2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ben bu ohs sen çok korkar oldum. Ne oluyor ohs olunca canım yaa yazabilir misin bana
ohss genellikle yumurtaları fazla uyarılan kişilerde oluyor canım. ben olmuştum. opu sonrası normalde bir gün de geçen ağrılarım geçmek bilmedi. kasık ağrısı karın şişliği, yürüyemedim çok ağrım olmuştu. karnım su toplamış. böyşe olmuştum canım, transfer günü öğrendim bende dontorum sey demişti transferbyapıp hamile kalırsan dahada artabilir rahatsızlık sıkıntı yaşarsın demişti. bizde embriyoları dondurduk. şimdi ikinci adretimi bekliyorum

bende yanlış biliyormuşum tşk ederim cnm açıklaman için..

Kızlar teşekkür ederim. Doktor rahimin su toplaması ciğerlere kadar vurabiliyor deyince çok korktum. Opu sonrası bu anlaşılır heralde ay inşallah olmam. Bakalım şimdilik iğnelere devam inşallah yumişler sağlıklı gelişir hepimizin. Bugün cuma sürekli burda yazışanlar icinde dua ediyorum. Meryem suresini okuyun diyor herkes. Çalışıyorum masa başı. Fırsat buldukça yürüyüp dua ediyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere inşallah..

amin cnm benim umarım sendende güzel haberler alırız..

kızlar bugun ıgnelerımın 4 gunuydu ve kontrole gıttım adetımınde 7 gunu oluyoım iğnenin 4 gunu adetinin sağda 1 tane 6mm solda 2 tane 6, 9 mm yumurtalar gorduler sizce durumum nasıl iğnenin 4 gününe gore yumurtaların büyüklüğü azmi sizce bu aksam 5 ıgnemı olucam

Kızlar topik hayırlı ve bol hamişli olsun inşallah.Ben de bugün dondurulmuş tedaviye başladım.Bu benim 6. Denemem Allah hepimizin kucağını doldursun artık

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin amin inşallah bol bebisli olurr...daha önce hamilelik oldumu 5 denemede.inşallah bu tedavinde rabbim nasip eder hayırlısıyla...

cnm onalrın büyüklüğünün 17mm ile 19mm arası olması gerektiğini biliyorum inşallah yeterli büyüklüğe ulaşır..

Cnm suanki durumları iyi bence bide arkadan bikactane daha gelebilir inss hepsi kalitelidirler

Iyiyim cnm sen nasılsın neler yapiyosun aklimdasin yazacaktim iki gündür doğru düzgün bakamadim buraya..çarşamba.ön görüşmeye gidiyorum bende umut tüp bebeğe
Cnm ben hitereskopi oldum Dr uç ay dinlenme verdi sizleri takip ediyorum inss önce sizlerin güzel haberlerini alacağım sonrada ben size veririm aaa yaklaşmış senin tedavin de ne guzel inss su gibi geçsin güzel haberlerini bekliyorum cnm

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin amin inşallah bol bebisli olurr...daha önce hamilelik oldumu 5 denemede.inşallah bu tedavinde rabbim nasip eder hayırlısıyla...
Evet cnm ilkinde kimyasal oldu.2. Negatif. 3. Denemede ikizlerimin kalbi durdu kürtaj oldum.4. Denemede ikizlerimi 5.ayda rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumda kaybettim.5. Deneme negatif oldu.zaten apar topar başlamıştık ve tek embriyo transfer ettirmiştik RAY Yüzünden ama olmadı.inşlh bu tedavimde kavuşurum artık yawrum Yada yawrularıma.ben çok çektim,çok yıprandım şu 2 yıl içinde bu yollarda.Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,yolumuzu açık etsin

ayy cnm gerçekten zor zamanalr yaşamıiisın sende kolaydmı kaç tane kayıp..Rabbim bu defa ,inşallah nasip eder sonuna kadar saglıklı bi gebelik geçirip bebek yada bebeklerini kucağın alırsın.Allah yardımcın olsun..

evt cnm biliyorum dinlenme verdiğini inşallah senin içinde bu 3 ay cabucak geçerde başlarsın..ayy evt görüşmeye gidince dahada yaklaşmış olucamm tedavime inşallah..herşey yolunda giderde..

Geçmiş olsun allah bi daha yasatmasin inşallah

Ben bu ohs sen çok korkar oldum. Ne oluyor ohs olunca canım yaa yazabilir misin bana

canım şimdi anca gördüm mesajını valla ben hafif atlattım ama karnım şişti epey 4 aylık gebe gibi. ama öyle aman aman zorlanmadım. kan sulandırıcı verdi doktorum şükür 10 günde geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…