- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.081
Canım ben Bu martta yaptığım tüp bebek öncesi geçen yıl şubatta hazırlıklara başladım ve Haziran'da tüp bebek tedavi mi yaptım ve o da kese gözükmeden sonlandı Ondan 3 ay sonra histeroskopi oldum ve inanmayacaksın ama histeroskopi temiz çıktığı halde adet düzensizliği vardı bende ve kan pıhtısı şeklinde geliyordu hep histeroskopi sonrası sulu kan şeklinde adet görmeye başladım ve bu yıl Aralık ayında rapor işlemini tamamladıktan sonra Mart ayındaki adetimde tüp bebeğe tekrardan bismillah dedik ve Şükürler olsun şimdi 11 haftalık olduk Rabbim devamını getirsin inşallah isteyen herkese de nasip etsin inşallah sen de histeroskopiden sonra olumlu sonucu alır bize yazarsın bizi mutlu edersin....Amin canim allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin bu gruptaki herkesin de rabbim kucağına evlat almayi nasip etsin olanlarinkinide ona bağışlasın
Yemin ederim hamile olduğumu duyduğumda dedimki rabbim sen bu müjdeli haberi almayi bana nasip ettin kucagimada almayi nasip et isteyen herkeside sevindir ama olmadı kısmet işte ama inşallah bi sorun çıkmassa ramazandan sonra tekrar denicem bide belki histereskopi ile rahime bakılmasını isterim
Düşmeye başlamış cnm neyse ki bundan sonra hiç sıkıntı yaşamazsın inşallahGeçen salı 2800 civarı cuma 2500 civarı çıktı bu arada hastane değiştirdiğim için değer farkı ortaya çıktı cihazdan dolayi
günaudin canim.. ben ayni nasil biliyorsan öyleyim mide bilantisi yanmasina devamGünaydınnnn arkadaşlarrrr..pek sessiz kalmış buralar canlansa şöylee..
yeni tedaviler başlasa.
.hamileler nasılsınızz..
İnşallah düşmüştür eğer düşmemiş se ihmal etme doktora git hemenBende az çok biliyosun kurTaj olucaktim korkudan gitmedim kendiliğinden adet olmayı bekledim oldu çok şükür ama öldüm öldüm dirildim zaten benim adet dönemim ağrılı oluyordu bu düşükle beraber kötü oldum daha bu baslangic sanırım devam ediyo bakalım kaç gün sürücek ama çok şimdilik çok çektim çokkk biliyosun cuma günü beta değerim yükselmişti anlamsız şekilde yarın bi daha vericem bakalım ne durumda
Bende hsg cektirecem ramazan sonrasında ama önce adet olmam lazimAmin canim allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin bu gruptaki herkesin de rabbim kucağına evlat almayi nasip etsin olanlarinkinide ona bağışlasın
Yemin ederim hamile olduğumu duyduğumda dedimki rabbim sen bu müjdeli haberi almayi bana nasip ettin kucagimada almayi nasip et isteyen herkeside sevindir ama olmadı kısmet işte ama inşallah bi sorun çıkmassa ramazandan sonra tekrar denicem bide belki histereskopi ile rahime bakılmasını isterim
Günaydın seveyim senin göbeğini kız ay biriniz yakın olsaydı da gobeklerinizi sevseydikgünaudin canim.. ben ayni nasil biliyorsan öyleyim mide bilantisi yanmasina devam
hee bide göbüşim cikmaya basladi
Çok fazla fark olmamış o yüzden yine iğne yaptırdı doktorGünaydınnnnn yine boş dersim vardı yine kan verdim kadın doğumcu araştırıyorum bakalım bu hafta giderim inşallah
Düşmeye başlamış cnm neyse ki bundan sonra hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah
Hastaneye geldim kan vermeye suan ama okadar ağrım varki bu düşük ağrısı beni öldürdü yedi bitirdiBende hsg cektirecem ramazan sonrasında ama önce adet olmam lazim
Çok sukur ki adetle atıyorsun ya kürtaj olsaydın bende bir an önce adet olmayı bekliyorumHastaneye geldim kan vermeye suan ama okadar ağrım varki bu düşük ağrısı beni öldürdü yedi bitirdi
Cnm bizde korunmustuk ilişki yaşamadık değer sifurlanana kadar cnmArkadaşlar dış gebelik gecirenler bişey soracam değer sifirlanana kadar ilişki yasak mı ben korktuğum için eşimi yaklastirmiyorum
Evet bende böylesini istiyordum ama bu agrilardan sonra bilemedim inankiÇok sukur ki adetle atıyorsun ya kürtaj olsaydın bende bir an önce adet olmayı bekliyorum
Kürtaj doğum kadar kötüymuş annem öyle demişti bi kez boşver en azından rahime bir müdahale olmadiEvet bende böylesini istiyordum ama bu agrilardan sonra bilemedim inanki
Kul ne kadar nankör lafı çıkıyor ortaya
Canım ben geçen hafta cuma günü kürtaj oldum boş gebelikten dolayi o kadar korkulacak bir şey değil ilk gebeligim dusukle sonuçlandı ikincisi kürtaj ilkini kendim düşürdüm on doguma bedel bir ağrı çektim gecenin ucunde iki büklum bir vaziyette ambulansla hastaneye gittimKürtaj doğum kadar kötüymuş annem öyle demişti bi kez boşver en azından rahime bir müdahale olmadi
Canim yaaa inaki bende o kadar kötü oldum ve çok ağrı kesicı aliyorum sende içtinmi hiç ağrı kesicıCanım ben geçen hafta cuma günü kürtaj oldum boş gebelikten dolayi o kadar korkulacak bir şey değil ilk gebeligim dusukle sonuçlandı ikincisi kürtaj ilkini kendim düşürdüm on doguma bedel bir ağrı çektim gecenin ucunde iki büklum bir vaziyette ambulansla hastaneye gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?