- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.101
Canim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam benKürtaj doğum kadar kötüymuş annem öyle demişti bi kez boşver en azından rahime bir müdahale olmadi
17 değil Pardon 317 den 558 eCanim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben
Ben ağrı kesici almadım canım zaten ben hastaneye gittim benim bebek kanala düşmüştü ilk dusugumde ebe makasla çekti ama ben sancidan öldüm o sanciyla düşürdümCanim yaaa inaki bende o kadar kötü oldum ve çok ağrı kesicı aliyorum sende içtinmi hiç ağrı kesicı
Kimi içme kimi iç diyor ama ben içiyorum
Yoksa tahmin bile edemem
Canım yeni adet olmayana kadar değer sifirlanmaz ve iliskiyede girilmez adet olup bittikten sonra normal insana donuyosunCanim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben
Cnm Dr görünmelisin bence hemen inss sorunsuz atlatirsinCanim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben
Bence doktora gitCanim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben
Hayırlısı olsun inşallah tekrar tupe gerek kalmadan normal yolla hamile kalirsinKızlar benim kimyasal gebelik oldu.Bugun düştü degerim.
Kızlar benim kimyasal gebelik oldu.Bugun düştü degerim.
Hadi ya ne kadar uğraştırıcı bir süreçÇok fazla fark olmamış o yüzden yine iğne yaptırdı doktor
Tatlım sen kendini böyle daha çok zorluyorsun yazık değil mi sana da bu kadar ağrı korku kürtaj artık eskisi gibi zor değil opu gibi diyorlar sen kaç kere opu oldun defalarca iğne yedin vız gelir kürtaj sana ol kurtul bitanemCanim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben
Kurtajdan neden bu kadar korkuyosun ki kendi kendine dusurdugun acının ceyregini cekmiyosun her ikisinide tattim ilki berbattı mahvolmustum kürtaj daha kolayHaklisin bende bugün bu çektiğim ağrıdan sonra doktorumu aradım oda ağrı kesici içme diyince geliym düşmemiş se kurtaj oliym dedim çarşamba gel bi bakalım dedi
Öyle yani çarşamba randevu aldim gidicem inşallah bu kadar çektim kendiliğinden gitmiştir gitmemişim kurtaj olucam
Kan sulandirici iğne veya ilaç kullaniyomusunHaklisin bende bugün bu çektiğim ağrıdan sonra doktorumu aradım oda ağrı kesici içme diyince geliym düşmemiş se kurtaj oliym dedim çarşamba gel bi bakalım dedi
Öyle yani çarşamba randevu aldim gidicem inşallah bu kadar çektim kendiliğinden gitmiştir gitmemişim kurtaj olucam
Kan sulandirici kullaniyosan onu kürtaj olmadan en az üç gün önce bırakman lazım senin içinde parça kalmışsa o sende iltihab yapar kalmaması gerekir vakit kaybetmeden doktora gitYok hiç birşey kullanmiyorum
Benim iki aylikti canım kanamam oldu bi hafta hastanede yattım sonra enfeksiyon kapmamam için doktor eve yolladı bi hafta sonra kanamam tekrar başladı bu sefer çok şiddetli sancilarla ve hastaneye gittim benimde bi parça kalmıştı düşük yaptıktan iki gün sonra tekrar sancı kanamam başladı yine hastaneye gittim ultrasona koydu doktor bi parça kalmış dedi serumun içine bir kaç ilaç koydu serum bitti eve gittim ertesi gün bi parça attım rahatladım sancı kanamamda durdu belki sanada serumda ilaç koyarak attirir o parçayıSenin bebeğin ne kadarlik ti düşerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?