2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Slm kızlar
Bgn okulda karnımın alt tarafına doğru sancı girdi baya eve gelince kahverengi lekelenmem vardı dru aradım kan sulandırıcıları kes proluton vur dedi ama ben drun bu konuda bilgisi olduğunu fln sanmıyorum değerlerimi normal gebelik gibi değerlendiriyor prolutonu iki gün önce vuruldum sabah akşam jel alıyorum bu kadar Progestan daha çok işimi zorlaştıracak gibime geliyor iğneyi yaptırmıcam eşimle de tartışıyoruz ona göre kendimi boşuna üzüyorum Dr bu bilmez mi diyor normal diyorsa gebesin diyorsa öyledir dediklerini yap diyor ama ben o kadar araştırdım bu değerlerle kimse normal gebelik elde etmemiş ki ben ne yapıyım şimdi bilemiyorum kafam Dr yüzünden Allah bullak

ahha canım sen çok stres yapıyorsun bence Dr.un ne derse onu uygula bence bilmem hatırlar mısın burda bir arkadaş vardı onunda değerleri düşüktü ve ikiye katladı onunda Dr.u senin Dr.un gibi gebesin dedi ama oda ümidini kaybediyordu iki günde bir tahlil yapıp ikiye üçe bile katlanmıştı sonucu o yüzden ümidini kaybetme Hatta doktoru ona emriyon geç döllendiğinden değerlerin başta düşüktü demiş hatırlamıyorum kim olduğunu hatırlayan arkadaş varsa onun yazısıni ahha ya paylaşsın

Kızlar transferin 4. günü idrar testinde nagetifi görünce günlerce ağladım.7. gün kan testinde 6 çıkmıştı.10. gün yaptım şimdi sonucumu aldım 40 çıktıııııııııııııııııııııııı. Allahım ne çok dua ettim.Dedim ki herhalde değerim artmayacak.Çatlatma iğnesinden kaynaklı çıktı diye düşündüm 6.Artış nasıl sizce?

masallah canim degerin gayet iyi demekki 12.gün 80 lerde bisey cikacakti. hayitli olsun insallah

hayırlı olsun canımm

Sebacım gerçekten mi varsa böyle biri inan benim biraz rahatlamamı sağlıcak çünkü o kadar çok araştırdım ki benim değerimle başlayıp normal gebeliğe giden kimse yoktu benim sıkıntı ettiğim aslında yine gebelik olup olmaması değil bitanem kısmetimde varsa gelir yoksa istediği Zaman gelir ama drun tutumu ve ha bire Progestan yüklemesi insanın aklına herşey geliyor bu kadar takipsiz bırakması korkutuyor daha benim kızım 2 yaşında küçücük ona kıyamam inşallah dediğin gibi olur cnm sen iki canlısın bana çok çok dua et olur mu
Hayırlı olsun canımmm hemde çok güzel artmış maşallah Allah tamamına erdirsin

Teşekkür ederim.

Aynen canım doktorda Allah a şükür edin gelişmemiş dedi çok riskli bi durum dedi.. İnşallah Allah şifa verirde boyun ağrım geçer

Kızlar acil cevap.Şimdi açık pembe bir leke geldi çok korktum hemşireyi aradım yerleşme kanamsıdır ama içiniz rahat etmiyorsa gidin hastaneye dedi.Siz de böyle yerleşme kanaması oldu mu

Kızlar acil cevap.Şimdi açık pembe bir leke geldi çok korktum hemşireyi aradım yerleşme kanamsıdır ama içiniz rahat etmiyorsa gidin hastaneye dedi.Siz de böyle yerleşme kanaması oldu mu
Canım kırmızı kanama olmadığı sürece Allah'ın izniyle birşey olmaz evet yerleşme kanaması olabilir senin bugün kaçıncı günün transferden beri

Amma velakin yerleşme kanaması olsa bile istirahat etmek gerekir içini ferah tut ve biraz uzan dinlen

benim bugün 10. gün oldu.hemşire yerleşme olabilir dedi ama acile gidip iğne falan olmamı da çok tavsiye etmedi şimdilik.kırmızı olursa git dedi.

cnm çok sevindim gözün aydın inss sağlıkla devam eder cnm

Kızlar lütfen banada acil yardım
Az çok biliyosunuz düşük yaptım 1 gece epey kanamam oldu sonra da kesildi geçen cuma doktora gittim 1 kaç gün daha bekle kanama olmazsan gel kurtaj ol diye bende bekledim 5 gun sonra yani bi çarşamba gününe kadar baktım kahverengi akıntım var neyse işte bende zaten pek kurtaj yanlısı değildim korkuyodum gitmedim ama bir türlü kanama olmadim halen kahverengi görüyorum bugun gittim kan verdim 2500 lerden düşen değerim en son pazartesi 316 iken şimdi bugün yaptım 558 çıktı çok korktum niye yükselişe geçti aceba içim tam temizlenmemiş diyemi yaaaa çok korkuyorum aceba kurtaja gitmemekle hatam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…