- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.121
Canım sen kendi kendinin doktoru ol eşinin davranislarina kulak tika sen şimdi kendini ve sağlığını düşün erkeğin vicdanı olmaz sende bir imtihandasin rabbim sabır versin sagliktan başka hiçbirşey önemli değilInsallah canim yaa
Ben zaten buralara gelene kadar hep cektim nisanlandigim günden beri hayatım değişti derlerya hayatımda yeni bir sayfa başladı diye
Benim o sayfa hep acı sayfası oldu yinede hamd olsun asla isyan etmedim ama işte olmayınca olmuyo eşimde bikmiştir benden sabah çok ağrım vardı kan değerlerime internetten baktım düşmemiş bende tutamadım kendimi ağladım
Esime dedimki sende bıktım benden hiç birşey demedi ne evet ne hayir canım çok sıkkın demir arkadaşımızın dediği gibi kimseden destek göremedim
Amin canım inş bende 11 yıllık evliyim bu onbir yıl içinde neler çektiğimi anlatsam sana oturur haline sükredersin onun için sagligimizin kıymetini bilelim hiç kimse için degmiyo özellikle eş içinÖyle canım haklısın rabbim merhamet etsin
Şafi adıyla şifa versin acı çeken herkese rabbim yardım etsin
12 senelik evliyim bu 4. Denememdi bu sefer açıkçası çok umutluydum kısmetim değilmiş rabbim ol desin ver oldursun kimseyi evlat hasretiyle sınamasin
Gecen hafta cuma günü 9 haftalık boş gebelikten kürtaj oldum canım yani ikinci denememde hüsranla sonuçlandıSen şimdi ne yapıyorsun tedavi isini
Yok canım kalmadıDonmuşlarim varmi
Ilk denemem düşük oldu ikinci transfer boş gebelikİlk tedaviden kalanlarlami boş gebelik olustu
Ilki 3.gun ikincisi 5.gün embriyosuyduEmbriyolarin Kaliteleri nasıldı
Canım bu süreç bir imtihan kimisi erkek tarafından kimi bayan tarafından bizimkiler de eşimden dolayı bana yazık oluyor diyorlar ablam hemşire kızıp duruyor o kadar ilacı alıyorsun o kocaya değer mi umrunda değil diye en sonunda dayanamadim ne yapayım bosanayim mi diye sordum artık bişey demiyorlar etraftan soranlara de sizin oldu hayrını gördünüz mü gorduyseniz size bakarak belki bi tane düşünürüm diyorum ağızlarınin payını veriyorum hiçççç takma ver ağızlarınin payını valla terbiyesizlikse terbiyesizimAynen öyle canım okadar haklisin ki bugün kan vermeye giderken semt pazarı vardi bazı tanıdıkları gördüm gormemezlikten geldim ama 10metre uzaktan bile cagiriyorlar bi Ton bilip bilmeden soru üzulmiycem diyorum ama ister istemez üzülüyorum kan verdikten sonra hastanede oturdum bi güzel ağladım sonra yüzümü yikadim ve eve geldim ne diyim nasıl dua ediym artık onu bile bilmiyorum kaynanama kalsa oğluna yazık oluyor oğlumun saçları beyazladi bi Ton laf sonra sen üstüne alma diyor eşim desen sözde hiç laf söylemiyor
Ama keşke söylese böyle sessiz kalması bana deli ediyo bende allaha sığınıyorum sanki bizde istemiyoruz bütün acıyı bütün ağrıyı çeken biz
Bu tedavide bile neler yaşadım o ne yaptı ne yaşadı bide tedavi zamanı paşam bi minneti oluyor sorma gitsin neyse canım yaa burdaki herkes ayrı çekiyor işte bende içinizi iyice karartmiyim rabbim hepinizden razı olsun ne muradın iz varsa versin zaten burası olmassa ne yapardım bilmiyorum
Çok teşekkür ederiz teyzesi ilk pozumuzdu 6+2 koyalım teyzoşlar da bizi görsün istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?