2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Amin canim allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin bu gruptaki herkesin de rabbim kucağına evlat almayi nasip etsin olanlarinkinide ona bağışlasın
Yemin ederim hamile olduğumu duyduğumda dedimki rabbim sen bu müjdeli haberi almayi bana nasip ettin kucagimada almayi nasip et isteyen herkeside sevindir ama olmadı kısmet işte ama inşallah bi sorun çıkmassa ramazandan sonra tekrar denicem bide belki histereskopi ile rahime bakılmasını isterim

Canım ben Bu martta yaptığım tüp bebek öncesi geçen yıl şubatta hazırlıklara başladım ve Haziran'da tüp bebek tedavi mi yaptım ve o da kese gözükmeden sonlandı Ondan 3 ay sonra histeroskopi oldum ve inanmayacaksın ama histeroskopi temiz çıktığı halde adet düzensizliği vardı bende ve kan pıhtısı şeklinde geliyordu hep histeroskopi sonrası sulu kan şeklinde adet görmeye başladım ve bu yıl Aralık ayında rapor işlemini tamamladıktan sonra Mart ayındaki adetimde tüp bebeğe tekrardan bismillah dedik ve Şükürler olsun şimdi 11 haftalık olduk Rabbim devamını getirsin inşallah isteyen herkese de nasip etsin inşallah sen de histeroskopiden sonra olumlu sonucu alır bize yazarsın bizi mutlu edersin....

Günaydınnnnn yine boş dersim vardı yine kan verdim kadın doğumcu araştırıyorum bakalım bu hafta giderim inşallah
Geçen salı 2800 civarı cuma 2500 civarı çıktı bu arada hastane değiştirdiğim için değer farkı ortaya çıktı cihazdan dolayi
Düşmeye başlamış cnm neyse ki bundan sonra hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah

İnşallah düşmüştür eğer düşmemiş se ihmal etme doktora git hemen

Bende hsg cektirecem ramazan sonrasında ama önce adet olmam lazim

Çok fazla fark olmamış o yüzden yine iğne yaptırdı doktor

Arkadaşlar dış gebelik gecirenler bişey soracam değer sifirlanana kadar ilişki yasak mı ben korktuğum için eşimi yaklastirmiyorum

Kürtaj doğum kadar kötüymuş annem öyle demişti bi kez boşver en azından rahime bir müdahale olmadi
Canım ben geçen hafta cuma günü kürtaj oldum boş gebelikten dolayi o kadar korkulacak bir şey değil ilk gebeligim dusukle sonuçlandı ikincisi kürtaj ilkini kendim düşürdüm on doguma bedel bir ağrı çektim gecenin ucunde iki büklum bir vaziyette ambulansla hastaneye gittim

Canim yaaa inaki bende o kadar kötü oldum ve çok ağrı kesicı aliyorum sende içtinmi hiç ağrı kesicı
Kimi içme kimi iç diyor ama ben içiyorum
Yoksa tahmin bile edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…