2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bi yandan seviniyorum fazla kilo almam diye ama çok sıkıntılı hep meyve yiyorum bi onu cekıyo canım bi d patates kızartması ne alakaysa artık

Bi yandan seviniyorum fazla kilo almam diye ama çok sıkıntılı hep meyve yiyorum bi onu cekıyo canım bi d patates kızartması ne alakaysa artık
ben de aynıyım patates sevdası başladı ve de meyve.Biraz daha iyiyim ama zofranı bırakamıyorum.Hamilelikten önce hiç kabızlık sorunu yokken önceleri kustuğum için kabız oldum hiç bir sey midemde kalmadığı için o hafta 2.5 kilo verdim,sonra zofran yüzünden aynı.

güzel düsünelim güzel olsun, cabuk grcsin bulantilarimiz canim. olumsuzluklari cağormayalim dimi. insallah annelere cekmeyiz

Tatlışlar geçicek hepsi geçicek sonra uyuyamıyorum tekmeliyor tuvalete çıkmaktan fenalık geldiler sonra bu çocuk niye hala doğmadı panikleri dağ sonra niye uyumuyo bu çocuk.... Liste o kadar uzunki sonu gelmez ama dünya da en çok seveceğiniz şey annelik olucak inşallah rabbim bizleri onlarsız onları bizlersiz bırakmasın inşallah

Ben ömrümde kabızlık nedir bilmedim bi ameliyattan sonra malum anesteziden dolayı oldu bi de bu zofran. Bu en kotusuydu ve artık dayanamıyorum ne yesem ıcımde kalıyo o aldığım 1 kilo da budur yani ne iğrenç olduk iyice

Bu arada uzun zamandan sonra dışarı çıkıyorum malum dün eşimin işyerine gittim otobüsle. Bana yer verdiler bi tuhaf oldum

Evet canım fikir veriyor progesteron hormonu ve rahim kalinligi benim iki kez bir hafta arayla kahverengi kanama ve akıntı şeklide olduğu için rahim duvarı incelmisti

Evet canım fikir veriyor progesteron hormonu ve rahim kalinligi benim iki kez bir hafta arayla kahverengi kanama ve akıntı şeklide olduğu için rahim duvarı incelmisti
Sağol cnm o Zaman ben pzrts kan verip çrşmb gidiyim olmadı sen tekrar kan verdin mi değerin ne durumda yine artış yoktur inş

Ohhh gez canım valla..
Günaydın kızlar bu vakitte ne işin var diyeceksiniz bana ama uykum kaçtı bende biraz telefon ile oyalanayım dedim

bende o saatte uyanıktım..hem uyuyamadım tam uyumaya giddim kızım uyandı çok uykum var

Yok canim daha adet olmadim bende sabırsızlıkla bekliyorum acaba ne durumda rahim merak ediyorum
Bende az çok biliyosun kurTaj olucaktim korkudan gitmedim kendiliğinden adet olmayı bekledim oldu çok şükür ama öldüm öldüm dirildim zaten benim adet dönemim ağrılı oluyordu bu düşükle beraber kötü oldum daha bu baslangic sanırım devam ediyo bakalım kaç gün sürücek ama çok şimdilik çok çektim çokkk biliyosun cuma günü beta değerim yükselmişti anlamsız şekilde yarın bi daha vericem bakalım ne durumda

Hadi gözün aydın canım kanama başladıysa korkma artık yavaş yavaş düşer gider Rabb'im bundan sonra kendi yanından kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…