- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.161
evet canim cildi nemlendirip catlamasin diye. ben dustan sonra islak islak sürüyorum simdilikKızlar Benimde Göğüslerim irileşti ve uçlarında acayip bir kaşıntı oluyor benim de birkaç gündür Karnımın büyüdüğünü hissediyorum ve pantolonlarım artık iliklenmiyor ilerde çatlaklık olmaması için mi Bebe yağı kullanıyorsunuz kızlar bilgim olsun da bende dışarı çıkınca olmadı alayım kullanayım
Badem yağı kıllanma yapıyor hayatımBadem yağı da cok iyi koruyor aklınızda olsun
Çok sukur ki dış gebelik değilmiş benim de bugun ku değerim 2017 ye düşmüş çok şükür cuma tekrar tahlil yaptiracamMerhaba kızlar bugün de merkeze kan vermiştim değerim 18 e düşmüş Dr biyokimyasal ilaçları bırakabilirsiniz dedi ben en baştan demiştim diyemedim tabii sinirlerim de boşaldı günlerdir boşuna ilaç yapıyorum her yerim mosmor yeni ilaçlar aldırmıştı birde aman ne deyim artık drda olsa yaşamayan anlamaz hayırlısı oldu şükür ediyorum kısmeti olan kısmeti olan vakitte gelicek nasılsa
Yeme bence canin çekince hurma incir ceviz ye ama onları yeme yazık yavrunaSelamlar herkese.Bugün biraz abur cubur yedim halley ,bisküvi felan.Kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğime kötü bir şey yapmış gibi hissediyorum..
ben her gün yiyorum canim malesef abur cubur her türlüsü. çünkü midem herseyi almiyor ne yiyecegimi bilemiyorum artikSelamlar herkese.Bugün biraz abur cubur yedim halley ,bisküvi felan.Kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğime kötü bir şey yapmış gibi hissediyorum..
Merhabaaa. 14 haftayı devirdik şükürler olsunbedazzld01
@Suniyeler @prenses1989Bella86
@ellem
@Sevbuk @FS42 @Aresc14 @cips @satsi
@S_cici
@Zeynepkur
Hamislerimiz ne yapiyosunuz
Merhabaaa. 14 haftayı devirdik şükürler olsun
Valla ilk miyim kız? İyi gidiyo bulantım filan da olmadı hiç. Ama iştahım çok açık zaten iğnelerden şişmiştim tartıda 100 kg gördüm sonunda. Bebeğin cinsiyetine de kız dediler bakalım. SiZde ne var ne yok?Maaşallah cnm ilk hamilemiz sensin ..
Nasıl gidiyo hamilelik
Valla ilk miyim kız? İyi gidiyo bulantım filan da olmadı hiç. Ama iştahım çok açık zaten iğnelerden şişmiştim tartıda 100 kg gördüm sonunda. Bebeğin cinsiyetine de kız dediler bakalım. SiZde ne var ne yok?
Bizimkinin cinsiyeti bir sonraki randevumda; yaklasik 3 hafta sonra insallah :)Hamilelik inisli cikisli geciyor biraz.Bir gun sabahtan aksama bulanti, bir gun daha az ama bayadir gece 9-10 dan sonra yatarken hep bulantiyla uyuyorum.Normalde sevdigim seylerden tiksinir oldum.Et,balik kesinlikle yiyemiyorum.Simdiden 3 kilo aldim 13+4 olduk. Allahim tum bebek sahibi olmak isteyenlere tez zamanda saglikla nasip etsin.En icten duam bu.Bizler zor elde ettik Allah normal yollardan nasip etsin insallah isteyenlere :)Merhabaaa. 14 haftayı devirdik şükürler olsun
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın kızına tuvalet alışkanlığı kazandırabildinmiGünaydın
Nabersiniz kızlar
Günaydın bulantılıyım yıneGünaydın
Nabersiniz kızlar
Yaaa ay kullanmayın o zaman evrim yaşamanızı istemeyizBadem yağı kıllanma yapıyor hayatım
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın kızına tuvalet alışkanlığı kazandırabildinmi
Günaydın bulantılıyım yıne
Yaaa ay kullanmayın o zaman evrim yaşamanızı istemeyizgünaydınlar herkese guzel bir gun banada dua edin doktora gidiyorum böbreklere bakilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?