- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.141
Günaydın canım biz bayramdan sonra genetik tanı testi yapcaz eşimle bu sene tedaviye başlamayı düşünmüyorum iyi bir merkez araştırıyorumAnladim canim inşallah bayramdan sonra beraber başlarız ve ikimizin de bu grupta isteyen hersesinde olur
Evet canım erken uyandım geri uyudum.sende erkencisin cnm.
kontrolün ne zaman
Canım benim eşimde goya çok üzülüyor ama hiç inanmıyorum ilk tüp bebeği bile binbir rezaletle yaptım kaynanam ondan küstu anasinin hasretine iki gün dayanamadı kabul etti tüp bebek yapmayı herkesin derdi farklı canım dediğin gibi her rezaleti ağrıyı çeken biz onlar vurdum duymazAynen öyle canım okadar haklisin ki bugün kan vermeye giderken semt pazarı vardi bazı tanıdıkları gördüm gormemezlikten geldim ama 10metre uzaktan bile cagiriyorlar bi Ton bilip bilmeden soru üzulmiycem diyorum ama ister istemez üzülüyorum kan verdikten sonra hastanede oturdum bi güzel ağladım sonra yüzümü yikadim ve eve geldim ne diyim nasıl dua ediym artık onu bile bilmiyorum kaynanama kalsa oğluna yazık oluyor oğlumun saçları beyazladi bi Ton laf sonra sen üstüne alma diyor eşim desen sözde hiç laf söylemiyor
Ama keşke söylese böyle sessiz kalması bana deli ediyo bende allaha sığınıyorum sanki bizde istemiyoruz bütün acıyı bütün ağrıyı çeken biz
Bu tedavide bile neler yaşadım o ne yaptı ne yaşadı bide tedavi zamanı paşam bi minneti oluyor sorma gitsin neyse canım yaa burdaki herkes ayrı çekiyor işte bende içinizi iyice karartmiyim rabbim hepinizden razı olsun ne muradın iz varsa versin zaten burası olmassa ne yapardım bilmiyorum
Ay yerim ben onu allah bagislasin canim rabbim korusun kucaginaalmayi nasip etsinÇok teşekkür ederiz teyzesi ilk pozumuzdu 6+2 koyalım teyzoşlar da bizi görsün istedik
Teşekkür ederim canım benimAy yerim ben onu allah bagislasin canim rabbim korusun kucaginaalmayi nasip etsin
kiz bulantilar gecti de gezmelere mi ciktinGünaydınlar kızlar 2 gündür yoktumıpımı kopardım ne va ne yok her şey yolunda mı? zeymuss ben bebe yağı kullanıyorum şimdilik bi şey yok
Bulantılar geçmedi de canım annemi 3 aydır gormuyordum yanına gittikkiz bulantilar gecti de gezmelere mi ciktin
bemde dustan sonra bebe yagi kullaniyorumda,arada bir saf zeytinyagi sürüyorum. malum göbüş büyümeye basladi bazen gerildigini hissediyorum
ne mutlu ozman sana iyi gelmistir anneni görmek. benimde büyüdüler azicik kaşıniyorlar ama yaaBulantılar geçmedi de canım annemi 3 aydır gormuyordum yanına gittikyoksa aynen devam yani bi geçse artık.. memnun olduğum tek belirti goguslerımın büyümesi güzel oldular baya
Benim her yerim kaşınıyor kız uyuz gibi oldumne mutlu ozman sana iyi gelmistir anneni görmek. benimde büyüdüler azicik kaşıniyorlar ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?