açlığa hiç dayanamazsın şimdi..iki canlısın tabi..
progestan jel gibimi knasıl koyuyosun hiç bilmiyorum bu crınone jel gibimi..
evt cnm maaşallah erken uyanmıyo kızım ..bende işlerimi hallediyorumm
benimde karnım açıktı yanlız kahvaltı yapmak çok sıkıcı.

Canım Progestan habı vajinal yol ile kullanıyorum ben 200 lük günde 3 tane

Gittim canım şükür büyümüşler 3. Kese küçülmüş şükür canım çünkü onda bebek olması çok riskliymiş.. İki günden beri boyun tutulması yaşıyorum
Gözün aydın canım üçüncü kesenin oluşması senin için bir risk de zaten Ve o diğerleri büyümüş ki onun küçük kalıp gelişimi geriden gelecekti Allah sana bu iki taneyi bağışlasın...

Benim de iki gündür bel ağrım vardı bugün biraz daha hafifledi hareketlerini daha rahat yapabiliyorum inşallah Rabbim sana da şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…