2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

evet canim cildi nemlendirip catlamasin diye. ben dustan sonra islak islak sürüyorum simdilik

Selamlar herkese.Bugün biraz abur cubur yedim halley ,bisküvi felan.Kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğime kötü bir şey yapmış gibi hissediyorum..

Çok sukur ki dış gebelik değilmiş benim de bugun ku değerim 2017 ye düşmüş çok şükür cuma tekrar tahlil yaptiracam

Selamlar herkese.Bugün biraz abur cubur yedim halley ,bisküvi felan.Kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğime kötü bir şey yapmış gibi hissediyorum..
ben her gün yiyorum canim malesef abur cubur her türlüsü. çünkü midem herseyi almiyor ne yiyecegimi bilemiyorum artik
su sıkıntılar gecse yemeyecegim ama suanda yapabilecegim hicbisey yok bende kendimi kötü hissedihorum

Maaşallah cnm ilk hamilemiz sensin ..
Nasıl gidiyo hamilelik
Valla ilk miyim kız? İyi gidiyo bulantım filan da olmadı hiç. Ama iştahım çok açık zaten iğnelerden şişmiştim tartıda 100 kg gördüm sonunda. Bebeğin cinsiyetine de kız dediler bakalım. SiZde ne var ne yok?

Tabii cnm. İlk sensin
Maaşallah cnm.aman iyi gitsin..
Yinede dikkat et cnm..daha hamileligin baslarindasin...oyyy kız mi Cokkk güzel yaa yerim onu Maasallah sağlıkla gelsin kuzu Insallah cnm....
Bizz aynı cnmm kizcemle uğraşıyorum.sicaklar bi taraftan

Canım kaç kiloyla hamile kaldınki şimdi 100 olmuşsun
Bende epey bi kiloluyumda ondanmi düşük yaptım diye içim içimi yedi

Merhabaaa. 14 haftayı devirdik şükürler olsun
Bizimkinin cinsiyeti bir sonraki randevumda; yaklasik 3 hafta sonra insallah :)Hamilelik inisli cikisli geciyor biraz.Bir gun sabahtan aksama bulanti, bir gun daha az ama bayadir gece 9-10 dan sonra yatarken hep bulantiyla uyuyorum.Normalde sevdigim seylerden tiksinir oldum.Et,balik kesinlikle yiyemiyorum.Simdiden 3 kilo aldim 13+4 olduk. Allahim tum bebek sahibi olmak isteyenlere tez zamanda saglikla nasip etsin.En icten duam bu.Bizler zor elde ettik Allah normal yollardan nasip etsin insallah isteyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…