2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

sende erkencisin cnm.
kontrolün ne zaman
Evet canım erken uyandım geri uyudum.

Kontrol için de bugün inşallah randevu alacağım bakalım hangi güne verecekler yeni doktor ayarladım kendime tüp bebekten sonraki Doktorum olacak iyi doktor diyorlar amma velakin sıra almak mesele

Canım benim eşimde goya çok üzülüyor ama hiç inanmıyorum ilk tüp bebeği bile binbir rezaletle yaptım kaynanam ondan küstu anasinin hasretine iki gün dayanamadı kabul etti tüp bebek yapmayı herkesin derdi farklı canım dediğin gibi her rezaleti ağrıyı çeken biz onlar vurdum duymaz

Günaydınlar kızlar 2 gündür yoktum ıpımı kopardım ne va ne yok her şey yolunda mı? zeymuss ben bebe yağı kullanıyorum şimdilik bi şey yok

Günaydınlar kızlar 2 gündür yoktum ıpımı kopardım ne va ne yok her şey yolunda mı? zeymuss ben bebe yağı kullanıyorum şimdilik bi şey yok
kiz bulantilar gecti de gezmelere mi ciktin
bemde dustan sonra bebe yagi kullaniyorumda,arada bir saf zeytinyagi sürüyorum. malum göbüş büyümeye basladi bazen gerildigini hissediyorum

kiz bulantilar gecti de gezmelere mi ciktin
bemde dustan sonra bebe yagi kullaniyorumda,arada bir saf zeytinyagi sürüyorum. malum göbüş büyümeye basladi bazen gerildigini hissediyorum
Bulantılar geçmedi de canım annemi 3 aydır gormuyordum yanına gittik yoksa aynen devam yani bi geçse artık.. memnun olduğum tek belirti goguslerımın büyümesi güzel oldular baya

Kızlar Benimde Göğüslerim irileşti ve uçlarında acayip bir kaşıntı oluyor benim de birkaç gündür Karnımın büyüdüğünü hissediyorum ve pantolonlarım artık iliklenmiyor ilerde çatlaklık olmaması için mi Bebe yağı kullanıyorsunuz kızlar bilgim olsun da bende dışarı çıkınca olmadı alayım kullanayım

Merhaba kızlar bugün de merkeze kan vermiştim değerim 18 e düşmüş Dr biyokimyasal ilaçları bırakabilirsiniz dedi ben en baştan demiştim diyemedim tabii sinirlerim de boşaldı günlerdir boşuna ilaç yapıyorum her yerim mosmor yeni ilaçlar aldırmıştı birde aman ne deyim artık drda olsa yaşamayan anlamaz hayırlısı oldu şükür ediyorum kısmeti olan kısmeti olan vakitte gelicek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…