2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kürtaj doğum kadar kötüymuş annem öyle demişti bi kez boşver en azından rahime bir müdahale olmadi
Canim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben

Canim yaaa inaki bende o kadar kötü oldum ve çok ağrı kesicı aliyorum sende içtinmi hiç ağrı kesicı
Kimi içme kimi iç diyor ama ben içiyorum
Yoksa tahmin bile edemem
Ben ağrı kesici almadım canım zaten ben hastaneye gittim benim bebek kanala düşmüştü ilk dusugumde ebe makasla çekti ama ben sancidan öldüm o sanciyla düşürdüm

Canim yaaa sonuçlarım cikti biliyosun 17 den 558 e çıkmıştı bugün kan verdim bu kadar kanamadan sonra 0 olmuştur dedim ama 537 çıktı allahım ne yapıcam ben
Canım yeni adet olmayana kadar değer sifirlanmaz ve iliskiyede girilmez adet olup bittikten sonra normal insana donuyosun

Ben geçen tüp bebeğimdeki düşükte bana dediler ki Şu an sen yeni doğurmuş kadın gibisin O yüzden 40 gün boyunca adetin bitse bile ilişkide bulunma demişlerdi ve bulunmadım ağrı kesici zaten Doktorum kesinlikle dedi çünkü kanamayı kesiyormuş hani gene siz bilirsiniz kızlar benim size vereceğim bilgiler Bunlar ağrı kesici kanamayı kesiyor diye biliyorum ilişkide 40 gün boyunca yok Kızlar kanamanız kesilse bile

Çok fazla fark olmamış o yüzden yine iğne yaptırdı doktor
Hadi ya ne kadar uğraştırıcı bir süreç ben napcam hiç bilmiyorum rabbim kolaylaştırsın cnm çok iyi anlıyorum seni
Tatlım sen kendini böyle daha çok zorluyorsun yazık değil mi sana da bu kadar ağrı korku kürtaj artık eskisi gibi zor değil opu gibi diyorlar sen kaç kere opu oldun defalarca iğne yedin vız gelir kürtaj sana ol kurtul bitanem

Haklisin bende bugün bu çektiğim ağrıdan sonra doktorumu aradım oda ağrı kesici içme diyince geliym düşmemiş se kurtaj oliym dedim çarşamba gel bi bakalım dedi
Öyle yani çarşamba randevu aldim gidicem inşallah bu kadar çektim kendiliğinden gitmiştir gitmemişim kurtaj olucam

Kurtajdan neden bu kadar korkuyosun ki kendi kendine dusurdugun acının ceyregini cekmiyosun her ikisinide tattim ilki berbattı mahvolmustum kürtaj daha kolay

Kan sulandirici iğne veya ilaç kullaniyomusun

Bugün telefonla konuştum doktorumla anlattım halen parça şeklinde kanama oluyorum dedim oda büyük bi ihtimal kendiliğinden dusuyor dedi ama yarın yokum carsamba günü gel bi muayene edicem dedi

Senin bebeğin ne kadarlik ti düşerken
Benim iki aylikti canım kanamam oldu bi hafta hastanede yattım sonra enfeksiyon kapmamam için doktor eve yolladı bi hafta sonra kanamam tekrar başladı bu sefer çok şiddetli sancilarla ve hastaneye gittim benimde bi parça kalmıştı düşük yaptıktan iki gün sonra tekrar sancı kanamam başladı yine hastaneye gittim ultrasona koydu doktor bi parça kalmış dedi serumun içine bir kaç ilaç koydu serum bitti eve gittim ertesi gün bi parça attım rahatladım sancı kanamamda durdu belki sanada serumda ilaç koyarak attirir o parçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…