- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.021
Ahhh bitanem rabbim seni de benide bir an evvel aydınlığa çıkarsın Nasıl olcak bilemiyorum artıkGünaydın kizlar hayırlı cumalar benim de değerim yeteri kadar düşmediği için tekrar iğne yapılacak sıkıldım artık bitsin bu iskence
masallah canim degerin gayet iyi demekki 12.gün 80 lerde bisey cikacakti. hayitli olsun insallahKızlar transferin 4. günü idrar testinde nagetifi görünce günlerce ağladım.7. gün kan testinde 6 çıkmıştı.10. gün yaptım şimdi sonucumu aldım 40 çıktıııııııııııııııııııııııı.Allahım ne çok dua ettim.Dedim ki herhalde değerim artmayacak.Çatlatma iğnesinden kaynaklı çıktı diye düşündüm 6.Artış nasıl sizce?
Çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıklı bir şekilde artmaya devam eder.Allahım şükürler olsun.Rüyasını bile görmüştüm dün gece.Elimdeki fırçayla gökyüzünü boyuyordum rengarenk.masallah canim degerin gayet iyi demekki 12.gün 80 lerde bisey cikacakti. hayitli olsun insallah
Allahım iki taneye sağlık versin hayırla gelsinler dünyaya inşallahGittim canım şükür büyümüşler 3. Kese küçülmüş şükür canım çünkü onda bebek olması çok riskliymiş.. İki günden beri boyun tutulması yaşıyorum
hayırlı olsun canımmKızlar transferin 4. günü idrar testinde nagetifi görünce günlerce ağladım.7. gün kan testinde 6 çıkmıştı.10. gün yaptım şimdi sonucumu aldım 40 çıktıııııııııııııııııııııııı.Allahım ne çok dua ettim.Dedim ki herhalde değerim artmayacak.Çatlatma iğnesinden kaynaklı çıktı diye düşündüm 6.Artış nasıl sizce?
teşekkür ederim Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.hayırlı olsun canımm
Sebacım gerçekten mi varsa böyle biri inan benim biraz rahatlamamı sağlıcak çünkü o kadar çok araştırdım ki benim değerimle başlayıp normal gebeliğe giden kimse yoktu benim sıkıntı ettiğim aslında yine gebelik olup olmaması değil bitanem kısmetimde varsa gelir yoksa istediği Zaman gelir ama drun tutumu ve ha bire Progestan yüklemesi insanın aklına herşey geliyor bu kadar takipsiz bırakması korkutuyor daha benim kızım 2 yaşında küçücük ona kıyamamahha canım sen çok stres yapıyorsun bence Dr.un ne derse onu uygula bence bilmem hatırlar mısın burda bir arkadaş vardı onunda değerleri düşüktü ve ikiye katladı onunda Dr.u senin Dr.un gibi gebesin dedi ama oda ümidini kaybediyordu iki günde bir tahlil yapıp ikiye üçe bile katlanmıştı sonucu o yüzden ümidini kaybetme Hatta doktoru ona emriyon geç döllendiğinden değerlerin başta düşüktü demiş hatırlamıyorum kim olduğunu hatırlayan arkadaş varsa onun yazısıni ahha ya paylaşsın
Hayırlı olsun canımmm hemde çok güzel artmış maşallah Allah tamamına erdirsinKızlar transferin 4. günü idrar testinde nagetifi görünce günlerce ağladım.7. gün kan testinde 6 çıkmıştı.10. gün yaptım şimdi sonucumu aldım 40 çıktıııııııııııııııııııııııı.Allahım ne çok dua ettim.Dedim ki herhalde değerim artmayacak.Çatlatma iğnesinden kaynaklı çıktı diye düşündüm 6.Artış nasıl sizce?
Teşekkür ederim.Sebacım gerçekten mi varsa böyle biri inan benim biraz rahatlamamı sağlıcak çünkü o kadar çok araştırdım ki benim değerimle başlayıp normal gebeliğe giden kimse yoktu benim sıkıntı ettiğim aslında yine gebelik olup olmaması değil bitanem kısmetimde varsa gelir yoksa istediği Zaman gelir ama drun tutumu ve ha bire Progestan yüklemesi insanın aklına herşey geliyor bu kadar takipsiz bırakması korkutuyor daha benim kızım 2 yaşında küçücük ona kıyamaminşallah dediğin gibi olur cnm sen iki canlısın bana çok çok dua et olur mu
Hayırlı olsun canımmm hemde çok güzel artmış maşallah Allah tamamına erdirsin
Amin inşallah canım cümlemizinkiler hayırla be sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahAllahım iki taneye sağlık versin hayırla gelsinler dünyaya inşallah
Aynen canım doktorda Allah a şükür edin gelişmemiş dedi çok riskli bi durum dedi.. İnşallah Allah şifa verirde boyun ağrım geçerGözün aydın canım üçüncü kesenin oluşması senin için bir risk de zaten Ve o diğerleri büyümüş ki onun küçük kalıp gelişimi geriden gelecekti Allah sana bu iki taneyi bağışlasın...
Benim de iki gündür bel ağrım vardı bugün biraz daha hafifledi hareketlerini daha rahat yapabiliyorum inşallah Rabbim sana da şifa versin...
Canım kırmızı kanama olmadığı sürece Allah'ın izniyle birşey olmaz evet yerleşme kanaması olabilir senin bugün kaçıncı günün transferden beriKızlar acil cevap.Şimdi açık pembe bir leke geldi çok korktum hemşireyi aradım yerleşme kanamsıdır ama içiniz rahat etmiyorsa gidin hastaneye dedi.Siz de böyle yerleşme kanaması oldu mu
benim bugün 10. gün oldu.hemşire yerleşme olabilir dedi ama acile gidip iğne falan olmamı da çok tavsiye etmedi şimdilik.kırmızı olursa git dedi.Canım kırmızı kanama olmadığı sürece Allah'ın izniyle birşey olmaz evet yerleşme kanaması olabilir senin bugün kaçıncı günün transferden beri
Amma velakin yerleşme kanaması olsa bile istirahat etmek gerekir içini ferah tut ve biraz uzan dinlen
cnm çok sevindim gözün aydın inss sağlıkla devam eder cnmKızlar transferin 4. günü idrar testinde nagetifi görünce günlerce ağladım.7. gün kan testinde 6 çıkmıştı.10. gün yaptım şimdi sonucumu aldım 40 çıktıııııııııııııııııııııııı.Allahım ne çok dua ettim.Dedim ki herhalde değerim artmayacak.Çatlatma iğnesinden kaynaklı çıktı diye düşündüm 6.Artış nasıl sizce?
tesekkür ederim amin.Hayırlısıyla hepimizinki inşallah.cnm çok sevindim gözün aydın inss sağlıkla devam eder cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?