2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bence doktorun gel demişse gitmeliydin.Zaman kaybetmeden git bence Büşra.

canim bu kadar sıkıntı yapmaktansa kürtaj düsünebilirsin. bende kürtaj olmustum 8 haftalik kaybetmostim bebegimi. gidip muayene felen olsan tam temizlenmis mi ögrenirsin. gerci kanama yasadim diyorsun ama bi doktoruna görünsen daha iyi olur sanki. insallah en kisa zamanda atlatirsin canim

Kızlar acil cevap.Şimdi açık pembe bir leke geldi çok korktum hemşireyi aradım yerleşme kanamsıdır ama içiniz rahat etmiyorsa gidin hastaneye dedi.Siz de böyle yerleşme kanaması oldu mu
canim ben yasamadim böyle bisey ama sakin ol ve yatip dinlen. bebisin yerlesmesidir insallah

Canım bence kahverengi lekelenmem varsa başka bir doktora git ve muayene ol progesteron hormonun à baktır ona göre netlik kazanır benim rahim duvarı ince ydi mesela o yüzden gebelik olması imkansız gibi bişey di

maaşallah canım gözünaydın Rabbimm tamamına erdirsin inşallah..

Günaydın kızlar yattığım günlerin acısını çıkarıyorum çok fena geziyorum alışveriş yapıyorum kıyafetlerim olmuyo artık yazamıyorum kaç gündür bi de artık karar verdim Zofrani bıraktım kabızlık daha zor geldi bakalım midem berbat 3. Yu çıkardım uyandığımdan beri hayırlısı artık...

Geç kalmış olsamda Günaydınnnn ama sakın bu saate fln kaldığımı düşünmeyin benim prensipli kızım hafta sonu fln dinlemeyip 7 de uyandı ve uyandırdı
Canım bence kahverengi lekelenmem varsa başka bir doktora git ve muayene ol progesteron hormonun à baktır ona göre netlik kazanır benim rahim duvarı ince ydi mesela o yüzden gebelik olması imkansız gibi bişey di
Bunlar fikir oluşturuluyor mu yani cnm mesela Rahim kalınlığım iyiyse dış gebelik ihtimali düşüyor mu ben değerim 1500 ü bulmadan drda pek bşy diyemicek diye cuma günü gideyim dra diye düşünüyordum ama bunlar fikir veriyorsa hafta başı da gidebilirim

Seni o kadar okadar iyi anlıyorum ki cnm bende aynen böyleydim 4 ay zofranla yaşadım 4 aydan 9 aya kadarda çıkarmam sdc sabahları olsa da gün içinde hep pis bir mide bulantısı vardı hiç hamileliğimin tadını çıkaramamıştım inşallah sende biter cnm ayyy ben doğuma gitceğim sabah çıkardım sonra hastaneye gittim doğumdan sonra brz sancılarım azalıp aklım başıma gelince aaaaa benim midem bulanmıyor demişim

Bu hikayeler beni çok korkutuyor annem de dogurana kadar hep çıkarmış. Herhalde ona çektim

Bu hikayeler beni çok korkutuyor annem de dogurana kadar hep çıkarmış. Herhalde ona çektim
Evet cnm genelde genetik geçişli oluyor bizdede annemde ablamda hamileliklerini bulantılı yaşayanlardan evet sıkıcı bir durum ama en fazla 8-9 ay çekiyorsun öyle düşün ve sonu çok Mutlu ve tatlı bitiyor kimisi hamileliğini daha şanslı yaşıyor ama bizimki de böyle ne yapalım sonunda o minnak eller olunca hepsi geçip gidiyor sıkma canını bir aya birşeyin kalmaz inşallah hele bebiş hazırlıkları yaparken unutursun herşeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…